מישהו כאן יכול להגיד לי מתי צפויים לצאת דגמי הטלוויזיות החדשים של 2017?
אהלן, התקציב שלי הוא 3,300 ש"ח ואני מתלבט בין אם לקנות עכשיו את ה-50M7000 או לחכות שיצאו טלוויזיות חדשות יותר של השנה בטווח המחירים הזה, אז האם מישהו כאן יודע מתי יצאו הטלוויזיות החדשות של 2017? ואם כן אז יהיה שווה לחכות להן? תודה!
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
שאלת השאלות אני חושב שחלק הגיעו לא?
הדגמים הפופולריים מגיעים לארץ זמן קצר לפני שהמלאי הנוכחי נגמר.
מבחינת היבואנים אין סיבה שיתקעו עם דגם ישן יותר.
אצל חלק מהם כבר הגיעו.
לפעמים הדגמים החדשים מגיעים אפילו לקראת אוקטובר.
קנה עכשיו אם אתה צריך מסך.
החדשים יעלו בטוח יותר והם לא בהכרח טובים יותר.
אצל חלק מהם כבר הגיעו.
החדשים יעלו בטוח יותר והם לא בהכרח טובים יותר.
בכללי שואל על כל מיני חברות, העיקר אבל שתהיה טלוויזיה גג עד 3,300 ש"ח ואם כדאי אחת/כמה ספציפיות שיצאו בזמן הקרוב ויגיעו לארץ שהן טובות יותר ממה שיש עכשיו בתקציב, או האם כדאי כבר לקנות עכשיו את ה-50M7000.Alon_Solo כתב:אתה שואל על הייסנס ספציפית או באופן כללי על סוני, סמסונג, פנסוניק וLG?...
נערך לאחרונה על ידי VolumeRX ב 01/05/2017 16:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
אחלה סבבה, טוב לשמוע, כי הייתה לי תקווה אולי נגיד סתם לדוגמא בזמן הקרוב יגיעו ביוני דגמים חדשים (כוונה טלוויזיה חדשה לגמרי, סתם נגיד סמסונג KU8000 ,הייסנס M8000 וכו', יעני דור חדש יותר ממה שיש עכשיו) לארץ שיהיה בהם נגיד גם HDR10 וגם DOLBY VISION בתקציב של 3.3K ש"ח ובכלל טלוויזיות טובות יותר מה-KU7000 או ה-M7000.se1 כתב:הדגמים הפופולריים מגיעים לארץ זמן קצר לפני שהמלאי הנוכחי נגמר.
אצל חלק מהם כבר הגיעו.
החדשים יעלו בטוח יותר והם לא בהכרח טובים יותר....
אגב יש אפשרות לעשות ציטוט כפול כאן?
תודה על העזרה שלכם כולם!
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
לא יהיה דבר כזה, בתקציב הזה גם אם תתפלל ממש ממש חזק.
הדור הבא של מסכי הביניים של סמסונג נקרא MU7000. סמסונג בחיים (טוב נו, לפחות בזמן הקרוב) לא יתמכו ב-DV.
לגבי הייסנס, אני לא יודע, אבל לא הייתי בונה על תמיכה ב-DV בדגמים הזולים.
הדור הבא של מסכי הביניים של סמסונג נקרא MU7000. סמסונג בחיים (טוב נו, לפחות בזמן הקרוב) לא יתמכו ב-DV.
לגבי הייסנס, אני לא יודע, אבל לא הייתי בונה על תמיכה ב-DV בדגמים הזולים.
@TheCoolest
·
סבבה תודה, ושווה לחכות ל-MU7000 או ה-MU8000? נקבל את גרסאות האמיתיות שלהן? כי אני יודע שה-KU7000 בארץ היא בעצם KU6300 של חו"ל...
אתה יודע מתי זה יהיה בארץ ואם שווה לחכות להן במקום לקנות את כבר עכשיו את ה-M7000 או KU7000? תודה רבה.
