איך ה-HD555 ביחס ל- SR80 בנושא דליפת רעש החוצה ?

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
nirmv פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1417
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 115 פעמים

שליחה #1 

היי.
לפני כמה חודשים הטרדתי את מנוחתו של הפורום בנושא עד כמה ה-SR60/80 דולפות.
בסוף כששמעתי אותן בחנות הבנתי שהדליפה מוגזמת לדרישות הסביבה (עבודה), ובסוף קניתי אוזניות סגורות beyerdynamic DT231.

די התאכזבתי מאיכות הסאונד והנוחות של האוזניות, ולבסוף הסתמנה פשרה : הן ילכו לאשתי לעבודה, ואני קונה חדשות 8) 8) .

לעניינו, השאלה בכותרת. אני פשוט צריך אוזניות די שקטות, לא צריך איטום מוחלט אבל משהו סביר. כששמעתי את הגראדו - שמתי אותן על הראש של המוכר, ובכל זאת היה נשמע כאילו יש עוד רמקול פועל באיזור... הן ממש דולפות. האם זה מאפיין של כל האוזניות הפתוחות או משהו שהגראדו "מצטיינות" בו במיוחד ?
האם יש ייצור כלאיים בין האוזניות הסגורות האטומות לבין הפתוחות לרווחה סטייל הגראדו ?
ואיך ה-HD555 ?

תודה, ניר.
(מקווה שלא עייפתי אתכם יותר מדי)

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #2 

nirmv כתב:היי.

לעניינו, השאלה בכותרת. אני פשוט צריך אוזניות די שקטות, לא צריך איטום מוחלט אבל משהו סביר. כששמעתי את הגראדו - שמתי אותן על הראש של המוכר, ובכל זאת היה נשמע כאילו יש עוד רמקול פועל באיזור... הן ממש דולפות. האם זה מאפיין של כל האוזניות הפתוחות או משהו שהגראדו "מצטיינות" בו במיוחד ?
האם יש ייצור כלאיים בין האוזניות הסגורות האטומות לבין הפתוחות לרווחה סטייל הגראדו ?
ואיך ה-HD555 ?

תודה, ניר.
(מקווה שלא עייפתי אתכם יותר מדי)
...
-לא מכיר לצערי אישית אוזניות של גראדו אבל גם אני שמעתי שהן דולפות די הרבה יחסית לאוזניות פתוחות אחרות, כנראה בגלל חתימת הסואנד "בפנים" שמאפיינת את גראדו.
- לא נראה לי שיש דבר כזה אוזנייה פתוחה/סגורה... :no: מה שכן יש אוזניות סגורות טובות כמו הAudio-Tecnica A-900 או הA-700 שנשמעות מצויין, אם יש לך את התקציב הנדרש, ודולפות ממש מעט (אם לא איכפת לך לקחת אותן לעובדה חחח).
- כבעלים של HD595 (דגם משופר של HD555) אני יכול להגיד לך שהדליפת סאונד ממש סבירה, כמובן זה תלוי באיזה ווליום אתה שומע ואיזה סוג מוזיקה.

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #3 

יש לי את ה 555 וסאונד דולף החוצה, אבל לא באופן שלדעתי עלול להציק לאחרים.
זה גם באמת תלוי באיזה ווליום שומעים והאם יש רעשים סביבתיים.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”