בעיה הזויה במחשב HP EliteBook 840 G2 התמיכה של HP לא מסתדרים
-
MrHicUp
- חבר ותיק

- תגובות: 1571
- נתן תודות: 112 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
מערכת הפעלה חלונות 7 (היום כבר שודרג ל10).
כאשר מדליקים את המחשב ונכנסים למערכת ההפעלה ללא מקור מתח, רק עם הסוללה מקבלים פסים ירוקים על כול המסך,
המחשב ממשיך לעבוד כרגיל.
ברגע שמחברים אותו למקור מתח: מטען/תחנת עגינה התופעה נעלמת, וחוזר חלילה...
ביצעתי כול מה שהתמיכה בקשו, עדכנתי ביוס, עדכנתי דרייברים, לא עזר.
שלחו טכנאי שהחליף לוח - לא עזר.
חשב שזאת בעיה בצמה שמחברת את המסך - לא עזר.
העלה את המחשב עם Win PE 10 וטען שהבעיה לא קיימת במצב זה.
הוחלט לפרמט, זרמתי... ניצלתי את ההזדנמות והתקנתי כבר את החלונות 10.
לא עזר....
מה יכולה להיות הבעיה? המחשב באחריות OS 3Y.
מיצידי שיחליפו אותו קומפלט!
עדכון:
באופן אישי לי נראה יותר תקלת זכרונות.
מאחר והחלפת לוח לא סידרה את התקלה, הטכנאי שהיה לא יכול היה להשאיר את הלוח החדש והחזיר את הישן.
כרגע הם מתכננים להחליף לוח וזכרונות....
נחכה ונראה מה יהיה.
[imgbig]http://i65.tinypic.com/wm12c4.jpg[/imgbig]
כאשר מדליקים את המחשב ונכנסים למערכת ההפעלה ללא מקור מתח, רק עם הסוללה מקבלים פסים ירוקים על כול המסך,
המחשב ממשיך לעבוד כרגיל.
ברגע שמחברים אותו למקור מתח: מטען/תחנת עגינה התופעה נעלמת, וחוזר חלילה...
ביצעתי כול מה שהתמיכה בקשו, עדכנתי ביוס, עדכנתי דרייברים, לא עזר.
שלחו טכנאי שהחליף לוח - לא עזר.
חשב שזאת בעיה בצמה שמחברת את המסך - לא עזר.
העלה את המחשב עם Win PE 10 וטען שהבעיה לא קיימת במצב זה.
הוחלט לפרמט, זרמתי... ניצלתי את ההזדנמות והתקנתי כבר את החלונות 10.
לא עזר....
מה יכולה להיות הבעיה? המחשב באחריות OS 3Y.
מיצידי שיחליפו אותו קומפלט!
עדכון:
באופן אישי לי נראה יותר תקלת זכרונות.
מאחר והחלפת לוח לא סידרה את התקלה, הטכנאי שהיה לא יכול היה להשאיר את הלוח החדש והחזיר את הישן.
כרגע הם מתכננים להחליף לוח וזכרונות....
נחכה ונראה מה יהיה.
[imgbig]http://i65.tinypic.com/wm12c4.jpg[/imgbig]
נערך לאחרונה על ידי MrHicUp ב 30/04/2017 15:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
נראה כמו בעיה בכרטיס מסך.
יכול להיות שכאשר עוברים למצב סוללה, אם המחשב נשאר על הכרטיס של AMD התדר יורד נמוך מדי וגורם לתופעה.
הייתי מתעקש להחליף את המחשב אם התופעה הזו קיימת בכל מערכת הפעלה, עם דרייברים וביוס מעודכנים ועם החלפת לוח אם. תציק ותתקשר עד שיטפלו בבעיה עד הסוף.
יכול להיות שכאשר עוברים למצב סוללה, אם המחשב נשאר על הכרטיס של AMD התדר יורד נמוך מדי וגורם לתופעה.
הייתי מתעקש להחליף את המחשב אם התופעה הזו קיימת בכל מערכת הפעלה, עם דרייברים וביוס מעודכנים ועם החלפת לוח אם. תציק ותתקשר עד שיטפלו בבעיה עד הסוף.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
צודק, זאת כנראה אופציה ולא מגיע בכל מחשב.