·
סבבה תודה, ושווה לחכות ל-MU7000 או ה-MU8000? נקבל את גרסאות האמיתיות שלהן? כי אני יודע שה-KU7000 בארץ היא בעצם KU6300 של חו"ל...
אתה יודע מתי זה יהיה בארץ ואם שווה לחכות להן במקום לקנות את כבר עכשיו את ה-M7000 או KU7000? תודה רבה.
נערך לאחרונה על ידי VolumeRX ב 01/05/2017 17:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אני לא עובד אצל היבואן, אני לא יודע.
בארה"ב זה MU7000. באירופה יכול להיות שזו תהיה סדרה 6 (MU6X00), נדע כשישיקו אותם.
בארה"ב זה MU7000. באירופה יכול להיות שזו תהיה סדרה 6 (MU6X00), נדע כשישיקו אותם.
·TheCoolest כתב:אני לא עובד אצל היבואן, אני לא יודע.
בארה"ב זה MU7000. באירופה יכול להיות שזו תהיה סדרה 6 (MU6X00), נדע כשישיקו אותם....
איזה מהדברים אתה לא יודע? חחח יודע מה הכי חשוב לי לדעת מתי הן בערך יצאו בארץ ואם אתה יודע אז אחלה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
מציע שתדבר עם היבואנים ותבדוק.
זה לא מידע שהם מפרסמים, איך אנחנו אמורים לדעת את זה?
זה לא מידע שהם מפרסמים, איך אנחנו אמורים לדעת את זה?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78838
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5387 פעמים
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
·VolumeRX כתב:אחלה סבבה, טוב לשמוע, כי הייתה לי תקווה אולי נגיד סתם לדוגמא בזמן הקרוב יגיעו ביוני דגמים חדשים (כוונה טלוויזיה חדשה לגמרי, סתם נגיד סמסונג KU8000 ,הייסנס M8000 וכו', יעני דור חדש יותר ממה שיש עכשיו) לארץ שיהיה בהם נגיד גם HDR10 וגם DOLBY VISION בתקציב של 3.3K ש"ח ובכלל טלוויזיות טובות יותר מה-KU7000 או ה-M7000.......
אגב יש אפשרות לעשות ציטוט כפול כאן?
תודה על העזרה שלכם כולם!...
Dolby vision במסך ב 3k? כל הרווח על המסך ילך לתמלוגים לדולבי
לדעתי עוד רחוק היום שיהיה מסך מתחת ל 10k עם dolby vision...
אלה אם כן דולבי יחליטו להוריד את המחיר שהם גובים מהיצרנים לתמיכה בתקן שלהם.
כרגע... הם כנראה עדיין רוצים להמשיך "לעשות קופה".
סמסונג מנסה להתחרות עם hdr10+. לא יודע אם זה יחזיק מים.
נערך לאחרונה על ידי טלHD ב 02/05/2017 4:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
·טלHD כתב:·......
Dolby vision במסך ב 3k? כל הרווח על המסך ילך לתמלוגים לדולבי![]()
לדעתי עוד רחוק היום שיהיה מסך מתחת ל 10k עם doldy vision...
אלה אם כן דולבי יחליטו להוריש את המחיר שהיא גובה מהיצרנים לתמיכה בתקן שלהם.
כרגע... הם כנראה עדיין רוצים להמשיך "לעשות קופה".
סמסונג מנסה להתחרות עם hdr10+. לא יודע אם זה יחזיק מים....
מסכים, אבל יש לך את מסכי VIZIO עם DV ו-HDR10 ופוטנציאל לשדרוג עתידי ל-HDR10+ בפחות מ-10K בגודל "70 עד הבית. ומסכים קטנים יותר דגמי "50 ו-"55 שמתקרבים לאיזור ה-3K עד הבית.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
הם לא יוצאים בארץ, VIZIO חברה אמריקאית.
