ממיר DVB-T2 שפועל יחד עם Mi Box
לא, ANDROIDTV תומך בדונגלים האלה רק החל מנוגט, וגם אז זה דורש התאמה מסוימת עיין ערך השילד שאמנם קיבל עדכון לנוגט אבל עדיין לא קיבל עדכון שיאפשר לדונגלים לעבוד. ה MI BOX בכלל עדיין לא קיבל עדכון לנוגט (יש גירסת בטא שרצה ברשת אבל עדיין לא התקנתי אותה) ככה שנכון לעכשיו הוא לא תומך.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46373
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
-
TomerP
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- שם מלא: תומר
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
זיו, אם אין לי אפשרות להתקין דרך ה Google Play את האפליקציה שלהם על ה Mi Box 3, אני חייב להשתמש ב Kodi?
ושאלה נוספת בהקשר המוצר הזה - איפה קונים?
ושאלה נוספת בהקשר המוצר הזה - איפה קונים?
·מאיפה עשית את ההזמנה ?TomerP כתב:בסוף הזמנתי את ה VBox עם הקופון של HT שמצאתי - HT2016q1 (עבד, למרות שזה אמור היה להסתיים) - מוריד עוד 10 יורו מהמחיר.
המכשיר הוא XTi-3442 3rd Gen ונראה שיעשה את העבודה....
נכנסתי לאתר ולא קיבל את הקוד
זה נשלח מהארץ ?
כמה יוצא עם המשלוח ?
האם XTi-3442 הוא תמיד דור 3 ?
תודה
-
TomerP
- חבר פעיל מאוד

@ra
אכן נשלח לארץ (מהארץ - הרצלייה לפי מספר המעקב שקיבלתי), יצא לי 104 יורו כולל המשלוח ומע״מ (הקופון הוריד 10 יורו אם אני זוכר נכון).
הצלחתי להגיע למשלוח דווקא - נכנסתי מהקישור: http://www.vboxcomm.com/israel-idan-plu ... to-ip.html (למרות שלדעתי זה יעבוד גם באתר ה״רגיל״) והוספתי לעגלה. נראה שהם ביטלו את הקופון אחרי שהשתמשתי בו, אבל המחיר המקורי לא משמעותית גבוה יותר - 99 יורו. כולל המשלוח זה אמור לצאת בסביבות ה 115 יורו, לא מחיר נוראי עבור המוצר.
בחרתי את ישראל ברשימה והזנתי פרטים, בסוף הגעתי לבחירת משלוח (דואר רשום בחינם או חברת שילוח בתשלום נוסף) ותשלום באמצעות PayPal.
ה XTi-3442 שהם שולחים הוא דור שלישי, כן.
אכן נשלח לארץ (מהארץ - הרצלייה לפי מספר המעקב שקיבלתי), יצא לי 104 יורו כולל המשלוח ומע״מ (הקופון הוריד 10 יורו אם אני זוכר נכון).
הצלחתי להגיע למשלוח דווקא - נכנסתי מהקישור: http://www.vboxcomm.com/israel-idan-plu ... to-ip.html (למרות שלדעתי זה יעבוד גם באתר ה״רגיל״) והוספתי לעגלה. נראה שהם ביטלו את הקופון אחרי שהשתמשתי בו, אבל המחיר המקורי לא משמעותית גבוה יותר - 99 יורו. כולל המשלוח זה אמור לצאת בסביבות ה 115 יורו, לא מחיר נוראי עבור המוצר.
בחרתי את ישראל ברשימה והזנתי פרטים, בסוף הגעתי לבחירת משלוח (דואר רשום בחינם או חברת שילוח בתשלום נוסף) ותשלום באמצעות PayPal.
ה XTi-3442 שהם שולחים הוא דור שלישי, כן.
-
TomerP
- חבר פעיל מאוד

קצת רשמים על ה VBox שהגיע אתמול.
ההתקנה קלילה, מהירה, למוצר אין אנטנה חיצונית כך שהייתי צריך לחבר אנטנה (במקרה הייתה לי אחת אקטיבית ממתינה).
המשלוח לקח שלושה ימים בערך, הגיע עד המשרד, עלה לי סה"כ 104 יורו וכמובן שיתקזז עם ההתנתקות מיס בקרוב.
יש אפשרות לצפות מכל סוג של מכשיר - תוסף ל Kodi, לאנדרויד (אבל לא ל Android TV), אפל ואפילו דרך הדפדפן עם תוסף של VLC (לא עובד בכרום).
אחלה לדעתי.
ההתקנה קלילה, מהירה, למוצר אין אנטנה חיצונית כך שהייתי צריך לחבר אנטנה (במקרה הייתה לי אחת אקטיבית ממתינה).
המשלוח לקח שלושה ימים בערך, הגיע עד המשרד, עלה לי סה"כ 104 יורו וכמובן שיתקזז עם ההתנתקות מיס בקרוב.
יש אפשרות לצפות מכל סוג של מכשיר - תוסף ל Kodi, לאנדרויד (אבל לא ל Android TV), אפל ואפילו דרך הדפדפן עם תוסף של VLC (לא עובד בכרום).
אחלה לדעתי.
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
·כבר קיים שירשור שלם על ה vbox tvTomerP כתב:קצת רשמים על ה VBox שהגיע אתמול.
אחלה לדעתי....
- BenHT
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 141
- שם מלא: Ben
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
·יש אפליקציה שמתאימה ל android tv?itzik2sh כתב:חברים, למי בוקס כבר יש אוראו 8.1 מה שכנראה מוסיף תמיכה בדונגלים של DVB-T.
האם מישהו יכול לבדוק שזה עובד ולתת המלצה? תודה...
הורדתי את ה apk של Pad tv אבל צריך עכבר כי אין תמיכה בשלט. במי בוקס יש רק חיבור usb אחד...
- BenHT
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 141
- שם מלא: Ben
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
·גיל37 כתב:@BenHT
אפשר לחבר מפצל שנותן 3 יציאות USB ויציאת רשת קווית....
Pad tv עובד על כל אנדרואיד. מה שאני מחפש זה לראות דרך live channels ולא דרך אפליקציה אחרת כי היא מותאמת ל android tv ולשלט של ה mi box. כרגע אני רואה ב live channels דרך tvheadend שרץ על raspberry pi