מעשה ב bose 401.
-
moshem74
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1516
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
היי.
יש לי בבית רמקולים מסוג BOSE 401,דיי ישנים, (שנת 90), הרמקול במצב חדש,ממש אין כאלה,או ,קשה מאוד למצא במצב שכזה,שמרתי עליהם ואפילו החלפתי להם את החיווט העלוב שמגיע איתם.
קיצר, לאחרונה קיבלתי והשתדרגתי והגעתי למסקנה (אשתי בעיקר),שהם תופסים לי את כל הסלון(הרמקול פשוט גדול פיזית ורחב).
קיצר, החלטתי ללכת לאדון "צביקה" איפה שהרקיע שם בצומת קריית אתא,חבר ותיק.
אמרתי, בוא נשים אותם בחנות או נזדכה עליהם,וניקח משהו יותר קטן מימדים(חשקתי במישן 32MIאו בMAGNAT610),משהו חדיש=המטרה היא להתחדש.
ביום ראשון,לאחר שיחת טלפון עם צביקה, הוא אמר לי להביא אותם לראות מה הם שווים ואיך הם נראים=מה מצבם,כי בסה"כ זה רמקול דיי ישן.
ובכן,שלשום , ביום ראשון , לקחתי אותם ובאתי אליו.
חיברנו אותם למגבר של ימאהה(מגבר הדגמות).
שמנו דיסק של גאז....הפעלנו....ו.......אני לא האמנתי , צביקה היה מופתע מהתוצאה!
משחק בבאס\טראבל..מעביר למישן 32MI ,המישן נשמעים עמומים ובלי באסים פחות מיד,פשוט רע לעומת הBOSE401, משווים לMAGNAT610 שלהם טוויטר קרמי ובאס מאלומניום(משהו מיוחד), פה המידים והטראבלים משתווים, אך הבאס בגלל התיבה כנראה הוא עולם אחר. פאראדיים טיטאן,JPW,מישן 31... - בכלל לא אותה ליגה...
האלמנטים בBOSE הם בטכנולוגיה ישנה,טוויטר ממברנה וופר קרטון, עוד מימים שלא ידעו קרוסאובר מהוא,אך עדיין,התוצאה היא טובה+.
קיצר,בסוף לא עשיתי טרייד ולא החלפתי כלום.
המישן איכזבו,פאראדיים טיטאן,לעומת הבוז ממש לא, והמאגנאט, אין באסים בכלל.
ה BOSE, נותנים טראבל חזק ומדוייק,באסים מכתיים\פאנצים...בתוספת נפח תיבה גדול יחסית,.פשוט תענוג,הזמר נשמע ברור יותר , כיף יותר לאוזן.
מה שהפתיע אותי זה שאם הייתי כן מחליף לרמקול מדפי,הייתי פשוט יורד ברמה.
מה שרציתי לומר זה, שקודם כל התאכזבתי משהו בעניין הסטריאו המקצועי וכל עניין הדיוק והשמות והחברות...אין תחליף לאוזן לעומת טכנולוגיה, כלומר, לא בהכרח מה שחדש יותר-טוב יותר, שנית, כמו שכבר אמרו פה לפניי - אין חוקים בסטריאו, החוכמה היא להגיע לשילוב הנכון בין הרכיבים,מעבר לזה, כל עניין הפרפקציוניסטיות יכול כן להצליח ויכול להיות סתאם בולשיט.
אני לא מנסה לקדם מכירות או משהו אבל....BOSE, כמה שצוחקים עליהם כיום, עושים בית ספר להמון חברות ואפילו בצורת צחוק בפנים, שאלמנטים "פשוטים" קרוס "פשוט" וטכנולוגיה ישנה,לוקחת בסיבוב דברים הרבה יותר מתוחכמים.
הרמקולים הנ"ל מוצעים למכירה ביד שנייה באתר פה, מי שרוצה לאמת את דבריי מוזמן להתקשר ל"צביקה" ולשאול אותו על ה 401 שהבאתי לו השבוע.