עדיין נראה כמו בעיה של דרייבר\כרטיס מסך.
וכן הוא מובנה במעבד עצמו, לא בלוח אם. אם החליפו לך את הלוח ביחד עם המעבד (ועד כמה שידוע לי מעבדי U מולחמים ללוח), אז נראה לי מוזר מאד.
עדיין נראה כמו בעיה של דרייבר\כרטיס מסך.
וכן הוא מובנה במעבד עצמו, לא בלוח אם. אם החליפו לך את הלוח ביחד עם המעבד (ועד כמה שידוע לי מעבדי U מולחמים ללוח), אז נראה לי מוזר מאד.
אולי פיספסתי, האם זה קורה בכל רזולוציה? האם זה קורה ב-safe mode? כשאתה "משחק" עם הצירים משהו משתנה?
יש לי פה G1, יש כמה דברים שהייתי מנסה:
1. בביוס של HP בד"כ (וגם ב-G1) יש hardware diagnostic מובנה, אתה יכול לבדוק שם את הזכרונות (או לחלופין להוריד memtest).
2. אמורה להיות לך אופציה לשנות הקצאה זכרון ל"כרטיס מסך", אולי שווה לשנות שם משהו/להחזיר להגדרות יצרן.
3. לבדוק אם יש כל מיני אופציות חיסכון בחשמל שמופעלות אצלך בביוס או בווינדוס. למשל אצלי אני רואה כיבוי של turbo boost כתלות בפעולה ממקור כוח או בטריה וכו'.
עוד משהו, בדרייברים של אינטל (בווינדוס) יש גם כל מיני הגדרות חיסכון בחשמל וכו' שמופעלות כברירת מחדל (תחת Power).
שני הדברים היחידים שלא החליפו אצלך זה זכרון ומסך, אז נשמע שזה אחד מהשניים. יכול להיות גם גורם שלישי נעלם שבשבילו פשוט צריכים להחליף לך מחשב. באמת הזוי שגוררים אותך כ"כ עם כזה דבר, וזה בטח לא מחשב בשני שקל אלא קצת יותר "עסקי".
בהצלחה.
יש לי פה G1, יש כמה דברים שהייתי מנסה:
1. בביוס של HP בד"כ (וגם ב-G1) יש hardware diagnostic מובנה, אתה יכול לבדוק שם את הזכרונות (או לחלופין להוריד memtest).
2. אמורה להיות לך אופציה לשנות הקצאה זכרון ל"כרטיס מסך", אולי שווה לשנות שם משהו/להחזיר להגדרות יצרן.
3. לבדוק אם יש כל מיני אופציות חיסכון בחשמל שמופעלות אצלך בביוס או בווינדוס. למשל אצלי אני רואה כיבוי של turbo boost כתלות בפעולה ממקור כוח או בטריה וכו'.
עוד משהו, בדרייברים של אינטל (בווינדוס) יש גם כל מיני הגדרות חיסכון בחשמל וכו' שמופעלות כברירת מחדל (תחת Power).
שני הדברים היחידים שלא החליפו אצלך זה זכרון ומסך, אז נשמע שזה אחד מהשניים. יכול להיות גם גורם שלישי נעלם שבשבילו פשוט צריכים להחליף לך מחשב. באמת הזוי שגוררים אותך כ"כ עם כזה דבר, וזה בטח לא מחשב בשני שקל אלא קצת יותר "עסקי".
בהצלחה.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
MrHicUp
זה קורה רק במעכת ההפעלה? אם אתה מדליק את המחשב ללא הסוללה ונכנס אל Bios או F2 לבדיקות גם שם יש פסים או רק במערכת ההפעלה?
בנוסף בדוק את העידכון הבא.
ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp72501-73000/sp72796.exe
זה קורה רק במעכת ההפעלה? אם אתה מדליק את המחשב ללא הסוללה ונכנס אל Bios או F2 לבדיקות גם שם יש פסים או רק במערכת ההפעלה?
בנוסף בדוק את העידכון הבא.
ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp72501-73000/sp72796.exe
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.