רשימת המלצות -> 2 אפשרויות

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
mr_natasha פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

אני רואה שהרבה מפעם לפעם כותבים ושואלים להמלצות אחרים אז יש לי שאלה מאוד כללית אך מאוד ממוקדת (לאחר סקירה קצרה של השאלות הדומות):

בסיסי -> מהי רשימת החומרה המומלצת למחשב סלוני ברמת מחיר 3000 ש"ח (-+ 5%) ?
ממוצע -> מהי רשימת החומרה המומלצת למחשב סלוני ברמת מחיר 4000 ש"ח (-+ 5%) ?
גבוה -> מהי רשימת החומרה המומלצת למחשב סלוני ברמת מחיר 5000 ש"ח (-+ 5%) ?

נא המלצתכם...

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #2 

אי אפשר לענות במקצועיות על שאלה כזו. לכל אחד דרישות משלו. יש כאלה שיותר חשוב להם העיצוב, יש כאלה שהשקט, יש כאלה שצריכים הקלטה מהטלוויזיה וכאלה שלא, יש כאלה שמחברים לCRT וכאלה שמחברים לLCD ועוד ועוד...
בקיצור, אין מפרט אחד שיתאים לכל האנשים שתקציבם באזור ה3000 ש"ח, וכנ"ל לגבי כל תקציב אחר.

mr_natasha פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #3 

קרמריקה כתב:אי אפשר לענות במקצועיות על שאלה כזו. לכל אחד דרישות משלו. יש כאלה שיותר חשוב להם העיצוב, יש כאלה שהשקט, יש כאלה שצריכים הקלטה מהטלוויזיה וכאלה שלא, יש כאלה שמחברים לCRT וכאלה שמחברים לLCD ועוד ועוד...
בקיצור, אין מפרט אחד שיתאים לכל האנשים שתקציבם באזור ה3000 ש"ח, וכנ"ל לגבי כל תקציב אחר.
...
כמובן אך לכל אחד יש את "הרשימה" (שכמובן נובעת מחשיבות של משהו מסויים -> עיצוב/שקט/הקלטה/חיבור לCRT וכו' וכו' וכו' )

מהי הרשימה שלך?

משום מה לא הצלחתי למצוא עד היום מחשב סלוני שתואם להרבה אנשים (כלומר רכיבים דומים). מכיוון שהתחום הזה (HTPC) הינו היום מחשב רגיל לכל דבר ועולם המחשבים מאוד מפותח ויציב (מבחינת שוק, מחירים, היצע, יצרנים וכו') אם היית מבקש מאנשים להרכיב את המחשב המומלץ ב2000 שח, 2500 שח 3000 שח וכו' היית מקבל תשובות מאוד דומות.

אני לא רואה שזה קורה פה (בתחום ה- HTPC) מה שאומר שהתחום עדיין בחיתוליו... או שעוד לא התקבלו מספיק תגובות/המלצות/יצרנים... האם נכון לדעתכם?

ובכל מקרה אשמח לקבל משהו בסגנון:

- חשיבות: עיצוב, הקלטה ומשחקים (סדר יורד)
- חיבור ל: מערכת סאונד + פלסמה.
- רשימת חומרה:
- מארז XXXXXXXXXXXXX
- לוח YYYYYYYYY
- מעבד IIIIIIIIIIIII
- דיסק 99999999999

סה"כ עלות 3100 שח....

וכו'....

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”