מעבר לזה שהמצב שלהם באמת נדיר, הם נשמעים טוב,ממש טוב.
מעבר לזה התכוונתי גם למכור BOSE 301 (שגם להם החיווט הוחלף)ששימשו לאחוריים ולהחליפם במדפיים קטנים, מתברר שהBOSE 301 נשמעים טוב עוד יותר מה 401.
את ה 301, אני כבר ממש לא מעונייין למכור.
אני כבר לא מבין מה הולך פה?!
יש לי בבית רמקולים מסוג BOSE 401,דיי ישנים, (שנת 90), הרמקול במצב חדש,ממש אין כאלה,או ,קשה מאוד למצא במצב שכזה,שמרתי עליהם ואפילו החלפתי להם את החיווט העלוב שמגיע איתם.
קיצר, לאחרונה קיבלתי והשתדרגתי והגעתי למסקנה (אשתי בעיקר),שהם תופסים לי את כל הסלון(הרמקול פשוט גדול פיזית ורחב).
קיצר, החלטתי ללכת לאדון "צביקה" איפה שהרקיע שם בצומת קריית אתא,חבר ותיק.
אמרתי, בוא נשים אותם בחנות או נזדכה עליהם,וניקח משהו יותר קטן מימדים(חשקתי במישן 32MIאו בMAGNAT610),משהו חדיש=המטרה היא להתחדש.
ביום ראשון,לאחר שיחת טלפון עם צביקה, הוא אמר לי להביא אותם לראות מה הם שווים ואיך הם נראים=מה מצבם,כי בסה"כ זה רמקול דיי ישן.
ובכן,שלשום , ביום ראשון , לקחתי אותם ובאתי אליו.
חיברנו אותם למגבר של ימאהה(מגבר הדגמות).
שמנו דיסק של גאז....הפעלנו....ו.......אני לא האמנתי , צביקה היה מופתע מהתוצאה!
משחק בבאס\טראבל..מעביר למישן 32MI ,המישן נשמעים עמומים ובלי באסים פחות מיד,פשוט רע לעומת הBOSE401, משווים לMAGNAT610 שלהם טוויטר קרמי ובאס מאלומניום(משהו מיוחד), פה המידים והטראבלים משתווים, אך הבאס בגלל התיבה כנראה הוא עולם אחר. פאראדיים טיטאן,JPW,מישן 31... - בכלל לא אותה ליגה...
האלמנטים בBOSE הם בטכנולוגיה ישנה,טוויטר ממברנה וופר קרטון, עוד מימים שלא ידעו קרוסאובר מהוא,אך עדיין,התוצאה היא טובה+.
קיצר,בסוף לא עשיתי טרייד ולא החלפתי כלום.
המישן איכזבו,פאראדיים טיטאן,לעומת הבוז ממש לא, והמאגנאט, אין באסים בכלל.
ה BOSE, נותנים טראבל חזק ומדוייק,באסים מכתיים\פאנצים...בתוספת נפח תיבה גדול יחסית,.פשוט תענוג,הזמר נשמע ברור יותר , כיף יותר לאוזן.
מה שהפתיע אותי זה שאם הייתי כן מחליף לרמקול מדפי,הייתי פשוט יורד ברמה.
מה שרציתי לומר זה, שקודם כל התאכזבתי משהו בעניין הסטריאו המקצועי וכל עניין הדיוק והשמות והחברות...אין תחליף לאוזן לעומת טכנולוגיה, כלומר, לא בהכרח מה שחדש יותר-טוב יותר, שנית, כמו שכבר אמרו פה לפניי - אין חוקים בסטריאו, החוכמה היא להגיע לשילוב הנכון בין הרכיבים,מעבר לזה, כל עניין הפרפקציוניסטיות יכול כן להצליח ויכול להיות סתאם בולשיט.
