חברים,
האם יש למישהוא מושג למחיר שוק של מרנץ 2270?
יש לי כזה ששידרגתי לו בעבר את הקבלים בעבר וששוקל למכור.
זה רק אני או שלאחרונה נראה כאילו כל המחירים עלו..
תודה.
שמוליק.
מחיר שוק Marantz 2270
- harel
- חבר ותיק

- תגובות: 1244
- שם מלא: harel
- נתן תודות: 559 פעמים
- קיבל תודות: 533 פעמים
שמוליק הי
מתפרסמים מספר מכישירם מהסדרה הזו (2270 2275 וגם אחרים) בקבוצות המכירה בפייסבוק בישראל...
לאחרונה ראיתי מכשירים דומים למכירה גם בקבוצות בחו"ל...
נראה לי שבשנים האחרונות יש ביקוש הולך וגובר ל"מונסטרס רסיברס" (Monster receivers) כמו אלו וגם אחרים.
הפופולארים ביותר הם של ה"שילוש הקדוש" מארנץ פייוניר וסאנסואי, אבל גם אחרים משתתפים בחגיגה, ובניהם - ימאהה, קנווד לקסמן ועוד...
מספר מאפיינים שעשויים להשפיע על המחיר של מכשיר ספציפי (מן הסתם הזכרת חלק למעלה בפוסט):
-מצב קוסמטי
-מצב טכני (וכאן - אם שופץ מה שופץ? מה הוחלף? וכיו"ב)
-עד כמה הוא מושלם ומקורי? (למשל: בהרבה מכשירים שודרגו ספקי הכוח, החליפו סופיים לאחרים, והם אינם דומים למקוריים. באחרים התקינו תאורות LED שניראות שונה מהתאורות של "מנורות הפיוז" המפורסמות)
-האם יש לו "קופסא" / "מארז" מעץ - שבחלק מהמכשירים היתה "אופציונאלית",
מציע לבדוק את המחירים המבוקשים שם ולעשות את השיקלול שלך...
באופן אישי אם היה לי רסיבר כזה לא הייתי מוכר
הייתי מניח אותו במקום ראוי, מחבר לו זוג רמקולים קטנים ונהנה אפילו מהרדיו פעם בשבוע...
בהצלחה!
מתפרסמים מספר מכישירם מהסדרה הזו (2270 2275 וגם אחרים) בקבוצות המכירה בפייסבוק בישראל...
לאחרונה ראיתי מכשירים דומים למכירה גם בקבוצות בחו"ל...
נראה לי שבשנים האחרונות יש ביקוש הולך וגובר ל"מונסטרס רסיברס" (Monster receivers) כמו אלו וגם אחרים.
הפופולארים ביותר הם של ה"שילוש הקדוש" מארנץ פייוניר וסאנסואי, אבל גם אחרים משתתפים בחגיגה, ובניהם - ימאהה, קנווד לקסמן ועוד...
מספר מאפיינים שעשויים להשפיע על המחיר של מכשיר ספציפי (מן הסתם הזכרת חלק למעלה בפוסט):
-מצב קוסמטי
-מצב טכני (וכאן - אם שופץ מה שופץ? מה הוחלף? וכיו"ב)
-עד כמה הוא מושלם ומקורי? (למשל: בהרבה מכשירים שודרגו ספקי הכוח, החליפו סופיים לאחרים, והם אינם דומים למקוריים. באחרים התקינו תאורות LED שניראות שונה מהתאורות של "מנורות הפיוז" המפורסמות)
-האם יש לו "קופסא" / "מארז" מעץ - שבחלק מהמכשירים היתה "אופציונאלית",
מציע לבדוק את המחירים המבוקשים שם ולעשות את השיקלול שלך...
באופן אישי אם היה לי רסיבר כזה לא הייתי מוכר
בהצלחה!
ראה פוסטים נוספים שלי ב "סטריאו ישראל" בפייסבוק
האזנה טובה - גם לווינטאג'!
האזנה טובה - גם לווינטאג'!