צריך עזרה בהגדרת טלוויזיה חיה.
·איזה וויזרד יש לך?dudutr כתב:אהלן,
מישהו יודע אולי איך אני יכול להוסיף את הערוצים חיים מאפולו לטלוויזיה חיה?
או שזה לא אפשרי...
תודה...
בעיקרון אתה נכנס להגדרות מעטפת טלוויזיה חיה תת תפריט יוצר קטגוריה חדשה בוחר הרחבה, הרחבת וידאו, בוחר בהרחבה שאתה רוצה להוסיף במקרה שלך אפולו, ערוצים, ישראל, לוחץ על צור יישומון נותן לו שם וזהו.
·אחי לזה בדיוק התכוונתי כנס להגדרות, ההגדרות מעטפת, בית, התאמה אישית של תפריט הבית, טלוויזיה, תפריט משנה, שם יהיה לך כל מה שרשום לך בטלוויזיה תלחץ על הפלוס (על כל אחד מהרשומות ששם יש חץ למעלה למטה ויש גם פלוס תלחץ על אחד מהם איפה שנוח לך בזהירות שלא תלחץ על האיקס ששם אחרת הוא ימחק לך ארייח תבחר ההרחבה, הרחבת וידאו, תבחר אפולו, ערוצים, ישראל וצור יישומון, תן לו שם נניח "ערוצי ישראל" וזהו תחזור למסך הבית התפריט זה יעשה פעולה קטנה הוא ישמור לך ואז תיכנס לקטגוריה טלוויזיה ושם זה יהיה השם שנתת לו עם הערוצים של אפולו בפנים תהנה ותרגיש חופשי לשאול שאלות בכיף אני יבוא לך למרות שלי אין את הוויזרד הזה היה לי אותו מלא זמן ואני מכיר אותו בעל פה חחח כרגע אני עם סניור טיטאןdudutr כתב:תודה על התגובה.
הכוונה שלי לא להוסיף תפריט למסך הבית,
אלה להכניס את הערוצים שיש באפולו לצפיה בלקוח טלוויזיה חיה.(ניתן לראות epg ,ולזפזפ בין ערוצים בלי לצאת אחרי כל ערוץ)
אני על קודי 17.1 עם אבקסיס...
שוב תודה אחי,
אבל זה לא זה.
זה רק מוסיף את הרשימת ערוצים לתפריטי המשנה.
אני לא חושב שיש קשר בין מה שאני צריך,להגדרות מעטפת.
אני צריך שהPVR קליינט ימשוך את הערוצים מאפולו ויציג אותם.
ולא לצפות בהם כמו דרך ההרחבה.
מקווה שאני מובן
ותודה שוב.
אבל זה לא זה.
זה רק מוסיף את הרשימת ערוצים לתפריטי המשנה.
אני לא חושב שיש קשר בין מה שאני צריך,להגדרות מעטפת.
אני צריך שהPVR קליינט ימשוך את הערוצים מאפולו ויציג אותם.
ולא לצפות בהם כמו דרך ההרחבה.
מקווה שאני מובן
ותודה שוב.
@dudutr
בעיקרון, אתה צריך להזין את הכתובות של רשימת הערוצים ושל מדריך השידורים בהגדרות של IPTVSimple.
מכיוון שאבקסיס משתמש בישראלייב עבור הטלויזיה החיה, אתה צריך להיכנס להגדרות ישראלייב ולהסיר את הסימון משימוש בטלויזיה חיה (בלשונית טלויזיה חיה).
נראה לי שיש בהגדרות של אפולו אופציה להגדרה אוטומטית של הכתובות ב-IPTVSimple. אם לא, תצטרך לעשות את זה ידנית.
אחרי שסיימת עם ההגדרות, אתה צריך להפעיל מחדש את קודי.
בעיקרון, אתה צריך להזין את הכתובות של רשימת הערוצים ושל מדריך השידורים בהגדרות של IPTVSimple.
מכיוון שאבקסיס משתמש בישראלייב עבור הטלויזיה החיה, אתה צריך להיכנס להגדרות ישראלייב ולהסיר את הסימון משימוש בטלויזיה חיה (בלשונית טלויזיה חיה).
נראה לי שיש בהגדרות של אפולו אופציה להגדרה אוטומטית של הכתובות ב-IPTVSimple. אם לא, תצטרך לעשות את זה ידנית.
אחרי שסיימת עם ההגדרות, אתה צריך להפעיל מחדש את קודי.
@dudutr
אתה לא צריך למחוק אף אחד מהם, רק להחליט במי מהם להשתמש בטלויזיה חיה.
יש אפשרות בעיקרון להתקין קליינט נוסף של IPTVSimple ולהגדיר עליו את הכתובות של אפולו או מה שזה לא יהיה, אבל זה יכול לעשות בלאגן ולא בטוח שיעבוד כ"כ טוב.
אתה לא צריך למחוק אף אחד מהם, רק להחליט במי מהם להשתמש בטלויזיה חיה.
יש אפשרות בעיקרון להתקין קליינט נוסף של IPTVSimple ולהגדיר עליו את הכתובות של אפולו או מה שזה לא יהיה, אבל זה יכול לעשות בלאגן ולא בטוח שיעבוד כ"כ טוב.
·יש אפשרות לכמה IPTVSimpledudutr כתב:תודה.
אני משתמש בישראלייב בטלביזיה חיה ומעוניין להוסיף גם את אפולו.
חייב למחוק את ישראלייב?
אני מעוניין להריץ את שניהם ביחד....
https://www.google.co.il/amp/s/klugsche ... imple/amp/
http://www.bbtsip.tv/iptv-simple-client2.html
תרד למטה לתגובות תוריד משם את מה שאתה צריך ותעשה לפי המדריך
אני מקווה שזה יעזור לך