תריסים חשמליים קיימים - אפשרות הוספת שליטת ״בית חכם״?
שלום חברים
יש לי בבית 2 תריסים חשמליים בסלון ובמטבח.
המנועים של חברת סומפי אבל בעת ההתקנה לא חשבתי שאצטרך שליטת בית חכם בהם.
כל יום אני מוצא את עצמי בבוקר פותח את התריסים עד למצב אור ובערב לפני השינה סוגר אותם עד לשלב מסוים.
השאלה שלי היא האם ניתן להוסיף שליטת בית חכם לתריסים האלו כולל תרחישים ואיך?
נכון להיום הדבר היחידי שיש לי ״חכם״ בבית זה הHub של Logitech שלדעתי יודע גם לשלוט בתריסים ותאורה.
השאלה שוב איך מוסיפים שליטה חכמה .
תודה רבה
יש לי בבית 2 תריסים חשמליים בסלון ובמטבח.
המנועים של חברת סומפי אבל בעת ההתקנה לא חשבתי שאצטרך שליטת בית חכם בהם.
כל יום אני מוצא את עצמי בבוקר פותח את התריסים עד למצב אור ובערב לפני השינה סוגר אותם עד לשלב מסוים.
השאלה שלי היא האם ניתן להוסיף שליטת בית חכם לתריסים האלו כולל תרחישים ואיך?
נכון להיום הדבר היחידי שיש לי ״חכם״ בבית זה הHub של Logitech שלדעתי יודע גם לשלוט בתריסים ותאורה.
השאלה שוב איך מוסיפים שליטה חכמה .
תודה רבה
נהדר
אז אני מבין שאני צריך לרכוש 2 יחידות של Fibaro שמותקנות בתוך השקעים של השליטה הנוכחית בתריסים.
השרלה הגדולה שלי האם הם תומכים בHomeKit של אפל? האם נדרש משהו נוסף מעבר ל2 המודולים האלו?
מצטער אבל בלינק ששלחת חסר הסבר בסיסי יותר למה נדרש לטובת ההקמה או שאני לא שמתי לה שיש שם , בעיקר מדבר על ה Z-Wave
אז אני מבין שאני צריך לרכוש 2 יחידות של Fibaro שמותקנות בתוך השקעים של השליטה הנוכחית בתריסים.
השרלה הגדולה שלי האם הם תומכים בHomeKit של אפל? האם נדרש משהו נוסף מעבר ל2 המודולים האלו?
מצטער אבל בלינק ששלחת חסר הסבר בסיסי יותר למה נדרש לטובת ההקמה או שאני לא שמתי לה שיש שם , בעיקר מדבר על ה Z-Wave
לא תומכים ב-homekit ויש כמובן גם צורך בבקר שישלוט על שני המודולים.james341 כתב: השרלה הגדולה שלי האם הם תומכים בHomeKit של אפל? האם נדרש משהו נוסף מעבר ל2 המודולים האלו?
...
אם אתה צריך רק שליטה מקומית בתריסים, אני מניח שיש לסומפי פתרונות מקומיים, אך לא בטוח שזה יהיה זול יותר ממה שהוצע למעלה.