שלום
אני לוקח של רשת פלאפון מיזה 18 שנה ויש בבעלותי 2 קווים
1. הקו הראשי שלי שיש לי עליו סמאטפון חדיש דור 4 + מכשיר נייח לרכב מדגם "טליט" שפועל על הCDMA
2. וקו נוסף עם מכשיר נייד CDMA במסלול איזי (טוקמן) שיש לו 200שקל שיחות והוא בשימוש פעם ב (קו פעיל! לא רדום)
לאחרונה משרד התקשורת אשר לפלאפון להעיף את התשתית של רשת הCDMA הישנה ב30.7.17 (ראו כתבה)
ורשום שם שלמי שיש קו כזה יקבל מכשיר חדש ברשת הUMTS\GSM (ראו קישור)
https://new.0404.co.il/?p=29897
בקיצור צלצלתי לפלאפון הם הציעו לי "הצעה נדיבה" תמורת 600 שקל הם יחליפו את המכשיר המכשיר רכב למכשיר דומה של אלקטל הפועל ברשת הUTMS או לקבל דיברות בלוטוס ניידת (הכי פשוטה שיש שעולה 2 שקל ולא שווה כלום) ומה עם המכשיר שתקוע לי ברכב ושילמת עליו אלפי שקלים?
ולגבי המכשיר איזי "איזי לא נחשב כרגע" ואין להם שום הצעה כרגע - יש עליו שיחות ומספר ואם אני לא רוצה לשדרג בתשלום ילך המספר והשיחות!
עכשיו השאלה שלי האם מותר להם לעשות את זה?( אני זוכר שסלקום סגרו את הTDMA החליפו חינם גם ללקוחות טוקמן)
האם יש מצב שלקראת הסוף הם יחליפו הכל בחינם ?
פלאפון סוגרים את הרשת CDMA ומסרבים להחליף לי מכשיר
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לעניות דעתי הלא משפטית זה לא חוקי מה שהם עושים והם חייבים להחליף לך על חשבונם.
נסה לדבר איתם שוב ובקש לדבר עם מישהו בכיר יותר, ואם זה לא הולך תאיים לפנות למשרד התקשורת.
אם עדיין לא מצליח, תממש את האיום ונסה להתלונן עליהם בפניות הציבור של משרד התקשורת.
נסה לדבר איתם שוב ובקש לדבר עם מישהו בכיר יותר, ואם זה לא הולך תאיים לפנות למשרד התקשורת.
אם עדיין לא מצליח, תממש את האיום ונסה להתלונן עליהם בפניות הציבור של משרד התקשורת.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
pixies כתב:לעניות דעתי הלא משפטית זה לא חוקי מה שהם עושים והם חייבים להחליף לך על חשבונם.
דיברתי עם נציגה וכמובן אמרתי לה שאני אפנה למשרד התקשורת והעבירה פנייה למהל אחר כמה ימים חזרה אם התשובה שלילית למכשיר רכב (ביקשתי אפילו רק התקנה וסים ואני אשיג מכשיר רכב זהה עם סים מהרכב הקודם של אמא )
ולגבי הקו איזי היא אמרה שכרגע לא מחליפים אלא רק מכשירים עם קו רגיל אבל היא אמרה שיש מצב שיחליפו לאיזי לקראת הסגירה (תחכה) אולי מחליפים איזי במרכז שירות?
השאלה היא לפנות עכשיו או לחכות ? בכל זאת יש עוד 3 חודשים עד שהם יסגרו את הרשת הזאת, אולי עכשיו הם מנסים את "שיטת המצליח" הרי רוב הCDMA זה צכשירים לרכב או מכשירי איזי.
...