כיצד מפעילים סרטון יוטיוב באיכות 4K בטלוויזיה?
-
Nati1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 134
היי
התקנתי את הטלוויזיה החדשה Panasonic dx700
נכנסתי לאפליקציית יוטיוב המובנת שבטלוויזיה ונכנסתי לסרטוני 4K לראות את האיכות
מה שקורה זה שהסרטון עולה באיכות נמוכה ואני לא מוצא אפשרות בסרטון לבחירת רזולוציה(כמו בפלאפון למשל)
כיצד בוחרים לצפות בתוכן ברזולוציה הגבוהה ביותר?
התקנתי את הטלוויזיה החדשה Panasonic dx700
נכנסתי לאפליקציית יוטיוב המובנת שבטלוויזיה ונכנסתי לסרטוני 4K לראות את האיכות
מה שקורה זה שהסרטון עולה באיכות נמוכה ואני לא מוצא אפשרות בסרטון לבחירת רזולוציה(כמו בפלאפון למשל)
כיצד בוחרים לצפות בתוכן ברזולוציה הגבוהה ביותר?
- se1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1294
אין לי פנסוניק.
אצלי ביוטיוב המובנה אני יורד עם השלט בזמן הפעלת הקליפ
לשורה תחתונה היכן שיש גם אפשרות לעשות like
ויש שם שורה של אייקונים, באחד מהם יש אפשרות לשנות את הרזולוציה של הקליפ מ720 ל 1080 ול 2106.
זה מופיע רק בקליפים שצולמו ברזולוציות גבוהות.
כמו כן אתה צריך כנראה לאפשר בהגדרות בכניסת ה hdmi, שידור ברוזולוצית 4K או המיטבית.
ויש שם שורה של אייקונים, באחד מהם יש אפשרות לשנות את הרזולוציה של הקליפ מ720 ל 1080 ול 2106.
כמו כן אתה צריך כנראה לאפשר בהגדרות בכניסת ה hdmi, שידור ברוזולוצית 4K או המיטבית.
- NBMH
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 617
·זה לא שייך ל HDMI, מניח שהוא מדבר על הסמארט..se1 כתב:אין לי פנסוניק.
כמו כן אתה צריך כנראה לאפשר בהגדרות בכניסת ה hdmi, שידור ברוזולוצית 4K או המיטבית....
יכול להיות שהאינטרנט שלך פשוט איטי מדי בשביל לטעון סרטון 4K?
-
Nati1
-
- חבר פעיל מאוד

אכן מדובר באפליקציית הסמארט שמובנת בטלוויזיה.
גם אם האינטרנט איטי, אין לי כפתור לבחירת הרזולוציה כלל..
יש like dislike cc ועוד כמה..
גם אם האינטרנט איטי, אין לי כפתור לבחירת הרזולוציה כלל..
יש like dislike cc ועוד כמה..
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46457
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20196
- שם מלא: ארתור ליברמן
אני דיי בטוח שהקליינט ב-DX700 תומך ביוטיוב 4K, ראינו את זה בהשקה.
אבל לא כל קליינט מציע לבחור רזולוציה בצורה ידנית, המסך פשוט מציג את הסרטון ברזולוציה הכי גבוהה שהוא יכול ללא באפרינג.
אבל לא כל קליינט מציע לבחור רזולוציה בצורה ידנית, המסך פשוט מציג את הסרטון ברזולוציה הכי גבוהה שהוא יכול ללא באפרינג.
-
Nati1
-
- חבר פעיל מאוד

@TheCoolest
זה יותר הגיוני.
תודה
זה יותר הגיוני.
תודה
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

TheCoolest,
אתה איך יכול לדעת בבטחון שהוצג תוכן 4K אם הקליינט לא מציין את זה בפירוש?
אתה איך יכול לדעת בבטחון שהוצג תוכן 4K אם הקליינט לא מציין את זה בפירוש?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

