מה כדאי , סטרימר NVIDIA או מותג זול ?
לא מזמן קניתי טלויזית פיליפס 4K לחדר שינה.
כיום מחוברים לטלויזיה ממיר של יס ושל סלקום בשאיפה לקבל אישור מהאישה להעיף את יס ולהשאר עם הסלקום + קודי + נטפליקס.
קודי התקנתי ישירות על הטלויזיה , כנל נטפליקס שמגיע מובנה , והבנתי שהחל מהיום יש גם אפליקצית סלקום ולא אצטרך את הממיר שלהם , אוכל לתפעל הכל דרך שלט הטלויזיה.
אממה, החומרה של הטלויזיה חלשה והקודי נתקע לעיתים במעבר בין תפריטים , גם הנטפליקס נתקע מדי פעם.
הפתרון , קניית סטרימר . לא מצאתי הרבה ביקורות טובות על המכשירים הזולים .
חשוב לי לקנות משהו איכותי תומך 4K שלא ייתקע , וראיתי שהחומרה של ה NVIDIA במבחנים בארץ עמדה בהצלחה בכולם.
גם המסך וגם הסטרימר העתידי יהיו מחוברים בכבל רשת.
השאלה היא האם יש טעם לחסוך ולקנות את הקופסה החדשה של שאיומי (נמכרת בארץ ב 600 שח)
או לשלם 200$ בחול ולקנות את ה NVIDIA. (אפילו לא אצטרך לשלם עליו מיסים בגלל המחיר) .
המטרה היא וידאו נטו. המשחקים זה nice to have.
בהתחלה שקלתי לקנות APPLE TV ולהתקין עליה נטפליקס + סלקום אבל אין אפשרות להתקין קודי, אז זה ירד מהפרק.
אני די סגור על ה NVIDIA רק רוצה לוודא שאני לא מפספס משהו ושאפשר יהיה להתקין עליו גם את האפליקציה של סלקום TV.
מכיוון שבסלון יש לי SMART ישנה אולי אפילו אשקול לקנות 2 סטרימרים . גם בסלון הטלויזיה והממיר מחוברים עם כבל רשת.
תודה לעוזרים
כיום מחוברים לטלויזיה ממיר של יס ושל סלקום בשאיפה לקבל אישור מהאישה להעיף את יס ולהשאר עם הסלקום + קודי + נטפליקס.
קודי התקנתי ישירות על הטלויזיה , כנל נטפליקס שמגיע מובנה , והבנתי שהחל מהיום יש גם אפליקצית סלקום ולא אצטרך את הממיר שלהם , אוכל לתפעל הכל דרך שלט הטלויזיה.
אממה, החומרה של הטלויזיה חלשה והקודי נתקע לעיתים במעבר בין תפריטים , גם הנטפליקס נתקע מדי פעם.
הפתרון , קניית סטרימר . לא מצאתי הרבה ביקורות טובות על המכשירים הזולים .
חשוב לי לקנות משהו איכותי תומך 4K שלא ייתקע , וראיתי שהחומרה של ה NVIDIA במבחנים בארץ עמדה בהצלחה בכולם.
גם המסך וגם הסטרימר העתידי יהיו מחוברים בכבל רשת.
השאלה היא האם יש טעם לחסוך ולקנות את הקופסה החדשה של שאיומי (נמכרת בארץ ב 600 שח)
או לשלם 200$ בחול ולקנות את ה NVIDIA. (אפילו לא אצטרך לשלם עליו מיסים בגלל המחיר) .
המטרה היא וידאו נטו. המשחקים זה nice to have.
בהתחלה שקלתי לקנות APPLE TV ולהתקין עליה נטפליקס + סלקום אבל אין אפשרות להתקין קודי, אז זה ירד מהפרק.
אני די סגור על ה NVIDIA רק רוצה לוודא שאני לא מפספס משהו ושאפשר יהיה להתקין עליו גם את האפליקציה של סלקום TV.
מכיוון שבסלון יש לי SMART ישנה אולי אפילו אשקול לקנות 2 סטרימרים . גם בסלון הטלויזיה והממיר מחוברים עם כבל רשת.
תודה לעוזרים
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אם אתה רוצה לקבל גישה לנטפליקס ב-4K HDR אז שתי האופציות שיש לך כיום הן השילד וה-MI BOX.
מי מהם עדיף, מבחינת עלות תועלת ה-MI-BOX, מבחינת ביצועים השילד.
מי מהם עדיף, מבחינת עלות תועלת ה-MI-BOX, מבחינת ביצועים השילד.
עכשיו כשאני רואה שהסיני מגיע רק עם חיבור WIFI וכדי לחבר LAN צריך לקמבן עם ה USB נראה לי שעדיף ה NVIDIA .
רק מקווה שכמו שיש בגוגל PLAY של המכשירים הניידים אפליקציית סלקום היא קיימת גם בסטרימר.
