דיסנילנד ופריז

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
ronen61 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4655
נתן תודות: 191 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,
אני עשיתי הפתעה לבת שלי לכבוד היום ההולדת והזמנתי לי ולה לסוף חודש הבא , 2 כרטיסים לפריז ולקחתי מלון שנמצא בדיסנילנד (מלון סקויה).
בגדול אנחנו נגיע בראשון לקראת הערב והטיסה חזרה היא בחמישי בצהריים.
התכנון שלי הוא יום שני+שלישי יורודיסני וביום חמישי טיול בפריז.
זאת פעם ראשונה שלי בצרפת, אשמח מאוד להכוונה ולהסברים.
1. האם ניתן להזמין כרטיסים מראש לפארק לשני ולשלישי? מאיפה ניתן להזמין? ראיתי באיזה מקום שיש FASPASS מה זה? ומה ההבדל בינו לבין Unlimited Access?
2. מקומות שכדי לבקר בפריז ביום אחד? מה שניתן להזמין מראש כרטיסים, אשמח לקישור.

סתם לידע כללי, הילדה בת 9

תודה רבה רבה לכל העוזרים

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73359
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #2 

כנראה שזה גם מה שאני אעשה לבת מצווה של ביתי (עוד כשנה וקצת), לכן אשמח אם תשתף מהניסיון והחוויות שלך כשתחזור (Y)

ronen61 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #3 

ניסיון שיש לי כבר עכשיו זה להצטרף לקבוצה חו"ל זה כאן בפייסבוק
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #4 

ronen61 כתב:ניסיון שיש לי כבר עכשיו זה להצטרף לקבוצה חו"ל זה כאן בפייסבוק
...
·איזו קבוצה?
אני טס לפריז בסוף השבוע וחושב על ביקור ביורודיסני עם אחי הקטן

talmarsh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 460
נתן תודות: 94 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #5 

עברו כמה שנים מאז שהייתי ביורודיסני, ואני יותר מומחה לפלורידה, אבל בנושא ה-fastpass והזמנת כרטיסים מראש.
בד"כ כדאי יותר להזמין כרטיסים מראש וכיוון שאתה ישן במלון של דיסני תהיה זכאי גם ל-FP.
ליד חלק מהמתקנים היותר פופולריים יהיה לך קיוסק שתוכל להוציא fastpass, שזה כרטיס "עוקף תור" לאותו מתקן בחלון זמן מסוים.

בנוסף אתם גם זכאים ל magic hours, שזה כניסה מוקדמת לפארק ללני המלונות של דיסני. מאד כדאי, למרות שבאמצע השבוע עכשיו ב low season בטח לא יהיה טירוף, זה שאתה מגיע מקרוב זה כבר יתרון. לא מכיר את העומסים אבל מאמין שאם מקדימים אפשר לעלות בכיף על כמה מתקנים יותר פופולריים ברצף ואת שאר היום לקחת יותר בקלות.

מהניסיון שלי עם ארה"ב, הכי נוח להזמין הכל דרך האתר של דיסני (למרות שיש המון משווקים, גם משווקים ישראלים) ככה אתה קושר להזמנה אחת את הכרטיסים, המלון ותהיה לך זכאות להטבות הנ"ל ובד"כ המחיר בבאנדל עם כרטיסים יותר משתלם. אז שווה להשוות מחירים ולראות מה יוצא יותר כדאי.

תהנו :)

ronen61 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

תודה על המענה.
האם כדאי לי לחכות שאני אגיע למלון ביורודיסני ואז לקנות דרכו את הכרטיסים בגלל MAGIC HOURS?
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע

talmarsh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 460
נתן תודות: 94 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #7 

לא רואה סיבה לא להזמין מראש באתר..

ronen61 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

אם אזמין מהאתר, תהיה לי בעיה עם magic hours?
מצאתי כמה קישורים שונים להזמין, איך אני יודע מה של דיסנילנד הרשמי של פריז?
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע

מוקי27
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 630
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #9 

הכרטיסים לא כלולים בהזמנה של המלון? כרגע הם מציעים חבילות של מלון+כרטיסים ב25% הנחה באתר של דיסנילנד פריז.
יש אתר מצויין הכולל מידע על דיסנילנד פריז - www.dlpguide.com

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #10 

אוקי שהיתי שם אני יכול להמליץ בלב שלם:
לא. פשוט לא. תוותרו על הדבר הזה. הכל יקר. אין הרבה מתקנים ומה שיש בינוני. הכל פרסומת אחת גדולה ומסחטת כסף. יש שם יותר חנויות למזכרות מאשר מתקנים, הרבה יותר. זה מקום לתיירים "פראירים". אתם משלים כסף כדי לקנות מזכרות ואכול יקר. וחסר להם הרבה דברים בסיסים לאנשים עם מגבליות. אין שם אפילו אפשרות להשכרה של קולנועית או איזה שרות הסעות בסיסי. פשוט חוצפה.

אבל הכי גרוע, זה התורים. המינימום היה רבע שעה למתקן ילדים פשוט והרוב, סביב החצי שעה ויותר. בחלק מהמתקנים זה שעה!!! שעה בשביל סיבוב של 2 דקות 45 שניות. פשוט לא הגיוני.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73359
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #11 

בוגי - הבנתי שאפשר לרכוש כרטיסי VIP שנותנים לך לעלות על המתקנים ללא תור - התנסת בזה? כי אם כן, נראה שזה פותר את הבעיה העיקרית.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #12 

Huber כתב:בוגי - הבנתי שאפשר לרכוש כרטיסי VIP שנותנים לך לעלות על המתקנים ללא תור - התנסת בזה? כי אם כן, נראה שזה פותר את הבעיה העיקרית.
...
·אז לשלם עוד ועוד? איפה הגבול? אבל לדעתי זה גם לא הפתרון, כי עדיין, יש יותר מסעדות במקום מאשר מתקנים, הכל מרגיש כמו חנות מזכרות אחת גדולה.

בכל מקרה, זה אני ולא כולם ירגישו כך. אז כדי להנות ממנו לדעתי צריך להגיע בימים רגועים, כלמור לא שישי-שני ומחוץ לעונה ולהתארח במלונות כי אז ניתן להגיע למתקנים בבבוקר לפני פתיחת השארים לאנשים שלא מהמלון. כך שניתן להנות מהפארק בשקט. ואם הילדים שלכם בקטע של דיסני, מכירים את הדמויות והסרטים, הם יהנו. אתם, המבוגרים, פחות תהנו לעבור דרך חנות מזכרות בסוף רוב המתקנים, דרך דוכני מזון ושתיה עם מחירים שלא מביישים את המחירים בנתב"ג.

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”