בעיקרון לא, אבל איזה מסך לא תומך ב-4K כיום?
אני לא יודע איך זה בפנסוניק, אבל במסכים שלי אני יכול לבדוק באיזו רזולוציה התוכן מתנגן מהסמארט (בעצם מכל מקור), אולי יש משהו כזה גם בפנסוניק.
בנוסף, ההבדל בין 1080P ו-4K לא כזה עצום, כך שאם פות"ש מתלונן על איכות לא טובה יכול מאד להיות שהוא רואה 720P או אפילו נמוך מזה.
אני לא יודע איך זה בפנסוניק, אבל במסכים שלי אני יכול לבדוק באיזו רזולוציה התוכן מתנגן מהסמארט (בעצם מכל מקור), אולי יש משהו כזה גם בפנסוניק.
בנוסף, ההבדל בין 1080P ו-4K לא כזה עצום, כך שאם פות"ש מתלונן על איכות לא טובה יכול מאד להיות שהוא רואה 720P או אפילו נמוך מזה.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

TheCoolest,
השאלה איננה איזה מסך לא תומך ב- 4K, אלא העובדה שאתה טוען שקליינט היוטיוב תומך ב- 4K וראית את זה, אבל למעשה, אתה לא יכול לדעת כל עוד אין חיווי על זה.
השאלה איננה איזה מסך לא תומך ב- 4K, אלא העובדה שאתה טוען שקליינט היוטיוב תומך ב- 4K וראית את זה, אבל למעשה, אתה לא יכול לדעת כל עוד אין חיווי על זה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

זה היה לפני שנה, כך שאני לא זוכר בדיוק אם זה נאמר, או שבדקנו את זה בצורה כלשהי אבל אני בטוח למדי שהתכנים שראינו ביוטיוב היו ב-4K.
https://www.avforums.com/review/panason ... view.12515The DX700 includes 4K streaming via Netflix, Amazon and YouTube;...
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

TheCoolest,
אחלה, אבל כל עוד אין חיווי על זה, לא ניתן לדעת וכיתוב בכתבה של AVS ללא ציון כיצד המידע התקבל, איננו אמין.
אחלה, אבל כל עוד אין חיווי על זה, לא ניתן לדעת וכיתוב בכתבה של AVS ללא ציון כיצד המידע התקבל, איננו אמין.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

טוב, שוב, בעיקרון אתה צודק.
אין לי מסך של פנסוניק כדי לבדוק האם קיימת האפשרות לראות את הרזולוציה של המקור, כך שאין לי יותר מה להוסיף.
אין לי מסך של פנסוניק כדי לבדוק האם קיימת האפשרות לראות את הרזולוציה של המקור, כך שאין לי יותר מה להוסיף.
- NBMH
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 617
אני לא ממש משתמש בסמארט, אבלאצלי ב M7000 אני לא יכול לבחור את האיכות, אלא הסרטון אוטומטית מוצג על האיכות הכי גבוהה לפי התנאים(אינטרנט/אם הסרטון המוצג הוא גם ב 4K).ziv_r כתב:TheCoolest,
אתה איך יכול לדעת בבטחון שהוצג תוכן 4K אם הקליינט לא מציין את זה בפירוש?...
ואז לוחצים על INFO בתפריט של יוטיוב וזה מציג לך על איזה רזולוציה הסרטון וכמה פריימים לשנייה וכו'
(כשאתה מפעיל את הסרטון גם יש ריבוע מתחת לשם של הסרטון שרשום בו HD או 4K)
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

-
Nati1
-
- חבר פעיל מאוד

זה היה רחוק מ720p.. אולי 480p במקרה הטוב.TheCoolest כתב:בעיקרון לא, אבל איזה מסך לא תומך ב-4K כיום?
בנוסף, ההבדל בין 1080P ו-4K לא כזה עצום, כך שאם פות"ש מתלונן על איכות לא טובה יכול מאד להיות שהוא רואה 720P או אפילו נמוך מזה....
הדירה פשוט לא מחוברת לאינטרנט עדיין והתחברתי לאינטרנט של הטלוויזיה באמצעות נקודת גישה אישית בפלאפון ככה שסביר להניח שהוא מציג את מה שהוא יכול אך פשוט חיפשתי להעלות את האיכות גם אם זה אומר שיהיה באפרינג ארוך (רק כדי לראות את האיכות במסך)
כשאהיה הדירה אבדוק אם באמצעות כפתור info ניתן לראות פרטים על הוידיאו ורזולוציה שמתנגנת