פעמון חכם
-
ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
שלום
אני מחפש פעמון חכם לבית כזה שמגיע עם כרטיס זיכרון,מאפשר לונר מי היה ומתי למשל,אולי לצלם אפילו ובעיקר להשמיע שירים מפלייליסט או דבר דומה
נתקלתי במוצר הזה למשל מי בא meeba שנראה שלא משווק כבר?
כתבה מוואלה!NEWS, פיתוח ישראלי: פעמון הדלת שתוכלו להשתיק מהנייד
http://tech.walla.co.il/item/2901700?ut ... cialbutton
אני מחפש פעמון חכם לבית כזה שמגיע עם כרטיס זיכרון,מאפשר לונר מי היה ומתי למשל,אולי לצלם אפילו ובעיקר להשמיע שירים מפלייליסט או דבר דומה
נתקלתי במוצר הזה למשל מי בא meeba שנראה שלא משווק כבר?
כתבה מוואלה!NEWS, פיתוח ישראלי: פעמון הדלת שתוכלו להשתיק מהנייד
http://tech.walla.co.il/item/2901700?ut ... cialbutton
נראה שהם לא השיגו את המימון
יש לך את ring או skybell אבל לדעתי הם יקרים יחסית לתמורה. יש לך גם כל מיני פתרונות סיניים, הרוב לדעתי מצריכים מסך
אני כבר חודשים מחפש פרויקט DIY לפעמון בדלת שכולל מצלמה - אולי בסוף ארים את הכפפה
יש לך את ring או skybell אבל לדעתי הם יקרים יחסית לתמורה. יש לך גם כל מיני פתרונות סיניים, הרוב לדעתי מצריכים מסך
אני כבר חודשים מחפש פרויקט DIY לפעמון בדלת שכולל מצלמה - אולי בסוף ארים את הכפפה
-
ArielAberjil
- חבר ותיק

כן בהחלט נראה ככה אבל הבעלים כתב שהמוצרים יגיעו למי שהזמין
וכתוב שהמוצר יוצג בתערוכת cesב לאס וגאס 2017 אז יש פה פער במידע
שאני מנסה להבין אותו
וכתוב שהמוצר יוצג בתערוכת cesב לאס וגאס 2017 אז יש פה פער במידע
שאני מנסה להבין אותו
@ArielAberjil
אני רכשתי לאחרונה skybell hd. עדיין לא הותקן אז אין לי אפשרות לתת חוות דעת מקצועית.
לדעתי היתרון הגדול שלו על שאר המתחרים הוא היכולת לשמור הקלטות שבוע אחורה בענן של החברה (ללא תשלום בניגוד למתחרים).
אני רכשתי לאחרונה skybell hd. עדיין לא הותקן אז אין לי אפשרות לתת חוות דעת מקצועית.
לדעתי היתרון הגדול שלו על שאר המתחרים הוא היכולת לשמור הקלטות שבוע אחורה בענן של החברה (ללא תשלום בניגוד למתחרים).
-
ArielAberjil
- חבר ותיק

יש לו ממשק בעברית? הוא עדכני? אני רואה פשוט פתרונות לפני כמה שנים שיצאו ונשארו ככהmorgi23 כתב:@ArielAberjil
לדעתי היתרון הגדול שלו על שאר המתחרים הוא היכולת לשמור הקלטות שבוע אחורה בענן של החברה (ללא תשלום בניגוד למתחרים)....
תודה רבה
קודם כל אני רואה שדרך האתר שלהם המשלוח רק בתוך ארה"ב
דבר שני העלות כפולה אם meeba תומחר ב99$
דבר שלישי יש לו אפשרות לבחירת שירים בכלל?מגיע עם זיכרון כלשהוא או בענן?
כי ראיתי בעיקר מדברים על הוידאו שהוא מוציא(בהחלט מרשים 1080p)
השאלה האם זה חוקי להקליט כשמדובר בפעמון לדירה בבניין ולא לבית פרטי ככה שזה יכול לצלם את השכנים ואורחיהם למשל?
מפחד שארכוש ופתאום תצא גרסת 2017 פתאום.. אין איזו גרסא באופק?
*יש משהו שקוראים לו trim,chime וmax נראה 3 דגמים חדשים
הזמנתי דרך אמזון כולל משלוח ומיסים עד הבית בקצת פחות מ-200 דולר.ArielAberjil כתב:יש לו ממשק בעברית? הוא עדכני? אני רואה פשוט פתרונות לפני כמה שנים שיצאו ונשארו ככה......
תודה רבה
קודם כל אני רואה שדרך האתר שלהם המשלוח רק בתוך ארה"ב
דבר שני העלות כפולה אם meeba תומחר ב99$
דבר שלישי יש לו אפשרות לבחירת שירים בכלל?מגיע עם זיכרון כלשהוא או בענן?
כי ראיתי בעיקר מדברים על הוידאו שהוא מוציא(בהחלט מרשים 1080p)
השאלה האם זה חוקי להקליט כשמדובר בפעמון לדירה בבניין ולא לבית פרטי ככה שזה יכול לצלם את השכנים ואורחיהם למשל?
מפחד שארכוש ופתאום תצא גרסת 2017 פתאום.. אין איזו גרסא באופק?
*יש משהו שקוראים לו trim,chime וmax נראה 3 דגמים חדשים...
אומנם כפול מהמוצר שהזכרת, אבל ניסיון די עשיר עם מוצרים ממימון המונים, אתה בדר״כ מקבל מוצר beta אז קח גם את זה בחשבון ...
ממשק בעברית מניח שאין.
לגבי צילצולים שונים, העיקרון אתה אמור לחבר אותו לפעמון הדלת הרגיל שלך. יש גם אופציה שהוא יצלצל ישירות באפליקציה שזה מה שאני מתכנן לעשות. מניח שיש אופציה לבחור את סוג הצלצול באפליקציה אבל עדיין לא חיברתי.
לגבי החוקיות לא יודע לענות.