שאלה לגבי סאבוופרים + שאלה לגבי הצעה לרמקולים שקיבלתי

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #1 

שלום,
האם לדעתכם חברות שמתמחות בייצור סאבוופרים כדוגמת SUNFIRE או Velodyne מייצרות סאבוופרים טובים יותר מחברות רמקולים אחרות (כמובן ביחס למחיר)?
מה אתם חושבים על ה SUNFIRE בכלל? דגם D-10?
יש לי כיום מגבר סטריאו של אדקום + 2 רמקולים רצפתיים של אנרג'י. כשקניתי אותם יצא לי לשמוע הרבה דברים ואותם אהבתי הכי הרבה. ההצעה שקיבלתי לתוספת לקולנוע בייתי עם ניסיון להצמד לחברה שאני הכי אוהב זה:
2 רמקולים אחוריים ביפולאריים של אנרג'י דגם CR-100
רמקול סנטר של אנרג'י C-C100
סאבוופר של SUNFIRE D-10
ורסיבר של ימאהה RX-V659

כל זה ב 13000 ש"ח. נראה לי שיש מה לדבר גם על 12000 ש"ח.

תודה

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

שאלה טובה שאני חושב שהתשובה ההגיונית אמורה להיות כן, אבל יותר הגיוני זה ש"אין חוקים" וכל מקרה לגופו....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #3 

או קיי
דבר נוסף לגבי ההצעה שקיבלתי, למוכר בחנות לא היו את הרמקולים של אנרג'י אבל הוא השמיע לי חברת רמקולים קנדית אחרת שלדעתו מאוד קרובה בסגנון הצליל שלה לאנרג'י. מבחינת מחירים: מחיר הסט שהוא השמיע לי יקר בערך ב 1000 ש"ח ממה שהוא הציע לי (זה לא אומר שהם אותו הדבר אבל קשה לי להאמין שמבחינת איכות כללית ההבדל יכול להיות כזה משמעותי). שמעו ממש טוב. את הסט לא שמענו בתוך חדר השמעה אבל אני דיי בטוח שגם חדר התצוגה אקוסטי יותר מהסלון שלי. כמובן שלאתכננתי לקנות כלום מבלי לשמוע (אפילו בחנות בתנאי "מעבדה") את מערכת הסטריאו שלי ביחד עם הרמקולים הספציפיים של אנרג'י.
האם לדעתכם, ניתן להגיע לרמות טובות גם עם תוספת של 7000 ש"ח? כל הזמן טוענים פה בפורום שמי שיש לו כבר מערכת סטריאו איכותית, לא צריך להשקיע כל כך הרבה כדי להפוך אותה לק"ב כי היום החברות שלא נחשבות היי אנד הגיעו לרמת איכות מצוינת בקולנוע בייתי?
תודה

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

תגדיר "רמות טובות".....

טוב זה דבר סובייקטיבי. יש אנשים עם מערכת 7.1 של ווילסונים, אז מה זה טוב בשבילם ?
רק אתה תוכל להגיד אם הרמה "מספקת" עבורך.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #5 

תשמע, ברור לי שהמונחים האלה הם בעייתיים מאוד. יצא לי לשמוע במערכות קולנוע בייתיות שאנשים קנו ב 5000 - 7000 ש"ח לפני 5 שנים ויותר. כמובן מדובר בחברות שהן לא היי אנד. הפער בין זה לבין קולנוע היה ענק. אומנם שמעו כדורים שורקים שנורו מאקדחים בסרט ומטוסים שעוברים מעליך עם שימוש ברמקולים האחוריים אבל ההפרדה לא היתה מוחלטת. לעומת זאת, לפני 5-6 שנים בערך, נכנסתי לסיפריית די וי די שכונתית שבעליה (שהוא גם המוכר) השקיע, אני מאמין, 20 - 30 אלף. היה לו שם רסיבר איכותי מאוד ורמקולים של אנרג'י (נשבע לך שממש במקרה) ושמעו ממש טוב. מה שאני רוצה להבין זה האם אז (לפני חמש שנים ויותר) הרסיברים של, נניח, ימאהה, פיוניר ודנון, לא עמדו בקו שווה עם רסיברי ההיי אנד ובגלל זה הפער היה כל כך גדול?
תודה

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”