בגוגל PLAY שיש בטלויזיה של פיליפס אין אפליקציה כזו .
רק מקווה שכמו שיש בגוגל PLAY של המכשירים הניידים אפליקציית סלקום היא קיימת גם בסטרימר.
בגוגל PLAY שיש בטלויזיה של פיליפס אין אפליקציה כזו .
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
לא יכול לענות לך על זה. אני לא משתמש באנדרויד.
שים לב שבשני המכשירים האלה מדובר על מערכת Android TV ולא סתם אנדרויד, כך יכול מאד להיות שמה שלא זמין בטלויזיה לא יהיה זמין גם בחנות של המכשירים. אבל לא בהכרח, לכן אתן למי שיש לו את המכשירים לענות בצורה מדוייקת יותר.
שים לב שבשני המכשירים האלה מדובר על מערכת Android TV ולא סתם אנדרויד, כך יכול מאד להיות שמה שלא זמין בטלויזיה לא יהיה זמין גם בחנות של המכשירים. אבל לא בהכרח, לכן אתן למי שיש לו את המכשירים לענות בצורה מדוייקת יותר.
- yaniv_barlev
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 126
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
יש לי שילד, ואני יכול להגיד לך שאין לו תחרות...
אבל כמו שאמרו לך, הוא טוב לך רק אם אתה רוצה גם לשחק משחקים, ה MI BOX לא מתאים למשחקים
עוד דבר נוסף, השילד תומך בכל פורמט, בזמן שכל סטרימר יהיה רלוונטי אולי לשנה וקצת, השילד אוכל הכל כבר כמה שנים, כל פורמט חדש עובד עליו בלי שום בעיה
אבל כמו שאמרו לך, הוא טוב לך רק אם אתה רוצה גם לשחק משחקים, ה MI BOX לא מתאים למשחקים
עוד דבר נוסף, השילד תומך בכל פורמט, בזמן שכל סטרימר יהיה רלוונטי אולי לשנה וקצת, השילד אוכל הכל כבר כמה שנים, כל פורמט חדש עובד עליו בלי שום בעיה
שאלה, השילד יודע לפתוח קבצים של מדיה? נניח מ-USB?
השילד עולה 200 דולר למיטב הבנתי, ב250 דולר יש כבר מיני PC סינים סבירים שמריצים ווינדוס. לדעתי זה עדיף מכל בחינה.
אתה יכול לגלוש בנוחות באתרים, להוריד דברים שזמינים למערכת הפעלה אמיתית (אני לדוגמא רואה כדורגיל ב-soap cast ולא ברור איך זה יעבוד על סטרימר).
ב350 דולר אפשר להרכיב נוק מעולה עם 8 GB ו SSD של 250 GB ותהיה בטוח שאתה מכוסה מכל כיוון אפשרי.
השילד עולה 200 דולר למיטב הבנתי, ב250 דולר יש כבר מיני PC סינים סבירים שמריצים ווינדוס. לדעתי זה עדיף מכל בחינה.
אתה יכול לגלוש בנוחות באתרים, להוריד דברים שזמינים למערכת הפעלה אמיתית (אני לדוגמא רואה כדורגיל ב-soap cast ולא ברור איך זה יעבוד על סטרימר).
ב350 דולר אפשר להרכיב נוק מעולה עם 8 GB ו SSD של 250 GB ותהיה בטוח שאתה מכוסה מכל כיוון אפשרי.
תודה .
נראה לי ש 350$ זה כבר overkill , בסהכ לראות נטפליקס / קודי / סלקום לא בטוח שצריך משהו ב 350$.
האמת שגם NVIDIA הוא יותר ממה שצריך .
בכל מקרה , אני צריך משהו עם שלט. לא מחשב שעובד עם מקלדת אלחוטית ועכבר .
התנאי של אשתי להוציא את הממיר של יס מהבית הוא שאביא לה פתרון נח ויעיל שלא נתקע ולא מצריך מקלדת ועכבר.
בראיה שלי, סלקום + נטפליקס שעולים יחד כ 135 ש"ח נותנים פי כמה וכמה מאשר יס שעולה לי היום 200 ש"ח.
מה גם שכמעט הכל מתורגם בנטפליקס וסלקום עוד חודש יוצאים עם סדרות של HBO , ככה שנפרצו הרבה חסמים.
עד היום התוכן של סלקום היה לא משהו ונטפליקס הגיע בלי תרגום . לאט לאט זה הולך ומשתפר .
נראה לי ש 350$ זה כבר overkill , בסהכ לראות נטפליקס / קודי / סלקום לא בטוח שצריך משהו ב 350$.
האמת שגם NVIDIA הוא יותר ממה שצריך .
בכל מקרה , אני צריך משהו עם שלט. לא מחשב שעובד עם מקלדת אלחוטית ועכבר .
