בחירת מודם/ראוטר חדש

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
PopPy פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 336
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #1 

הגיע זמני לשדרג מהירות. היום יש לי ראוטר עתיק של בזק שמשמש כמודם + ראוטר של TP-Link (ספציפית, TL-WR1043ND), בגלל שימוש ב-DNS וכרומקאסט והגדרת ה- DNS על הראוטר, אני עם תשתית של בזק.

על מה כדאי ללכת? מודם-ראוטר חדש שישחק יפה עם התשתית של בזק ועם DD-WRT? לקחת את הראוטר הכי פשוט שבב"ל מציעים לי ולהגדיר אותו כמודם? משהו אחר?

simplify
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 58
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

אני חושב שראוטר פשוט של בזק יעשה את העבודה
האתר שלי: www.Simplify.co.il

PopPy פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

@simplify מסתבר שלא. אני בחבילת שוק סיטונאי עם בזק בינלאומי, יש להם רק ראוטר אחד. דיברתי איתם ותיאורטית זה יעבוד, אבל בכל ניתוק קטן של הקו כל ההגדרות שלו מתאפסות לדיפולט (בלי איפוס הגדרות יזום או אפילו ניתוק והפעלה מחדשה). אפשרי, אבל מעצבן.

loko11
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 478
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #4 

איזה הגדרות יתאפסו? את מגדירה את המכשיר שלהם כמודם בלבד.
מדוע ה - tp link 1043 לא מספיק לך? נשמע שמהצרכים שלך הוא אמור להספיק וגם עליו אפשר להתקין dd wrt / openwrt

PopPy פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

@loko11 לא התעמקתי, הבחור שדיברתי איתו הבין מיד מה אני רוצה לעשות, נשמע מקצועי וטען שההגדרות מתאפסות כמו איפוס להגדרות יצרן אוטומטית בכל ניתוק וחיבור מחדש לרשת. ה- TP לא יכול להתחבר לרשת של בזק.

אגב, לקחתי בסוף D-Link G-225. זה הסתבר כטעות, משאירה כאן דיס המלצה למי שייתקל בשרשור בעתיד. הוא מגיע עם קושחה לא ברורה ומעצבנת שלא שומרת שינויים, ולא פשוט להגדיר אותו כברידג'.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”