משלוח שגוי מאמזון
עשיתי הזמנה למכשיר סלולרי לפני מספר ימים באמזון איטליה.
כשעה לאחר ביצוע ההזמנה ביטלתי אותה, והיא נמחקה מהחשבון שלי, אולם לא קיבלתי מייל ביטול על אף שבאתר היא לא מופיעה.
לפני כשעה קיבלתי מייל מאמזון שהחבילה בדרך אלי עם מספר מעקב.
נכנסתי שוב לאמזון ובחשבון שלי ההזמנה לא מופיעה.
כמו כן טרם חוייבתי בכרטיס האשראי אבל זה כמובן יכול להשתנות.
מה הפתרון?
לבדוק איתם ולסרב לקבל את החבילה?
כשעה לאחר ביצוע ההזמנה ביטלתי אותה, והיא נמחקה מהחשבון שלי, אולם לא קיבלתי מייל ביטול על אף שבאתר היא לא מופיעה.
לפני כשעה קיבלתי מייל מאמזון שהחבילה בדרך אלי עם מספר מעקב.
נכנסתי שוב לאמזון ובחשבון שלי ההזמנה לא מופיעה.
כמו כן טרם חוייבתי בכרטיס האשראי אבל זה כמובן יכול להשתנות.
מה הפתרון?
לבדוק איתם ולסרב לקבל את החבילה?
אם ההזמנה בוטלה היא אמורה להופיע באיזור של ההזמנות המבוטלות. היא לא אמורה להעלם לגמרי ללא תיעוד. יכול להיות שהזמנת מאמזון אחר?
אולי קנית מצד שלישי.
קרה לי פעם מקרה באמזון, שהזמנתי ממוכר צד שלישי, ביטלתי את ההזמנה כי טעיתי במוצר והזמנתי מוצר דומה נוסף מאותו מוכר. המוכר שלח את שתי ההזמנות למרות שאישר את הביטול.
אולי קנית מצד שלישי.
קרה לי פעם מקרה באמזון, שהזמנתי ממוכר צד שלישי, ביטלתי את ההזמנה כי טעיתי במוצר והזמנתי מוצר דומה נוסף מאותו מוכר. המוכר שלח את שתי ההזמנות למרות שאישר את הביטול.
אולי לא קראת את המייל עד סופו, לפעמים לא ניתן לבטל את ההזמנה כי היא כבר בשלבים מתקדמים של העיבוד שלה. במקרה כזה מקבלים חזרה מייל שאומר "...ננסה לבטל אותה אך הביטול לא מובטח..." , אולי זה מה שקרה אצלך ולא שמת לב
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
Buy first, Ask questions later.
- sufgi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3748
- נתן תודות: 253 פעמים
- קיבל תודות: 216 פעמים
ראשית ההזמנה בוצעה באמזון איטליה ושם גם בדקתי בחשבון.
הסיפור קצת יותר מורכב ...
ביצעתי הזמנה עם משלוח מהיר וקיבלתי מייל, ולאחר מספר דקות נכנסתי להזמנה ושיניתי את ההזמנה למשלוח רגיל ושוב קיבלתי מייל, רק שאליו לא התייחסתי כי שיערתי שהוא מדבר על שינוי המשלוח.
מסתבר שבמקום לשנות את המשלוח להזמנה המקורית, הם פתחו הזמנה חדשה נוספת עם מספר הזמנה חדש.
כשעה לאחר מכן נכנסתי לחשבון שלי ושם הופיעה הזמנה אחת בלבד, ביצעתי לה ביטול וההזמנה נעלמה מהחשבון (אולם לא קיבלתי מייל על כך), וכשנכנסתי שוב לחשבון ראיתי שההזמנה נעלמה.
היום קיבלתי מייל שיש הזמנה בדרך אלי (זו עם המשלוח המהיר).
בצ'ט שעשיתי מולם בעזרת תרגום של גוגל, התברר שהזמנה נוספת קיימת והיא עתידה להשלח אלי.
הם ביטלו את ההזמנה שעדיין לא נשלחה, ואמרו לי שאם איני מעוניין בהזמנה שכבר נשלחה אלי, פשוט לסרב לקבל אותה.
מה שמוזר הוא שעדיין לא קיימת אצלי באתר שום הזמנה, לא בתהליך משלוח ולא בהזמנות המבוטלות.
אמזון אמרו שהם בודקים אם ישנה/היתה בעיה טכנית.
בכל מקרה לאחר התלבטות נוספת החלטתי שאני בכל זאת אקח את ההזמנה (מכשיר סלולר לילדה), ואז פניתי שוב לאמזון על מנת שיזכו אותי על ההפרש במשלוחים, והם אישרו את הזיכוי.
זו פעם ראשונה מזה הרבה שנים שאני נתקל בתקלה כזאת באחד האתרים של אמזון.
הסיפור קצת יותר מורכב ...
ביצעתי הזמנה עם משלוח מהיר וקיבלתי מייל, ולאחר מספר דקות נכנסתי להזמנה ושיניתי את ההזמנה למשלוח רגיל ושוב קיבלתי מייל, רק שאליו לא התייחסתי כי שיערתי שהוא מדבר על שינוי המשלוח.
מסתבר שבמקום לשנות את המשלוח להזמנה המקורית, הם פתחו הזמנה חדשה נוספת עם מספר הזמנה חדש.
כשעה לאחר מכן נכנסתי לחשבון שלי ושם הופיעה הזמנה אחת בלבד, ביצעתי לה ביטול וההזמנה נעלמה מהחשבון (אולם לא קיבלתי מייל על כך), וכשנכנסתי שוב לחשבון ראיתי שההזמנה נעלמה.
היום קיבלתי מייל שיש הזמנה בדרך אלי (זו עם המשלוח המהיר).
בצ'ט שעשיתי מולם בעזרת תרגום של גוגל, התברר שהזמנה נוספת קיימת והיא עתידה להשלח אלי.
הם ביטלו את ההזמנה שעדיין לא נשלחה, ואמרו לי שאם איני מעוניין בהזמנה שכבר נשלחה אלי, פשוט לסרב לקבל אותה.
מה שמוזר הוא שעדיין לא קיימת אצלי באתר שום הזמנה, לא בתהליך משלוח ולא בהזמנות המבוטלות.
אמזון אמרו שהם בודקים אם ישנה/היתה בעיה טכנית.
בכל מקרה לאחר התלבטות נוספת החלטתי שאני בכל זאת אקח את ההזמנה (מכשיר סלולר לילדה), ואז פניתי שוב לאמזון על מנת שיזכו אותי על ההפרש במשלוחים, והם אישרו את הזיכוי.
זו פעם ראשונה מזה הרבה שנים שאני נתקל בתקלה כזאת באחד האתרים של אמזון.