טלויזיה לא מוציאה סאונד מהרסיבר
שלום,
אני עם ממיר של יס שמחובר ב-HDMI לטלויזה ליציאת HDMI1, יש כבל אופטי שמחובר מהממיר של יס לרסיבר.
מהטלויזיה מחובר כבל HDMI מיציאה HDMI4 לרסיבר בכניסה BD( יש 4 כניסוות של HDMI ברסיבר)
כשאני בטלויזיה על HDMI1 אני שומע רגיל בטלויזיה, כשאני רוצה לשמוע את הטלויזיה דרך הרסיבר אני מעביר את הטלויזיה ל-HDMI4, ואני לא שומע דרך הרסיבר.
איפה טעיתי?
תודה
אני עם ממיר של יס שמחובר ב-HDMI לטלויזה ליציאת HDMI1, יש כבל אופטי שמחובר מהממיר של יס לרסיבר.
מהטלויזיה מחובר כבל HDMI מיציאה HDMI4 לרסיבר בכניסה BD( יש 4 כניסוות של HDMI ברסיבר)
כשאני בטלויזיה על HDMI1 אני שומע רגיל בטלויזיה, כשאני רוצה לשמוע את הטלויזיה דרך הרסיבר אני מעביר את הטלויזיה ל-HDMI4, ואני לא שומע דרך הרסיבר.
איפה טעיתי?
תודה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20179
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אופציה א':
תחבר את ממיר יס לטלויזיה עם כבל HDMI.
תחבר את הכבל האופטי מהטלויזיה לרסיבר.
אופציה ב':
תחבר את ממיר יס לרסיבר.
תחבר את הרסיבר לטלויזיה.
(תצורה זו תדרוש הדלקה של הרסיבר לצורך צפיה ביס אם הוא לא תומך בפונקציית Passthrough).
תחבר את ממיר יס לטלויזיה עם כבל HDMI.
תחבר את הכבל האופטי מהטלויזיה לרסיבר.
אופציה ב':
תחבר את ממיר יס לרסיבר.
תחבר את הרסיבר לטלויזיה.
(תצורה זו תדרוש הדלקה של הרסיבר לצורך צפיה ביס אם הוא לא תומך בפונקציית Passthrough).
הסתדר תודה
עכשיו לא שומעים רק את הסטרימר דרך הרסיבר.
יש לי רסיבר שמחוברים אליו טלויזיה, אפל טיוי וסטרימר, הטלויזיה והאפל טיוי עובדים דרך הסטרימר עכשיו נשאר לסדר את הסטרימר, הפכתי את ההגדרות סאונד בסטרימר ולא עובד, עד להחלפת הטלויזיה עבד הסטרימר.
בית משוגעים
עכשיו לא שומעים רק את הסטרימר דרך הרסיבר.
יש לי רסיבר שמחוברים אליו טלויזיה, אפל טיוי וסטרימר, הטלויזיה והאפל טיוי עובדים דרך הסטרימר עכשיו נשאר לסדר את הסטרימר, הפכתי את ההגדרות סאונד בסטרימר ולא עובד, עד להחלפת הטלויזיה עבד הסטרימר.
בית משוגעים
אוקיי, גם בעיית הסטרימר נפתרה, מה שנשאר זה לשמוע ברסיבר יוטיוב שמופעל מהטלויזה, מה שקורה כשאני שם ערוץ 10 למשל כדי לשמוע ברסיבר אני בוחר ברסיבר -TV , כשאני מפעיל יוטיוב בטלויזיה אני ממשיך לשמוע את ערוץ 10 ברסיבר.
איך אפשר לשמוע יוטיוב ברסיבר?
תודה
איך אפשר לשמוע יוטיוב ברסיבר?
תודה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
מן הסתם.
תחבר את הכבל האופטי לטלויזיה, לא לממיר.
תחבר את הכבל האופטי לטלויזיה, לא לממיר.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
כן.
לא עזר
חיברתי אופטי מהרסיבר לטלויזיה, עכשיו גם לא שומעים טלויזיה רגילה מהרסיבר, כנראה שזה חייב להיות בממיר, אבל איך אני שומע יוטיוב מהטלויזיה ברסיבר.
יש בטלויזיה הגדרות אודיו, האם להוציא את זה מה-TV SPEAKERS או מ-audio system' אולי זה?
חיברתי אופטי מהרסיבר לטלויזיה, עכשיו גם לא שומעים טלויזיה רגילה מהרסיבר, כנראה שזה חייב להיות בממיר, אבל איך אני שומע יוטיוב מהטלויזיה ברסיבר.
יש בטלויזיה הגדרות אודיו, האם להוציא את זה מה-TV SPEAKERS או מ-audio system' אולי זה?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
זה רק עניין של הגדרות. אין סיבה שלא תשמע מהממיר אבל כן תשמע יוטיוב.
אישית אצלי הסאונדבר מחובר באופטי לטלויזיה, והכל עובד מצויין.
אישית אצלי הסאונדבר מחובר באופטי לטלויזיה, והכל עובד מצויין.