דיסנילנד ופריז
שלום לכולם,
אני עשיתי הפתעה לבת שלי לכבוד היום ההולדת והזמנתי לי ולה לסוף חודש הבא , 2 כרטיסים לפריז ולקחתי מלון שנמצא בדיסנילנד (מלון סקויה).
בגדול אנחנו נגיע בראשון לקראת הערב והטיסה חזרה היא בחמישי בצהריים.
התכנון שלי הוא יום שני+שלישי יורודיסני וביום חמישי טיול בפריז.
זאת פעם ראשונה שלי בצרפת, אשמח מאוד להכוונה ולהסברים.
1. האם ניתן להזמין כרטיסים מראש לפארק לשני ולשלישי? מאיפה ניתן להזמין? ראיתי באיזה מקום שיש FASPASS מה זה? ומה ההבדל בינו לבין Unlimited Access?
2. מקומות שכדי לבקר בפריז ביום אחד? מה שניתן להזמין מראש כרטיסים, אשמח לקישור.
סתם לידע כללי, הילדה בת 9
תודה רבה רבה לכל העוזרים
אני עשיתי הפתעה לבת שלי לכבוד היום ההולדת והזמנתי לי ולה לסוף חודש הבא , 2 כרטיסים לפריז ולקחתי מלון שנמצא בדיסנילנד (מלון סקויה).
בגדול אנחנו נגיע בראשון לקראת הערב והטיסה חזרה היא בחמישי בצהריים.
התכנון שלי הוא יום שני+שלישי יורודיסני וביום חמישי טיול בפריז.
זאת פעם ראשונה שלי בצרפת, אשמח מאוד להכוונה ולהסברים.
1. האם ניתן להזמין כרטיסים מראש לפארק לשני ולשלישי? מאיפה ניתן להזמין? ראיתי באיזה מקום שיש FASPASS מה זה? ומה ההבדל בינו לבין Unlimited Access?
2. מקומות שכדי לבקר בפריז ביום אחד? מה שניתן להזמין מראש כרטיסים, אשמח לקישור.
סתם לידע כללי, הילדה בת 9
תודה רבה רבה לכל העוזרים
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73359
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
כנראה שזה גם מה שאני אעשה לבת מצווה של ביתי (עוד כשנה וקצת), לכן אשמח אם תשתף מהניסיון והחוויות שלך כשתחזור 
עברו כמה שנים מאז שהייתי ביורודיסני, ואני יותר מומחה לפלורידה, אבל בנושא ה-fastpass והזמנת כרטיסים מראש.
בד"כ כדאי יותר להזמין כרטיסים מראש וכיוון שאתה ישן במלון של דיסני תהיה זכאי גם ל-FP.
ליד חלק מהמתקנים היותר פופולריים יהיה לך קיוסק שתוכל להוציא fastpass, שזה כרטיס "עוקף תור" לאותו מתקן בחלון זמן מסוים.
בנוסף אתם גם זכאים ל magic hours, שזה כניסה מוקדמת לפארק ללני המלונות של דיסני. מאד כדאי, למרות שבאמצע השבוע עכשיו ב low season בטח לא יהיה טירוף, זה שאתה מגיע מקרוב זה כבר יתרון. לא מכיר את העומסים אבל מאמין שאם מקדימים אפשר לעלות בכיף על כמה מתקנים יותר פופולריים ברצף ואת שאר היום לקחת יותר בקלות.
מהניסיון שלי עם ארה"ב, הכי נוח להזמין הכל דרך האתר של דיסני (למרות שיש המון משווקים, גם משווקים ישראלים) ככה אתה קושר להזמנה אחת את הכרטיסים, המלון ותהיה לך זכאות להטבות הנ"ל ובד"כ המחיר בבאנדל עם כרטיסים יותר משתלם. אז שווה להשוות מחירים ולראות מה יוצא יותר כדאי.
תהנו
בד"כ כדאי יותר להזמין כרטיסים מראש וכיוון שאתה ישן במלון של דיסני תהיה זכאי גם ל-FP.
ליד חלק מהמתקנים היותר פופולריים יהיה לך קיוסק שתוכל להוציא fastpass, שזה כרטיס "עוקף תור" לאותו מתקן בחלון זמן מסוים.