טוב, בדקתי עכשיו. זה לא בדיוק 3K, יותר כמו 3700 ו-4000 ל-"50 ו-"55. (מדובר על מסכים מסדרת M) את ה-M60 שלי קניתי במחיר של שישי השחור והעלות יצאה פחות מ-4100 עד הבית ל-"60.
בנוסף תצטרך שנאי מתח שיעלה עוד כמאתיים. ובינתיים אנחנו מחכים לקבל את גרסת הקושחה שתחזיר תמיכה בשידורי 50HZ.
בכל אופן, אתה מוזמן להתסכל כאן (רק תוודא שאתה מעביר את המטבע משקלים לדולרים ע"י לחיצה על הדגל בצד ימין למעלה)
http://intl.target.com/s?searchTerm=Viz ... v_ta_Vizio
טוב, בדקתי עכשיו. זה לא בדיוק 3K, יותר כמו 3700 ו-4000 ל-"50 ו-"55. (מדובר על מסכים מסדרת M) את ה-M60 שלי קניתי במחיר של שישי השחור והעלות יצאה פחות מ-4100 עד הבית ל-"60.
בנוסף תצטרך שנאי מתח שיעלה עוד כמאתיים. ובינתיים אנחנו מחכים לקבל את גרסת הקושחה שתחזיר תמיכה בשידורי 50HZ.
בכל אופן, אתה מוזמן להתסכל כאן (רק תוודא שאתה מעביר את המטבע משקלים לדולרים ע"י לחיצה על הדגל בצד ימין למעלה)
http://intl.target.com/s?searchTerm=Viz ... v_ta_Vizio
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
יש הבדל בין לדעת לקבל ולפענח דולבי וויז׳ן לבין היכולת האובייקטיבית של המסך להציג זאת באופן מספיק טוב. כמובן שעדיף שיהיה משהו משלא יהיה כלום אבל ברמות הנמוכות זה לא כזה חשוב (ולכן גם פחות קיים) כי זה ממילא לא יוצג טוב - השחורים לא משהו מצד אחד ועוצמות הארה לא משהו מצד שני.
אני דווקא כן אופטימי שיכולות HDR יחלחלו לדגמים יותר בסיסיים השנה (למשל אצל LG שכבר בדגמי 2016 נתנה לזה ביטוי חזק וסוני שאמורה להכניס יכולות פיענוח HDR גם למסכי הFHD שלה).
הבעיה יותר נעוצה בחוסר הוודאות מה יושק בארץ, מצי יהיה זמין לקניה ובאיזה מחיר. לכן זה די הימור שלך. כי התקציב שלך לא גדול ואני לא יודע עד כמה אתה יכול להמתין ככה שקשה לומר עד כמה הדגמים הרלוונטיים שיהיו כאן למשל עוד 2-3 חודשים יתנו לך מענה טוב יותר ממה שיש לך עכשיו. האלה המרכזית מה יהיה הדגם שיחליף את הM7000 שהכי קורץ לך.
אני דווקא כן אופטימי שיכולות HDR יחלחלו לדגמים יותר בסיסיים השנה (למשל אצל LG שכבר בדגמי 2016 נתנה לזה ביטוי חזק וסוני שאמורה להכניס יכולות פיענוח HDR גם למסכי הFHD שלה).
הבעיה יותר נעוצה בחוסר הוודאות מה יושק בארץ, מצי יהיה זמין לקניה ובאיזה מחיר. לכן זה די הימור שלך. כי התקציב שלך לא גדול ואני לא יודע עד כמה אתה יכול להמתין ככה שקשה לומר עד כמה הדגמים הרלוונטיים שיהיו כאן למשל עוד 2-3 חודשים יתנו לך מענה טוב יותר ממה שיש לך עכשיו. האלה המרכזית מה יהיה הדגם שיחליף את הM7000 שהכי קורץ לך.