אני לא מנסה לקדם מכירות או משהו אבל....BOSE, כמה שצוחקים עליהם כיום, עושים בית ספר להמון חברות ואפילו בצורת צחוק בפנים, שאלמנטים "פשוטים" קרוס "פשוט" וטכנולוגיה ישנה,לוקחת בסיבוב דברים הרבה יותר מתוחכמים.
הרמקולים הנ"ל מוצעים למכירה ביד שנייה באתר פה, מי שרוצה לאמת את דבריי מוזמן להתקשר ל"צביקה" ולשאול אותו על ה 401 שהבאתי לו השבוע.
מעבר לזה שהמצב שלהם באמת נדיר, הם נשמעים טוב,ממש טוב.
מעבר לזה התכוונתי גם למכור BOSE 301 (שגם להם החיווט הוחלף)ששימשו לאחוריים ולהחליפם במדפיים קטנים, מתברר שהBOSE 301 נשמעים טוב עוד יותר מה 401.
את ה 301, אני כבר ממש לא מעונייין למכור.
אני כבר לא מבין מה הולך פה?!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46376
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
ייתכן שאתה פשוט התרגלת לצליל של ה BOSE.
הדבר היחיד ש BOSE עושה בית ספר לאחרים זה בשיווק וב WAF.
http://zhome.com/ZCMnL/PICS/stereo/bosefaq.htm
הדבר היחיד ש BOSE עושה בית ספר לאחרים זה בשיווק וב WAF.
http://zhome.com/ZCMnL/PICS/stereo/bosefaq.htm
זה לא לגמרי נכון.
אני זוכר ששמעתי לפני שנים רבות רמקולים של בוז מהסדרות שעליהן מדבר הבחור (הם היו בוז 601 לדעתי) ולמיטב זכרוני הם נשמעו מצוין. לא מדובר על רמקולים שנשמעים כמו הבוז של 10-15 השנים האחרונות.
אני זוכר ששמעתי לפני שנים רבות רמקולים של בוז מהסדרות שעליהן מדבר הבחור (הם היו בוז 601 לדעתי) ולמיטב זכרוני הם נשמעו מצוין. לא מדובר על רמקולים שנשמעים כמו הבוז של 10-15 השנים האחרונות.
נערך לאחרונה על ידי רדנקו ב 20/03/2007 19:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
היו לי את ה-501,כנראה שהיו מיוצרים עי בוז בשיתוף עם הצנזור הכללי משום שחצי
מהצלילים הם לא היו משמיעים
אבל כל כך אהבתי אותם,היה להם מראה של קופסת קסמים
והבס הראשון הטוב ששמעתי בחיי ההיי פיי שלי
מהצלילים הם לא היו משמיעים
והבס הראשון הטוב ששמעתי בחיי ההיי פיי שלי
אמן מייסר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
שים לב כי השוות את ה-BOSE לרמקולים הפשוטים ביותר שקיימים בשוק. הרמה היא ממש ENTRY LEVEL (אם לא מתחת לכך).
האם ה-BOSE בזמנם היו הרמקולים הזולים ביותר שיכולת למצוא?
הטכנולוגיה לא משחקת תפקיד משמעותי ברמקולים. ל-KLIPSCH יש רמקול משנת 1948 אשר נשמע מעולה גם בימינו.
האם ה-BOSE בזמנם היו הרמקולים הזולים ביותר שיכולת למצוא?
הטכנולוגיה לא משחקת תפקיד משמעותי ברמקולים. ל-KLIPSCH יש רמקול משנת 1948 אשר נשמע מעולה גם בימינו.
אולי יהיה נכון להשוות רמקולים כמו שלך (מדפיים גדולים) לרמקולים רצפתיים וכך יוכלו, לפי הבנתי , לספק ביצועים דומים אולי אף טובים מהם. האם בדקת רצפתיים (למרות האישה)?
