הי,
ניסיתי לברר מחיר של הדגם הנ"ל בחנות ונאמר לי שנגמר במלאי וכי ממתינים לבוא הדגם החדש בעוד 3 חודשים.
האמנם?
תוקן ל- 60 אינטש ו- UE
היתכן ש- UE60KS8000 אזלה במלאי של סמסונג?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
עדיין רלוונטי. UN מסמל שזה מסך מארה"ב. עם סמארט נעול וללא תמיכה בקליטת עידן+.
וכן, בארה"ב ה-Q7F החדשה זאת המחליפה של ה-KS8000 (אם אינני טועה). רק אל תצפה למחיר סביר, המסכים האלה עולים המון בארה"ב.
וכן, בארה"ב ה-Q7F החדשה זאת המחליפה של ה-KS8000 (אם אינני טועה). רק אל תצפה למחיר סביר, המסכים האלה עולים המון בארה"ב.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
הגיוני מאוד. קורה כל שנה. ככה היבואנים פועלים. בעולם כבר הושקו דגמי 2017 ואין ייצור של דגמי 2016. בארץ היבואנים מעכבים השקות עד שהם מחסלים אחוז די גבוהה מהמלאי הישן. זה טבעי שיהיו דגמים שיגמרו לפני אחרים. ואז אין איך לחדש את המלאי כמובן.
אני מניח שאחת הסיבות למצבים שתיארת היא הרצון למקסם רווחים. להמשיך למכור לך דגם ישן כחדש ללא הצורך לתת הנחה על דגמים ישנים בכדי לסיים את המלאי. אבל אולי אני טועה ויש עיכובים בהשקה שהם גם בירוקרטיים אם כי גם עובדות בשטח מלמדות שאף אחד לא רץ עם הגשמים החדשים על חשבון הישנים.
אני מניח שאחת הסיבות למצבים שתיארת היא הרצון למקסם רווחים. להמשיך למכור לך דגם ישן כחדש ללא הצורך לתת הנחה על דגמים ישנים בכדי לסיים את המלאי. אבל אולי אני טועה ויש עיכובים בהשקה שהם גם בירוקרטיים אם כי גם עובדות בשטח מלמדות שאף אחד לא רץ עם הגשמים החדשים על חשבון הישנים.