שרשור תגובות: Switcher V2 - שליטה חכמה על הדוד, הדור הבא
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
מאוד עצוב שחברה מוציאה מוצר חדש ומוציאה לו גם אפלקציה נפרדת לחלוטין, ואת הדגם הקודם משאירה מאחור.
ללא הודעות פוש ( שזה בסיסי)
עופר "בדור הקודם, אם היו בעיות ברשת, המכשיר עצמו היה מושבת ולא ניתן היה להפעילו במקביל, אפילו לא ידנית." ניתן להפעיל ידנית שהוא לא מחובר לרשת.
עופר "בדור הקודם, אם היו בעיות ברשת, המכשיר עצמו היה מושבת ולא ניתן היה להפעילו במקביל, אפילו לא ידנית." ניתן להפעיל ידנית שהוא לא מחובר לרשת.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
oferlaor
- מנהל

·כמה דברים. אולי זה רק אני, אבל אני אישית לא ממש הבנתי את הצורך ב-Push. אולי זה בגלל שאני בבית עם עוד 4 אנשים, אבל נראה לי די ניג'וס אם זה יקפוץ לי עם הודעה כל פעם שמישהו בבית ירצה להדליק את הדוד. למי שגר לבד זה נראה לי אחלה פיתרון.mp3lll כתב:מאוד עצוב שחברה מוציאה מוצר חדש ומוציאה לו גם אפלקציה נפרדת לחלוטין, ואת הדגם הקודם משאירה מאחור.
עופר "בדור הקודם, אם היו בעיות ברשת, המכשיר עצמו היה מושבת ולא ניתן היה להפעילו במקביל, אפילו לא ידנית." ניתן להפעיל ידנית שהוא לא מחובר לרשת....
מה שהתכוונתי הוא שכאשר המכשיר V1 היה מנסה להתחבר לרשת ולא מצליח הוא היה לרוב מושבת. כלומר, היית לוחץ על הכפתור להדלקה ידנית והוא לא היה מגיב. צריך היה לעשות לו ריסט או דרך כפתור הריסט (החור הקטן עם קיסם) או לכבות את הסוויץ' הראשי ולהדליק ואז הוא היה חוזר לתחיה ולרוב גם מצליח פתאום להתחבר לרשת.
אני כבר כשלושה שבועות עם המכשיר, והוא לא התנתק מהרשת מעולם!
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
אני כרגע, חזרתי לשעון המכאני הישן,
לאחר הרבה זמן ודמעות עם הסוויצ'ר מהדור הראשון - עד שהוא פשוט מת וכרגע יושב נכלם בפינה...
הייתי שמח אם היה אפשרות לבצע מכירה מוזלת לכל אלה שסובלים מהדור הראשון.
הרי אנחנו היינו סוג של נסיינים עבור בנייה של הדור השני.
לאחר הרבה זמן ודמעות עם הסוויצ'ר מהדור הראשון - עד שהוא פשוט מת וכרגע יושב נכלם בפינה...
הייתי שמח אם היה אפשרות לבצע מכירה מוזלת לכל אלה שסובלים מהדור הראשון.
הרי אנחנו היינו סוג של נסיינים עבור בנייה של הדור השני.
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
@oferlaor
קיבלתי אותו ביום שני (הזמנתי ביום ההשקה, אך פספסתי את הטבת-הראשונים, עקב כמה טעויות שעשיתי...) וכרגע, אני ממתין להזמנת החשמלאי.
עד כה-מה דעתך המעודכנת עליו?
איך יציבות החיבור לרשת? וההתמודדות עם איכות תאורת-הבקרה?
קיבלתי אותו ביום שני (הזמנתי ביום ההשקה, אך פספסתי את הטבת-הראשונים, עקב כמה טעויות שעשיתי...) וכרגע, אני ממתין להזמנת החשמלאי.
עד כה-מה דעתך המעודכנת עליו?
איך יציבות החיבור לרשת? וההתמודדות עם איכות תאורת-הבקרה?
-
oferlaor
- מנהל

-
oferlaor
- מנהל

·אם אינני טועה (קיבלתי אותו ביום שני, אך טרם התקנתי), זה כמו ב-Melissa Climate (להפיכת המזגן לחכם)... ניתן להגדיר את הטיימר כחד-פעמי, להקפיאו ואך לקבוע ימים מסויימים.אוריה כתב:שאלה לי
הרי הדוד מכוון לעבוד כל יום באותם שעות
אבל מה קורה למשל אם אני צריך לקום בוקר אחד שעתיים קודם ?
האם פשוט מבצעים עדכון באפליקציה בהתאם ליום ולשעהואז משנים שוב לשגרה ?
אוריה...
תקנו אותי, במידה וטועה...
Sent from my iPhone 7 Plus Jet Black 128GB
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
·תראה את המצור המדובר תודהTomer5755 כתב:·אם אינני טועה (קיבלתי אותו ביום שני, אך טרם התקנתי), זה כמו ב-Melissa Climate (להפיכת המזגן לחכם)... ניתן להגדיר את הטיימר כחד-פעמי, להקפיאו ואך לקבוע ימים מסויימים.......
תקנו אותי, במידה וטועה...
Sent from my iPhone 7 Plus Jet Black 128GB...
-
oferlaor
- מנהל

·זו מערכת נפרדת לחלוטין שיושבת בתוך הדוד עצמו ומזהה את החום בכל איזור בדוד.yeche כתב:עופר
כול הכבוד על הסקירה הנפלאה והממצא
תוכל להוסיף איך עובד לך הטרמוסטט
כיצד הוא מחובר...
- GalZilberman
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 550
- נתן תודות: 66 פעמים
- קיבל תודות: 50 פעמים
ההזנחה של הדור הראשון היא לא לעניין.
יש מספר דברים שאני מאמין שהיו יכולים לסדר בעדכון קושחה, כמו נושא שעון הקיץ/חורף שהם אמרו לי שזה נושא שטופל בדור השני (כשהיה ניתן לשלוח להם הודעות דרך הפייסבוק).
אני משתמש די פשוט, רוב הזמן יש לי לו"ז קבוע ואני לא נוגע בו, רק ההתעסקות עם יצירת הלו"ז מחדש בכל החלפת שעון משגעת אותי.
העלו פה רעיון טוב, אפשרות להוספת לו"ז חד פעמי, שלא צריך להכנס מחדש לאפליקציה ולבטל אותו אחרי, יכול להיות נחמד.
יש מספר דברים שאני מאמין שהיו יכולים לסדר בעדכון קושחה, כמו נושא שעון הקיץ/חורף שהם אמרו לי שזה נושא שטופל בדור השני (כשהיה ניתן לשלוח להם הודעות דרך הפייסבוק).
אני משתמש די פשוט, רוב הזמן יש לי לו"ז קבוע ואני לא נוגע בו, רק ההתעסקות עם יצירת הלו"ז מחדש בכל החלפת שעון משגעת אותי.
העלו פה רעיון טוב, אפשרות להוספת לו"ז חד פעמי, שלא צריך להכנס מחדש לאפליקציה ולבטל אותו אחרי, יכול להיות נחמד.
-
oferlaor
- מנהל

·זה משהו שאשתי ארגנה, אין לי ממש מושג מי או מה מאחורי זה,האמת...yeche כתב:·הי......
את הז הבנתי, אבל באלו רכיבים השתמשת? איך יישמת את הפתרון?...