SA
DALI IKON

SA
DALI IKON
בנים לא מתבגרים הצעצועים שלהם נעשים יקרים יותר !
-
moshem74
-
- עוסק בתחום

לא בדקתי מול רצפתיים,הלכתי לכיוון הנישה של המדפיים.
לא מצאתי אף רמקול מדפי שנשמע טוב יותר מה BOSE 401
ולא ניגשתי רק ללין הנמוך,בכל אופן מישן 32MI
MAGNAT 610 זה לא ממש הליין הכי נמוך, היו שם גם ווירפדל מדפיים, דאלי מדפיים,פאראדיים ועוד.
למי שלא מאמין, אני מוכן לקחת לחנות ולהשוות לו אותם שם מול עוד זוגות, שזאת ההשוואה\השמעה הטובה יותר לפי דעתי.
ורק שיהיה ברור,אני התאכזבתי,אבל במובן שונה,אני התכוונתי ללכת איתם ולחזור עם זוג חדש הבייתה של משהו קטן ושחור.
בסוף הם חזרו איתי הבייתה.
לא מצאתי אף רמקול מדפי שנשמע טוב יותר מה BOSE 401
ולא ניגשתי רק ללין הנמוך,בכל אופן מישן 32MI
MAGNAT 610 זה לא ממש הליין הכי נמוך, היו שם גם ווירפדל מדפיים, דאלי מדפיים,פאראדיים ועוד.
למי שלא מאמין, אני מוכן לקחת לחנות ולהשוות לו אותם שם מול עוד זוגות, שזאת ההשוואה\השמעה הטובה יותר לפי דעתי.
ורק שיהיה ברור,אני התאכזבתי,אבל במובן שונה,אני התכוונתי ללכת איתם ולחזור עם זוג חדש הבייתה של משהו קטן ושחור.
בסוף הם חזרו איתי הבייתה.
bose 301
אני כל אתמול בערב והבוקר מחבר ומנתק חלקים ובדוק מה נשמע יותר טוב ומה לשפר (חודש לא רכשתי אביזר חדש וזה קשה)
הפוסט שלך גרם לי לחשק לבדוק דבר נוסף
יש לי בחדר העבודה BOSE 301 שאני מאוד אוהב
העברתי אותם לסלון לבדיקה והם חוברו כזוג שני
לימהה 2500 כשהזוג הראשון (A) היו הTRIANGLE - ALTEA ובכול פעם מיתגתי בינהם
אם ז לא היה עצוב זה היה מצחיק הALTEA התעללו קשות בBOSE
אני נעלבתי בשם הBOSE שאני אוהב לא היה עומק לא היו צלילים נמוכים
ההשואה בוצעה בעיקר בקטע של עוגב כנסייתי גדול עם הרבה צלילים נמוכים שפשוט כמעט ולא נשמעו בBOSE
אני יודע שהרמקולים לא באותו גודל רמה או מחיר אבל ...
אם זה מענין משהוא אז כנראה חיבור POWER לימהה זה נחמד וחשוב אבל המקור (DVD מול CD) חשוב הרבה יותר כמובן רק לדעתי ועם הציוד שיש לי (הPOWER הוא בעצם רסיבר רגיל שאפשר להתחבר לPRE IN שלו ואז הוא מתפקד כPOWER)
ירון
הפוסט שלך גרם לי לחשק לבדוק דבר נוסף
יש לי בחדר העבודה BOSE 301 שאני מאוד אוהב
העברתי אותם לסלון לבדיקה והם חוברו כזוג שני
אם ז לא היה עצוב זה היה מצחיק הALTEA התעללו קשות בBOSE
אני נעלבתי בשם הBOSE שאני אוהב לא היה עומק לא היו צלילים נמוכים
ההשואה בוצעה בעיקר בקטע של עוגב כנסייתי גדול עם הרבה צלילים נמוכים שפשוט כמעט ולא נשמעו בBOSE
אני יודע שהרמקולים לא באותו גודל רמה או מחיר אבל ...