התנאי של אשתי להוציא את הממיר של יס מהבית הוא שאביא לה פתרון נח ויעיל שלא נתקע ולא מצריך מקלדת ועכבר.
בראיה שלי, סלקום + נטפליקס שעולים יחד כ 135 ש"ח נותנים פי כמה וכמה מאשר יס שעולה לי היום 200 ש"ח.
מה גם שכמעט הכל מתורגם בנטפליקס וסלקום עוד חודש יוצאים עם סדרות של HBO , ככה שנפרצו הרבה חסמים.
עד היום התוכן של סלקום היה לא משהו ונטפליקס הגיע בלי תרגום . לאט לאט זה הולך ומשתפר .
- RafalovitchTom
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 588
- שם מלא: Rafalovitch Tom
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
אתה לא צריך לחבר אל השילד התקן אחסון נייד.... זה סטרימר, תוריד מדיה במחשב ותשתף דרך הרשת הביתית לכל הסטרימרים שלך.
·הייתי הולך במקומך על השיאומי ומנסה.tito1337 כתב:על אילו סטרימרים ניתן לראות סלקום טי וי?
למיטב הבנתי יש להם אפליקציית אנדרואיד השאלה אם היא עובדת טוב על הmi box?...
לדעתי ה-nvidia הוא לא לפה ולא לשם. יקר בשביל סטרימר ואתה לא יכול להתקין עליו מערכת הפעלה למקרה שתרצה להסב אותו למחשב \ לעשות דברים מחוץ לקודי.
אני מבין , מעצבן אותי רק שה-שיאומי מגיע בלי כבל רשת .
יש אלטרנטיבה אחרת שהיא לא שיאומי ולא NVIDIA ושווה את ההשקעה ?
כמו שכתבתי בהתחלה , גם APPLE TV מבחינתי היה מתאים כי אפשר להתקין עליו נטפליקס + סלקום והוא עולה רק 150$ בארהב.
במקרה הרע אשאר עם קודי מותקן על הטלויזיה בחדר שינה , בקצת שאני רואה טלויזיה הוא מספק .
השאיפה היא עדיין לתפעל הכל מאותו שלט.
אם יש המלצה לסטרימר שהוא לא NVIDIA או שיאומי ושווה לקנות בארהב , אני פתוח להצעות .
תודה
יש אלטרנטיבה אחרת שהיא לא שיאומי ולא NVIDIA ושווה את ההשקעה ?
כמו שכתבתי בהתחלה , גם APPLE TV מבחינתי היה מתאים כי אפשר להתקין עליו נטפליקס + סלקום והוא עולה רק 150$ בארהב.
במקרה הרע אשאר עם קודי מותקן על הטלויזיה בחדר שינה , בקצת שאני רואה טלויזיה הוא מספק .
השאיפה היא עדיין לתפעל הכל מאותו שלט.
אם יש המלצה לסטרימר שהוא לא NVIDIA או שיאומי ושווה לקנות בארהב , אני פתוח להצעות .
תודה
אפשר להתקין סלקום TV על SHIELD
http://g-rafa.co.il/%D7%A1%D7%9C%D7%A7% ... %A7%D7%95/
זה אומר שבמחיר של 700 ש"ח בארהב אפשר לקנות סטרימר שנים קדימה שיכול להריץ גם סלקום TV וגם נטפליקס (ומן הסתם את כל יתר האפליקציות הנתמכות ב SHIELD) .
נראה לי שמי שצריך רק סטרימר חזק שלא נתקע ויודע להעביר שידורים ב 4K זה אחלה פתרון , בתשלום חודשי נמוך מאד ביחס ליס / הוט.
http://g-rafa.co.il/%D7%A1%D7%9C%D7%A7% ... %A7%D7%95/
זה אומר שבמחיר של 700 ש"ח בארהב אפשר לקנות סטרימר שנים קדימה שיכול להריץ גם סלקום TV וגם נטפליקס (ומן הסתם את כל יתר האפליקציות הנתמכות ב SHIELD) .
נראה לי שמי שצריך רק סטרימר חזק שלא נתקע ויודע להעביר שידורים ב 4K זה אחלה פתרון , בתשלום חודשי נמוך מאד ביחס ליס / הוט.
השילד וטוב למי שמחפש פתרון איכותי למשחקי אנדרויד והרצת אפלקציות על הטלויזיה. הוא לא הכי מומלץ עבור קודי או וידאו שכן אין לו תמיכה בתלת ממד MVC או תפריטי בלו ראי מלאים. לצורכי קודי עדיף ZIDOO X9S שלא מזמן קיבל עדכון קושחה רציני עם תמיכה מלאה בתפריטי בלו ראי לרבות תרגום חיצוני לסרטי תלת ממד. הוא עולה מאה דולר שזה זול משמעותית מהשילד...