האם אפליקציית יוטיוב המובנת בהייסנס m7000 תומכת ב4K?
היי,
הייסנס 55, גרסא ישראלית אחרונה v00.01.00a.g1024.
האם הטלויזיה תומכמת בסרטי 4k דרך יוטיוב באפליקציה המובנית? כי לאחר שאני בוחר אני עדיין רואה שהוא מסתנכרן על hd.
עוד שאלה קטנה, אני שם לב לדיליי כאשר אני מעביר מערוץ sd ל hd ולהפך,כאילו התמונה מתרפרשת כאשר מעבירים, האם זה תקין?
תודה
הייסנס 55, גרסא ישראלית אחרונה v00.01.00a.g1024.
האם הטלויזיה תומכמת בסרטי 4k דרך יוטיוב באפליקציה המובנית? כי לאחר שאני בוחר אני עדיין רואה שהוא מסתנכרן על hd.
עוד שאלה קטנה, אני שם לב לדיליי כאשר אני מעביר מערוץ sd ל hd ולהפך,כאילו התמונה מתרפרשת כאשר מעבירים, האם זה תקין?
תודה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
מעביר בין ערוץ HD ל-SD עם מה בדיוק?
יש בהגדרות הממיר (אם מדובר ביס, בממירים של הוט לא הצלחתי להפעיל את זה) מצב אוטומטי, שבו הממיר יעביר לטלויזיה את התמונה ברזולוציה של הערוץ, ובעצם הטלויזיה תטפל ב-upscaling. במצב כזה, כשמעבירים מערוץ HD ל-SD ולהיפך יהיה דיליי כי הממיר משנה רזולוציה והטלויזיה צריכה להסתכרן איתו מחדש.
יש בהגדרות הממיר (אם מדובר ביס, בממירים של הוט לא הצלחתי להפעיל את זה) מצב אוטומטי, שבו הממיר יעביר לטלויזיה את התמונה ברזולוציה של הערוץ, ובעצם הטלויזיה תטפל ב-upscaling. במצב כזה, כשמעבירים מערוץ HD ל-SD ולהיפך יהיה דיליי כי הממיר משנה רזולוציה והטלויזיה צריכה להסתכרן איתו מחדש.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
בנטפליקס, למשל אתה צריך חיבור של 25-20M מינימום עבור 4K. עבור יוטיוב יכול מאד להיות שצריך יותר מזה עבור 4K.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אם אין את השליטה על הרזולוציה, אז אי אפשר להכריח אותה לעשות את זה.