אם זה מענין משהוא אז כנראה חיבור POWER לימהה זה נחמד וחשוב אבל המקור (DVD מול CD) חשוב הרבה יותר כמובן רק לדעתי ועם הציוד שיש לי (הPOWER הוא בעצם רסיבר רגיל שאפשר להתחבר לPRE IN שלו ואז הוא מתפקד כPOWER)
ירון
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
טוב, עם האלתיאה זה לא ממש "כוחות"..
-
moshem74
-
- עוסק בתחום

היי
תזכיר לי כמה עולים ה TRIANGLE.... ?
בנינו,אני השוואתי את ה 401 לכמה זוגות,הם נשמעו טוב יותר מכל מה שהשוואתי אליו בסדר גודל של עד 3000 למדפיים, לגבי ה301, האם ההבדל כה משמעותי ,נניח ויש לך סאאב כמו PW2000 של פאראדיים, ועכשיו נעשה את ההשוואה ל TRIANGLE, האם ההבדל כמ משמעותי כגודל ההפרש הכספי בין הרמקול שלך ל 301?
מה לגבי הגבוהים-טראבלים....לBOSE טוויטרים ממברנה ועדיין נשמעים נפלא,חזק,וברור.
משה.
נ.ב. - ziv_r, אני מזמין אותך לקפה ועוגה אצל צביקה , בייחד עם ה BOSE , נסגור כמה פינות לא ברורות.... אין טוב מזה, גם אתה עלול להיות מופתע.
בנינו,אני השוואתי את ה 401 לכמה זוגות,הם נשמעו טוב יותר מכל מה שהשוואתי אליו בסדר גודל של עד 3000 למדפיים, לגבי ה301, האם ההבדל כה משמעותי ,נניח ויש לך סאאב כמו PW2000 של פאראדיים, ועכשיו נעשה את ההשוואה ל TRIANGLE, האם ההבדל כמ משמעותי כגודל ההפרש הכספי בין הרמקול שלך ל 301?
משה.
נ.ב. - ziv_r, אני מזמין אותך לקפה ועוגה אצל צביקה , בייחד עם ה BOSE , נסגור כמה פינות לא ברורות.... אין טוב מזה, גם אתה עלול להיות מופתע.
נערך לאחרונה על ידי moshem74 ב 21/03/2007 15:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני יודע ALTEA וה301 לא באותו גודל, מחיר, שוק יעד ... אבל זה מה שיש לי אז זה מה שאני יכול לבדוקmoshem74 כתב:היי
משה.
נ.ב. - נמר, אני מזמין אותך לקפה ועוגה אצל צביקה , בייחד עם ה BOSE , נסגור כמה פינות לא ברורות.... אין טוב מזה, גם אתה עלול להיות מופתע....
ההשואה באמת ענינה אותי כי ה301 הם הרמקולים שבהם אני שומע יותר שעות ביום
ובאמת אני לא מזלזל ב301 ועובדה שיש לי אותם ואני לא מחליף
ירון
נ.ב. - לא ראיתי שנמר כתב משהוא בנושא
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
קראתי בעיון את הנאמר בשירשור,
אני מוכרח להגיב
/b]
בשנת 1980 רכשתי מחברת אלמור ( שהייתה בככר המדינה בזמנו ) רמקולים BOSE 501
כל 6 שנים החלפתי את "הקרטון" ברמקולים ( לא התיבה ), ושמרתי עליהם בצורה חולנית ...
כיום יש לי רמקולים FOCAL ELECTRA 926 שנחשבים איכותיים.
את ה 501 "הורשתי " לבני הבכור , בפועל , הרמקולים עברו מהסלון לחדרו של הבן.
את ה 501 בני חיבר למגבר קיימברידג' אודיו , והמקור: מחשבו האישי.
