בחירת מודם/ראוטר חדש
הגיע זמני לשדרג מהירות. היום יש לי ראוטר עתיק של בזק שמשמש כמודם + ראוטר של TP-Link (ספציפית, TL-WR1043ND), בגלל שימוש ב-DNS וכרומקאסט והגדרת ה- DNS על הראוטר, אני עם תשתית של בזק.
על מה כדאי ללכת? מודם-ראוטר חדש שישחק יפה עם התשתית של בזק ועם DD-WRT? לקחת את הראוטר הכי פשוט שבב"ל מציעים לי ולהגדיר אותו כמודם? משהו אחר?
על מה כדאי ללכת? מודם-ראוטר חדש שישחק יפה עם התשתית של בזק ועם DD-WRT? לקחת את הראוטר הכי פשוט שבב"ל מציעים לי ולהגדיר אותו כמודם? משהו אחר?
@simplify מסתבר שלא. אני בחבילת שוק סיטונאי עם בזק בינלאומי, יש להם רק ראוטר אחד. דיברתי איתם ותיאורטית זה יעבוד, אבל בכל ניתוק קטן של הקו כל ההגדרות שלו מתאפסות לדיפולט (בלי איפוס הגדרות יזום או אפילו ניתוק והפעלה מחדשה). אפשרי, אבל מעצבן.
@loko11 לא התעמקתי, הבחור שדיברתי איתו הבין מיד מה אני רוצה לעשות, נשמע מקצועי וטען שההגדרות מתאפסות כמו איפוס להגדרות יצרן אוטומטית בכל ניתוק וחיבור מחדש לרשת. ה- TP לא יכול להתחבר לרשת של בזק.
אגב, לקחתי בסוף D-Link G-225. זה הסתבר כטעות, משאירה כאן דיס המלצה למי שייתקל בשרשור בעתיד. הוא מגיע עם קושחה לא ברורה ומעצבנת שלא שומרת שינויים, ולא פשוט להגדיר אותו כברידג'.
אגב, לקחתי בסוף D-Link G-225. זה הסתבר כטעות, משאירה כאן דיס המלצה למי שייתקל בשרשור בעתיד. הוא מגיע עם קושחה לא ברורה ומעצבנת שלא שומרת שינויים, ולא פשוט להגדיר אותו כברידג'.