בנוסף אתם גם זכאים ל magic hours, שזה כניסה מוקדמת לפארק ללני המלונות של דיסני. מאד כדאי, למרות שבאמצע השבוע עכשיו ב low season בטח לא יהיה טירוף, זה שאתה מגיע מקרוב זה כבר יתרון. לא מכיר את העומסים אבל מאמין שאם מקדימים אפשר לעלות בכיף על כמה מתקנים יותר פופולריים ברצף ואת שאר היום לקחת יותר בקלות.
מהניסיון שלי עם ארה"ב, הכי נוח להזמין הכל דרך האתר של דיסני (למרות שיש המון משווקים, גם משווקים ישראלים) ככה אתה קושר להזמנה אחת את הכרטיסים, המלון ותהיה לך זכאות להטבות הנ"ל ובד"כ המחיר בבאנדל עם כרטיסים יותר משתלם. אז שווה להשוות מחירים ולראות מה יוצא יותר כדאי.
תהנו
הכרטיסים לא כלולים בהזמנה של המלון? כרגע הם מציעים חבילות של מלון+כרטיסים ב25% הנחה באתר של דיסנילנד פריז.
יש אתר מצויין הכולל מידע על דיסנילנד פריז - www.dlpguide.com
יש אתר מצויין הכולל מידע על דיסנילנד פריז - www.dlpguide.com
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
אוקי שהיתי שם אני יכול להמליץ בלב שלם:
לא. פשוט לא. תוותרו על הדבר הזה. הכל יקר. אין הרבה מתקנים ומה שיש בינוני. הכל פרסומת אחת גדולה ומסחטת כסף. יש שם יותר חנויות למזכרות מאשר מתקנים, הרבה יותר. זה מקום לתיירים "פראירים". אתם משלים כסף כדי לקנות מזכרות ואכול יקר. וחסר להם הרבה דברים בסיסים לאנשים עם מגבליות. אין שם אפילו אפשרות להשכרה של קולנועית או איזה שרות הסעות בסיסי. פשוט חוצפה.
אבל הכי גרוע, זה התורים. המינימום היה רבע שעה למתקן ילדים פשוט והרוב, סביב החצי שעה ויותר. בחלק מהמתקנים זה שעה!!! שעה בשביל סיבוב של 2 דקות 45 שניות. פשוט לא הגיוני.
לא. פשוט לא. תוותרו על הדבר הזה. הכל יקר. אין הרבה מתקנים ומה שיש בינוני. הכל פרסומת אחת גדולה ומסחטת כסף. יש שם יותר חנויות למזכרות מאשר מתקנים, הרבה יותר. זה מקום לתיירים "פראירים". אתם משלים כסף כדי לקנות מזכרות ואכול יקר. וחסר להם הרבה דברים בסיסים לאנשים עם מגבליות. אין שם אפילו אפשרות להשכרה של קולנועית או איזה שרות הסעות בסיסי. פשוט חוצפה.
אבל הכי גרוע, זה התורים. המינימום היה רבע שעה למתקן ילדים פשוט והרוב, סביב החצי שעה ויותר. בחלק מהמתקנים זה שעה!!! שעה בשביל סיבוב של 2 דקות 45 שניות. פשוט לא הגיוני.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73359
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
בוגי - הבנתי שאפשר לרכוש כרטיסי VIP שנותנים לך לעלות על המתקנים ללא תור - התנסת בזה? כי אם כן, נראה שזה פותר את הבעיה העיקרית.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·אז לשלם עוד ועוד? איפה הגבול? אבל לדעתי זה גם לא הפתרון, כי עדיין, יש יותר מסעדות במקום מאשר מתקנים, הכל מרגיש כמו חנות מזכרות אחת גדולה.Huber כתב:בוגי - הבנתי שאפשר לרכוש כרטיסי VIP שנותנים לך לעלות על המתקנים ללא תור - התנסת בזה? כי אם כן, נראה שזה פותר את הבעיה העיקרית....
בכל מקרה, זה אני ולא כולם ירגישו כך. אז כדי להנות ממנו לדעתי צריך להגיע בימים רגועים, כלמור לא שישי-שני ומחוץ לעונה ולהתארח במלונות כי אז ניתן להגיע למתקנים בבבוקר לפני פתיחת השארים לאנשים שלא מהמלון. כך שניתן להנות מהפארק בשקט. ואם הילדים שלכם בקטע של דיסני, מכירים את הדמויות והסרטים, הם יהנו. אתם, המבוגרים, פחות תהנו לעבור דרך חנות מזכרות בסוף רוב המתקנים, דרך דוכני מזון ושתיה עם מחירים שלא מביישים את המחירים בנתב"ג.