חיבור LCD למחשב - איזה כבל?
שלום , קניתי LCD 37 SAMSUNG LA37S71 ואני רוצה לחבר אותה למחשב שלי (כרטיס GEFORCE 6600GT , WIN XP) . ראיתי שאפשר DVI לDVI או DVI לHDMI . האם יש הבדל? אני חושב שמבחינת הנתונים שעוברים לא אמור להיות הבדל כי להבנתי HDMI הוא בסה"כ DVI עם סאונד ורציתי האם יש בעיות ידועות עם אחד מסוגי החיבורים הנ"ל.
אני מחבר את הסמסונג שלי עם כבל VGA והאיכות סוף הדרך!gspot82 כתב:שלום , קניתי LCD 37 SAMSUNG LA37S71 ואני רוצה לחבר אותה למחשב שלי (כרטיס GEFORCE 6600GT , WIN XP) . ראיתי שאפשר DVI לDVI או DVI לHDMI . האם יש הבדל? אני חושב שמבחינת הנתונים שעוברים לא אמור להיות הבדל כי להבנתי HDMI הוא בסה"כ DVI עם סאונד ורציתי האם יש בעיות ידועות עם אחד מסוגי החיבורים הנ"ל....
הבנתי שHDMI ו DVI לא תמיד הכי טוב.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
תחבר DVI-HDMI או DVI-DVI.
בשני המקרים התוצאות יהיו זהות.
scsa,
בכבל VGA-VGA כמו שהמלצת יש המרה מדיגיטלי לאנלוגי וההפך, כאשר משתמשים ב DVI-HDMI או DVI-DVI חוסכים את ההמרה הזאת.
scsa,
בכבל VGA-VGA כמו שהמלצת יש המרה מדיגיטלי לאנלוגי וההפך, כאשר משתמשים ב DVI-HDMI או DVI-DVI חוסכים את ההמרה הזאת.
יש לי שאלה אליךziv_r כתב:תחבר DVI-HDMI או DVI-DVI.
scsa,
בכבל VGA-VGA כמו שהמלצת יש המרה מדיגיטלי לאנלוגי וההפך, כאשר משתמשים ב DVI-HDMI או DVI-DVI חוסכים את ההמרה הזאת....
בגדול חיסכון בהמרה הזאת , מה זה נותן לי?
אני רואה פיצוץ, גם משחקי PC די כבדים רצים לי מצויין על הLCD
תוכל להסביר לי אחת ולתמיד.
תודה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
אין שום קשר לשום פיצוצים או לכובד של המשחקים.אני רואה פיצוץ, גם משחקי PC די כבדים רצים לי מצויין על הLCD...
בחיבור VGA, ביציאה של כ. המסך יש המרה לאנלוגי ובכניסה למסך שלך יש המרה חזרה לדיגיטלי (במידה ויש לך LCD\פלסמה).
היום ההמרות הללו נעשות בצורה טובה מאוד אבל עדיין רצוי להמנע מהמרות מיותרות, במיוחד כאשר יש שפע של כ.מסך בעלי חיבור דיגיטלי.
בנוסף, חיבור דיגיטלי יותר חסין להפרעות.
תודה על ההסברziv_r כתב:אין שום קשר לשום פיצוצים או לכובד של המשחקים.אני רואה פיצוץ, גם משחקי PC די כבדים רצים לי מצויין על הLCD...
בחיבור VGA, ביציאה של כ. המסך יש המרה לאנלוגי ובכניסה למסך שלך יש המרה חזרה לדיגיטלי (במידה ויש לך LCD\פלסמה).
היום ההמרות הללו נעשות בצורה טובה מאוד אבל עדיין רצוי להמנע מהמרות מיותרות, במיוחד כאשר יש שפע של כ.מסך בעלי חיבור דיגיטלי.
בנוסף, חיבור דיגיטלי יותר חסין להפרעות....
ובקשר לפיצוץ