חיבור HDMI בלפטופ הפסיק לעבוד
שלום,
משום מה חיבור ה-HDMI בלפטופ שלי הפסיק לעבוד (חיבור לטלויזיה).
לעומת זאת עם לפטופ אחר אני כן מצליח לחבר לטלויזיה.
בנוסף ניסיתי להחליף גם כבל HDMI אך עדיין בלפטופ הראשון קיימת בעיה.
מה יכולה להיות בעיה ? , כיצד מתקנים את זה ?
מדובר על lenovo e330.
תודה לעוזרים.
משום מה חיבור ה-HDMI בלפטופ שלי הפסיק לעבוד (חיבור לטלויזיה).
לעומת זאת עם לפטופ אחר אני כן מצליח לחבר לטלויזיה.
בנוסף ניסיתי להחליף גם כבל HDMI אך עדיין בלפטופ הראשון קיימת בעיה.
מה יכולה להיות בעיה ? , כיצד מתקנים את זה ?
מדובר על lenovo e330.
תודה לעוזרים.
יכול להיות שזו בעייית Handshake פתאומית, בין המחשב למסך. נסה לחבר את המחשב למסך אחר, רק לצורך בדיקה.kfirg14 כתב:כן . לא נראה לי שזה קשור להגדרות בכלל כי כל שבוע הייתי משתמש בלטפופ ומחבר אותו לטלויזיה..
פתאום הוא חדל לעבוד...
אם אתה בטוח שזה לא ענין של הגדרות שהשתנו, נסה אולי לעדכן דרייברים של התצוגה. אם גם זה לא יעזור, כנראה שזה עניין למעבדה.
יכול להיות שזו בעייית Handshake פתאומית, בין המחשב למסך. נסה לחבר את המחשב למסך אחר, רק לצורך בדיקה.kfirg14 כתב:כן . לא נראה לי שזה קשור להגדרות בכלל כי כל שבוע הייתי משתמש בלטפופ ומחבר אותו לטלויזיה..
פתאום הוא חדל לעבוד...
אם אתה בטוח שזה לא ענין של הגדרות שהשתנו, נסה אולי לעדכן דרייברים של התצוגה. אם גם זה לא יעזור, כנראה שזה עניין למעבדה.
הייתי היום אצל חבר ,
הוא התקין וריענן לי דרייברים לכרטיס מסך והלוח אם.
לאחר מכן הוא ניסה לחבר את הלטפופ לטלויזיה אצלו (עם כבל HDMI שלו) בבית והכל עבד ללא שום בעיה!
הגעתי הביתה - ניסיתי לחבר את הלפטופ ל - 2 טלויזיות שונות + 2 כבלים שונים וזה לא עובד!
מה קורה פה ?!
הוא התקין וריענן לי דרייברים לכרטיס מסך והלוח אם.
לאחר מכן הוא ניסה לחבר את הלטפופ לטלויזיה אצלו (עם כבל HDMI שלו) בבית והכל עבד ללא שום בעיה!
הגעתי הביתה - ניסיתי לחבר את הלפטופ ל - 2 טלויזיות שונות + 2 כבלים שונים וזה לא עובד!
מה קורה פה ?!
- simplify
- חבר פעיל

- תגובות: 58
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
- יצירת קשר:
נסה להשאיל ממנו את הכבל ולבדוק אצלך עם הכבל שלו, נסה לשחק עם רזולוציוית מסך, וודא שאתה על הערוץ המתאים בטלויזיה.
האתר שלי: www.Simplify.co.il