הוטנט התחילו לחסום את הכתובת mirrors.kodi.tv
מה ה-IP שלכם?
שלי מתחיל ב-5. ואני מצליח להיכנס
.
יש להוטנט כתובת שמזוהות כחו"ל אולי שם הבעיה
שלי מתחיל ב-5. ואני מצליח להיכנס
.
יש להוטנט כתובת שמזוהות כחו"ל אולי שם הבעיה
אתה מחובר בחייגן או חיבור קבוע?
אתה יכול לשנות כתובת MAC בראוטר עד שתקבל IP שמתחיל ב-5.
אני לא יודע אם זה בהכרח קשור להוטנט יכול להיות שהשרתים של קודי חוסמים וצריך לעדכן אותם במספרי IP האלו
היה דבר דומה לפני שבועיים בערך השרתים של TEAM VIEWER גם כן חסמו את כל הכתובות שלא מתחילות ב-5, לא יודע אם כבר סידרו את זה.
היה דבר דומה לפני שבועיים בערך השרתים של TEAM VIEWER גם כן חסמו את כל הכתובות שלא מתחילות ב-5, לא יודע אם כבר סידרו את זה.
- kobiko3030
-
- חבר פעיל

- תגובות: 63
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 7 פעמים
אוקיי אז גם אני נתקלתי בתופעה לפני כמה ימים ולא התייחסתי, לאחר שנתקלתי בדיון ראיתי שבאמת העסק חסום דרך הוטנט, דיברתי איתם, בהתחלה חרטטו לי שאם אני נכנס לדומיין זה בסדר והתת דומיין קשור לדומיין אז אין קשר.
הסברתי להם שיש קבוצה שלמה של אנשים עם הבעיה ושכדאי שיבדקו שוב, בדקו עשו משהו ואחרי דקה הכל בסדר, חרטטו לי איזה משהו שהיה חסר בחיבור, בקיצור כנראה שזה מכוון.
הסברתי להם שיש קבוצה שלמה של אנשים עם הבעיה ושכדאי שיבדקו שוב, בדקו עשו משהו ואחרי דקה הכל בסדר, חרטטו לי איזה משהו שהיה חסר בחיבור, בקיצור כנראה שזה מכוון.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78876
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
גם אצלי זה קרה. התקשרתי לתמיכה של הוטנט והוא אמר שבשביל להחליף לי אייפי לכזה שלא מוגדר כ"חו"ל" הוא צריך להפעיל לי "סינון אתרים" שחוסם פורנו הימורים אלימות וכו'... אמרתי לו בסדר והוא הפעיל, קיבלתי אייפי שמתחיל ב-5 והכל הסתדר.
לא יודע אם הסינון שלהם בכלל עובד כי אני משתמש ב-DNS של גוגל והוא כמובן לא מושפע מהם...
לא יודע אם הסינון שלהם בכלל עובד כי אני משתמש ב-DNS של גוגל והוא כמובן לא מושפע מהם...
לא יודע, תתקשר לתמיכה שלהם ותשאל..
אם הם לא ימצאו לך פיתרון פשוט תחליף ספקית, זה עניין של 2 דקות והייתי ככה קרוב לעשות את זה היום בבוקר כשגיליתי את התקלה.. למזלם תוך בערך 5 דקות (כולל ההמתנה שיענו לי בטלפון) הם פתרו אותה.
אם הם לא ימצאו לך פיתרון פשוט תחליף ספקית, זה עניין של 2 דקות והייתי ככה קרוב לעשות את זה היום בבוקר כשגיליתי את התקלה.. למזלם תוך בערך 5 דקות (כולל ההמתנה שיענו לי בטלפון) הם פתרו אותה.
- AvnerdeShalit
-
- טרול

- תגובות: 120
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
אני זוכר שלפני כמה זמן גם לי הייתה הבעיה
והנציג שירות תמיכה טכנית שאל אותי אם זה אתר לנגן של קודי
עניתי לו שכן
אז הוא ענה לי שהם לא נותנים תמיכה לאתר אינטרנט של נגן שהוא לא חוקי
אז אני זרקתי לו משפט
בארגון זכויות היוצרים אמרו לי שאין בעיה עם הקודי ואולי יש בעיה עם תוספים מסויימים ששמים בו
אז הנציג שירות התרצה ופתר לי את הבעיה.
והנציג שירות תמיכה טכנית שאל אותי אם זה אתר לנגן של קודי
עניתי לו שכן
אז הוא ענה לי שהם לא נותנים תמיכה לאתר אינטרנט של נגן שהוא לא חוקי
אז אני זרקתי לו משפט
בארגון זכויות היוצרים אמרו לי שאין בעיה עם הקודי ואולי יש בעיה עם תוספים מסויימים ששמים בו
אז הנציג שירות התרצה ופתר לי את הבעיה.