עזרה| טריפל בהוט - איזה ממיר פייבר לקחת?
אהלן,
מחרתיים אנחנו מצטרפים להוט מולטי טריפל שכל ממיר משמש ראוטר וכל האופציות האלה..
עכשיו הציעו לנו או לקחת ממיר פייברבוקס + 2 ממירי מיני פייבר -או- לקחת ממיר מיני פייבר פלוס (שגם מקליט) + 2 ממירי מיני פייבר.
מישהו מכיר את המיני פייבר פלוס ויכול להמליץ או לא? היינו לפני שנה לקוחות עם פייברבוקס הרגיל והממשק שלנו היה מאוד מאוד איטי ובממירי מיני פייבר הממשק רץ מהר אז אולי עדיף מיני פלוס בגלל הממשק היותר מהיר? איך זה מבחינת אינטרנט וטלפוניה בתוך הקופסא ?
תודה רבה!
מחרתיים אנחנו מצטרפים להוט מולטי טריפל שכל ממיר משמש ראוטר וכל האופציות האלה..
עכשיו הציעו לנו או לקחת ממיר פייברבוקס + 2 ממירי מיני פייבר -או- לקחת ממיר מיני פייבר פלוס (שגם מקליט) + 2 ממירי מיני פייבר.
מישהו מכיר את המיני פייבר פלוס ויכול להמליץ או לא? היינו לפני שנה לקוחות עם פייברבוקס הרגיל והממשק שלנו היה מאוד מאוד איטי ובממירי מיני פייבר הממשק רץ מהר אז אולי עדיף מיני פלוס בגלל הממשק היותר מהיר? איך זה מבחינת אינטרנט וטלפוניה בתוך הקופסא ?
תודה רבה!
אני ויתרתי על הפייברבוקס כי הוא מסוגל להקליט רק שתי תכניות בו-זמנית ובבית אנחנו שלושה צרכני הקלטות כבדים.
ויתרתי לדוגמה על השיתוף בין הממירים והמחשבים, וכן על האפליקציה שעובדת רק איתו.
כשישפרו את הפייברבוקס אשקול שוב.
ויתרתי לדוגמה על השיתוף בין הממירים והמחשבים, וכן על האפליקציה שעובדת רק איתו.
כשישפרו את הפייברבוקס אשקול שוב.
מיני פייברבוקס מקליט = פשוט חיברו לו דיסק חיצוני ל-USB וזהו.
אגב, במיני המקליט שהיה אצלי לזמן קצר התברר שהיה באג שמנע ממנו לבצע השהיית שידור חי והמשכתו, זה חזר לתפקד רק עם ניתוק הדיסק.
כנס לאתר HOT לקטע של הפייברבוקס ועבור על ההסברים שם ותחסוך לעצמך הרבה שאלות לא מסודרות ואקראיות.
אגב, במיני המקליט שהיה אצלי לזמן קצר התברר שהיה באג שמנע ממנו לבצע השהיית שידור חי והמשכתו, זה חזר לתפקד רק עם ניתוק הדיסק.
כנס לאתר HOT לקטע של הפייברבוקס ועבור על ההסברים שם ותחסוך לעצמך הרבה שאלות לא מסודרות ואקראיות.
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
תבדקו על פייבר 4k חבל אחרי זה שסתם תשדרגו
- Lucaspedro
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 104
- שם מלא: Israel Garama
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
מיני פלוס זה 500 גיגה הקלטה פר ממיר.
פייבר בוקס זה 500 גיגה משותפים יחד עם המיניס. אבל קיימת אפשרות של מולטירום שבמיני פלוס לא קיימת. זה כל ההבדל
ועד כמה שאני יודע כטכנאי הוט אין 4k באופק.
פייבר בוקס זה 500 גיגה משותפים יחד עם המיניס. אבל קיימת אפשרות של מולטירום שבמיני פלוס לא קיימת. זה כל ההבדל
ועד כמה שאני יודע כטכנאי הוט אין 4k באופק.
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
אז סתם צילמו הפקות מקור ב2016 ב4k? אנחנו במחצית 2017 ובגלובס פורסם שזה בניסוי פנימי ושזה יושק במהלך השנה.
אתה יודע מתי האירוע השקה של הוט פליי? אמרו במהלך מאי ויש לי תחושה שלא יהיה שם רק אפליקציית vod
אתה יודע מתי האירוע השקה של הוט פליי? אמרו במהלך מאי ויש לי תחושה שלא יהיה שם רק אפליקציית vod
Lucaspedro כתב:מיני פלוס זה 500 גיגה הקלטה פר ממיר.
ועד כמה שאני יודע כטכנאי הוט אין 4k באופק....
לא רק שה-500 ג'יגה משותפים לכל המיני'ס, אלא שלרשות כל המקליטים ביחד עומדים שני ערוצי הקלטה בלבד!
האם אתה יכול לומר אם יש בעתיד כוונה להביא ממיר פייברבוקס עם יותר משני ערוצי הקלטה בו-זמנית?
תודה
·
- Lucaspedro
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 104
- שם מלא: Israel Garama
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
@qsub00
·צודק. שכחתי לציין את זה. משום שהפייבר הוא בעל 4 טיונרים זה מגביל(רק3 בשימוש 1 מוקדש לניטור איכות האות מרחוק מול המוקד שידור). לא יודע להגיד מתי יצא עם יותר טיונרים בעתיד. אם אני הייתי במקומו של פותח השרשור היתי לוקח. פייבר פלוס מיני והשאר hd מגיק. המולטירום ממש משמש אותי
·צודק. שכחתי לציין את זה. משום שהפייבר הוא בעל 4 טיונרים זה מגביל(רק3 בשימוש 1 מוקדש לניטור איכות האות מרחוק מול המוקד שידור). לא יודע להגיד מתי יצא עם יותר טיונרים בעתיד. אם אני הייתי במקומו של פותח השרשור היתי לוקח. פייבר פלוס מיני והשאר hd מגיק. המולטירום ממש משמש אותי