עלי להדגיש כי חוויית התוצאה של הבוס 501 עדיין מרטיטה אותי ואני מתמלא התרגשות כאשר אני חוזר ושומע בחדרו של הבן.
נכון, פה ושם אין את כל "הצלילים" , אך בפירוש אסור לפסול יצירת תפארת מוסיקלית כגון BOSE 501 .
LINK
אני מוכרח להגיב
בשנת 1980 רכשתי מחברת אלמור ( שהייתה בככר המדינה בזמנו ) רמקולים BOSE 501
כל 6 שנים החלפתי את "הקרטון" ברמקולים ( לא התיבה ), ושמרתי עליהם בצורה חולנית ...
כיום יש לי רמקולים FOCAL ELECTRA 926 שנחשבים איכותיים.
את ה 501 "הורשתי " לבני הבכור , בפועל , הרמקולים עברו מהסלון לחדרו של הבן.
את ה 501 בני חיבר למגבר קיימברידג' אודיו , והמקור: מחשבו האישי.
עלי להדגיש כי חוויית התוצאה של הבוס 501 עדיין מרטיטה אותי ואני מתמלא התרגשות כאשר אני חוזר ושומע בחדרו של הבן.
נכון, פה ושם אין את כל "הצלילים" , אך בפירוש אסור לפסול יצירת תפארת מוסיקלית כגון BOSE 501 .
LINK
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- קיבל תודות: 1 פעם
וופר מאלומניום זה לא דבר מיוחד כלל היום.
הרמקולים של מאגנט נחשבים יחסית כרמת התחלה ראשונה מעל כל מוצרי המדבקה הרגילים.
הM32I הוא האח החדש של ה M71 המעולה שהיה פעם. היום זה לא אותה רמה.
הבוס 901 הוא רמקול מעולה מעולה אבל גם עולה ככה.
אני חושב שתה לא השוות את הרמקולים האלה לרמקולים הנכונים.
תלך תשמע מדפיים כדוגמת KEF סדרת Q , או רמקול יותר טוב כגון הCANTON KARAT ,
תשמע אודיו מוניטור , אלו רמקולים שאני מבטיח לך שפתאום יפתחו לך העיניים ותראה מה הוא ההבדל.
אגב במחירים האלה גם B&W DM303 יעלו על הBOSE.
כולם אגב עד 3000 ש"ח.
הרמקולים של מאגנט נחשבים יחסית כרמת התחלה ראשונה מעל כל מוצרי המדבקה הרגילים.
הM32I הוא האח החדש של ה M71 המעולה שהיה פעם. היום זה לא אותה רמה.
הבוס 901 הוא רמקול מעולה מעולה אבל גם עולה ככה.
אני חושב שתה לא השוות את הרמקולים האלה לרמקולים הנכונים.
תלך תשמע מדפיים כדוגמת KEF סדרת Q , או רמקול יותר טוב כגון הCANTON KARAT ,
תשמע אודיו מוניטור , אלו רמקולים שאני מבטיח לך שפתאום יפתחו לך העיניים ותראה מה הוא ההבדל.
אגב במחירים האלה גם B&W DM303 יעלו על הBOSE.
כולם אגב עד 3000 ש"ח.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
להורים שלי היה בוז רצפתיים הרבה שנים.
הם היו מרעידים את אמות הסיפים מרוב באסים כבדים.
הם היו מרעידים את אמות הסיפים מרוב באסים כבדים.
