מיואש.. TV-ARC הסאונד נופל במקרן קול
-
amitmof
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 24
אהלן אהלן,
המקרן קול שלי YAMAHA YSP-2500 מחובר בתצורת TV-ARC לSmart-tv של סמסונג.
הכל עובד בצורה חלקה חוץ מפרט אחד שנורא מפריע - כל 20 שניות בערך הסאונד "נופל" לשניה, אפילו פחות משניה - וחוזר.
כאילו יש הפסקה של שניה וחוזר.
זה קורה כמובן רק כשאני צופה בטלוויזיה נגיד בYOUTUBE, NETFLIX וכו', ז"א אפליקציות של הטלוויזיה.
אם אני מחבר מחשב לצורך העניין ומשתמש באחד ערוצי הHDMI של המקרן קול הכל עובד טוב.
מצאתי בגוגל פתרון אחד לבעיה דומה, והוא לחבר את הסאבוופר באופן חוטי למקרן קול ולא באופן אלחוטי. עשיתי (וגם שיניתי את ההגדרות במקרן קול לכך) וזה לא עוזר.
למישהו יש הצעה לפתרון הבעיה המציקה?
תודה!
המקרן קול שלי YAMAHA YSP-2500 מחובר בתצורת TV-ARC לSmart-tv של סמסונג.
הכל עובד בצורה חלקה חוץ מפרט אחד שנורא מפריע - כל 20 שניות בערך הסאונד "נופל" לשניה, אפילו פחות משניה - וחוזר.
כאילו יש הפסקה של שניה וחוזר.
זה קורה כמובן רק כשאני צופה בטלוויזיה נגיד בYOUTUBE, NETFLIX וכו', ז"א אפליקציות של הטלוויזיה.
אם אני מחבר מחשב לצורך העניין ומשתמש באחד ערוצי הHDMI של המקרן קול הכל עובד טוב.
מצאתי בגוגל פתרון אחד לבעיה דומה, והוא לחבר את הסאבוופר באופן חוטי למקרן קול ולא באופן אלחוטי. עשיתי (וגם שיניתי את ההגדרות במקרן קול לכך) וזה לא עוזר.
למישהו יש הצעה לפתרון הבעיה המציקה?
תודה!
- kobbi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4626
יש לך בטלויזיה חוץ מיציאת ה arc גם יציאה אופטית או יציאת אודיו קואקס אילת ? אם כן נסה אותן במקום
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
אם אותה יציאה (ולא אחרת) כשמחוברת עובדת תקין, מאוד סביר להניח שיש בעיה בטלוויזיה ולא במקרן הקול. אבל כמובן יהיה לך קשה מול אלקטרוניקס פרו, בהנחה שהמסך עדין באחריות.
-
amitmof
-
- חבר שרק התחיל

@kobbi
כשאני משתמש ביציאה האופטית שומעים מעולה - בלי נפילות ובלי כלום. אבל אז כמדומני אני לא מקבל שמע ב5.1 ערוצים אלא ב2.1. אני טועה?
כשאני משתמש ביציאה האופטית שומעים מעולה - בלי נפילות ובלי כלום. אבל אז כמדומני אני לא מקבל שמע ב5.1 ערוצים אלא ב2.1. אני טועה?
- shiki
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1930
- שם מלא: שלומי
@amitmof
·
אתה אכן טועה
יציאה אופטית מעבירה סאונד 5.1 ללא בעיה
·
אתה אכן טועה
יציאה אופטית מעבירה סאונד 5.1 ללא בעיה
-
amitmof
-
- חבר שרק התחיל

@Alon_Solo
·הטלוויזיה חדשה, פחות מחודש אצלי.
איך אפשר שלא לחבר תקין? הרי אם יש קול ותמונה הלא זה תקין? תודה.
·הטלוויזיה חדשה, פחות מחודש אצלי.
איך אפשר שלא לחבר תקין? הרי אם יש קול ותמונה הלא זה תקין? תודה.
-
amitmof
-
- חבר שרק התחיל

@shiki
·אה, מעולה! לא ידעתי! אז אשתמש בשמע האופטי למרות שהוא פחות נוח לשימוש.
אבל עדיין מעניין אותי למה יש את הנפילות האלה - ואם זו בעיה באחד המוצרים ולא בהגדרות, ארצה לדעת זאת לפני שהאחריות על המוצרים מסתיימת.
·אה, מעולה! לא ידעתי! אז אשתמש בשמע האופטי למרות שהוא פחות נוח לשימוש.
אבל עדיין מעניין אותי למה יש את הנפילות האלה - ואם זו בעיה באחד המוצרים ולא בהגדרות, ארצה לדעת זאת לפני שהאחריות על המוצרים מסתיימת.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
במחשבה שניה לא ניתן לקבוע בנקל היכן בעיה. יתכן שזה בטלוויזיה וייתכן שזה במקרן הקול. אופטי יתן איכות דומה אבל כדבריך זה פחות נוח. אם תצליח לבודד את הרכיב הפגום, אתה יכול לנסות להפעיל אחריות על אחד המוצרים שיתגלו כבעייתיים באופן עקבי...