פעם ראשונה ששמעתי בוז נידלקתי זה מה שאני יודע
היה זה לילה אפל נסעתי לאופיס דיפו ושמעתי את הBOSE 5.1 סידרה שישית אני חושב AM6
בהקף קטן יחסית עם רסיבר H/K ופשוט היתאהבתי (2X2.5 מטרים)
מיד אחרי חצי שנה
קניתי אותם לסלון עם רסיבר YAMAHA הרמקולים פרוסים על סלון גדול הקידמים 5 וחצי מטר הפרש והאחורים 5 מטר הפרש ובן האחורים לקדמים יש 5 מטר והם עובדים כמו גדולים בהקפי פשוט טענוג
הסאב זה החלק האהוב בערכה אבל הוא די חלש והלווינים קצת צורמים ביריות וכו' אבל סה"כ מהנה מאד
הסלון הוא יותר גדול אבל המקרן האחורי לא במרכז
אז אם זה נחשב לא טוב (יחסית למחיר) ,לרצפתים ומדפים אז אני מת לישמוע אותם
היה זה לילה אפל נסעתי לאופיס דיפו ושמעתי את הBOSE 5.1 סידרה שישית אני חושב AM6
בהקף קטן יחסית עם רסיבר H/K ופשוט היתאהבתי (2X2.5 מטרים)
מיד אחרי חצי שנה
הסאב זה החלק האהוב בערכה אבל הוא די חלש והלווינים קצת צורמים ביריות וכו' אבל סה"כ מהנה מאד
הסלון הוא יותר גדול אבל המקרן האחורי לא במרכז
אז אם זה נחשב לא טוב (יחסית למחיר) ,לרצפתים ומדפים אז אני מת לישמוע אותם
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- קיבל תודות: 1 פעם
הAM6 עולים כיום כ 4500 ש"ח מינמום. מה שאני זוכר שפעם הם עלו עוד הרבה יותר.
ב1500 ש"ח פחות מינימום אני הייתי לוקח בעיניים עצומות canton movie 100 .
אני יודע שאני נשמע כמעריץ אבל אני אוהב מה שהחברה הזו עושה עם הדרייברים שלהם מאלומניום. הכל MADE IN GERMANY .
תקשיב לסט הזה, לדעתי גם יותר יפה , ותראה שאפילו עם מגבר ימאהה ישמע יותר מוזיקלי , לא יצרום ויעלה 1500 ש"ח פחות.
לBOSE יבואן שמחיריו הם בגדר חוצפה לדעתי . לא רק לBOSE אלא גם מרנץ ונקמיצ'י שהוא מביא. בזמנו אני חושב שהוא היה מביא גם אינפיניטי לבית אם לא גם היום.
BOSE להופעות לדעתי זה אחד מהרמקולים הטובים ביותר שיש. אני מדבר על אלו שהם גירסת חוץ של ה 901 , וכמו כן ה901 לבית.
אלו רמקולים מאוד יפים ומעוצבים , ולגיסי יש את האוזניות NOISE CANCELATION שלהם שהם מעולות.
אבל המוצרים שלהם לא שווים לדעתי את המחיר.
ב1500 ש"ח פחות מינימום אני הייתי לוקח בעיניים עצומות canton movie 100 .
אני יודע שאני נשמע כמעריץ אבל אני אוהב מה שהחברה הזו עושה עם הדרייברים שלהם מאלומניום. הכל MADE IN GERMANY .
תקשיב לסט הזה, לדעתי גם יותר יפה , ותראה שאפילו עם מגבר ימאהה ישמע יותר מוזיקלי , לא יצרום ויעלה 1500 ש"ח פחות.
לBOSE יבואן שמחיריו הם בגדר חוצפה לדעתי . לא רק לBOSE אלא גם מרנץ ונקמיצ'י שהוא מביא. בזמנו אני חושב שהוא היה מביא גם אינפיניטי לבית אם לא גם היום.
BOSE להופעות לדעתי זה אחד מהרמקולים הטובים ביותר שיש. אני מדבר על אלו שהם גירסת חוץ של ה 901 , וכמו כן ה901 לבית.
אלו רמקולים מאוד יפים ומעוצבים , ולגיסי יש את האוזניות NOISE CANCELATION שלהם שהם מעולות.
אבל המוצרים שלהם לא שווים לדעתי את המחיר.