מיניפייבר ומיניפייבר+ (המקליט?) - ללקוחות הטריפל בלבד?
היי,
קיבלנו הצעות משני נציגים של הוט, אשר הדגישו בנחרצות שממירי המיניפייבר והמיניפייבר+ (ללא קשר לפייברבוקס, ומן הסתם ללא האפשרויות המתקדמות יותר שזה נותן), יעבדו רק כחלק מהטריפל, ולכן לא ניתנים למנויי הטלויזיה בלבד. הם הדגישו שמנוי הטלויזיה בלבד מקבלים את המאגי'ק HD, וממירי HD לא מקליטים. הם לא ידעו להגיד לי האם אלה הלא מקליטים הם מאג'יק ללא HD, או דגם אחר לחלוטין.
אני מניח שהם יודעים על מה הם מדברים, אך הייתי שמח לשאול גם אתכם.
תודה רבה,
יאיר.
קיבלנו הצעות משני נציגים של הוט, אשר הדגישו בנחרצות שממירי המיניפייבר והמיניפייבר+ (ללא קשר לפייברבוקס, ומן הסתם ללא האפשרויות המתקדמות יותר שזה נותן), יעבדו רק כחלק מהטריפל, ולכן לא ניתנים למנויי הטלויזיה בלבד. הם הדגישו שמנוי הטלויזיה בלבד מקבלים את המאגי'ק HD, וממירי HD לא מקליטים. הם לא ידעו להגיד לי האם אלה הלא מקליטים הם מאג'יק ללא HD, או דגם אחר לחלוטין.
אני מניח שהם יודעים על מה הם מדברים, אך הייתי שמח לשאול גם אתכם.
תודה רבה,
יאיר.
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
מיניפייבר+ יכול לעבוד רק אם יש לך ממיר פייבר ראשי אשר מהווה שרת לממיר המיני.
- Lucaspedro
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 104
- שם מלא: Israel Garama
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
יכול גם רק דאבל בלי טלפון אבל מיני פייבר מחייב או פייברבוקס או מודם הוטבוקס על מנת שהויאודיי יעבוד והממירים לא ינעלו. ממיר hd מגיק יכול לבוא עם הקלטה או בלי הקלטה. אתה יכול לבקש יביא לך מגיק hd ללא רכיב הקלטה או טומסון hd
- Lucaspedro
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 104
- שם מלא: Israel Garama
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
@kfrr
·הוא לא שורף יציאות כי זה hd מגיק. אם נשרפה לך יציאת hd והיה לך מגיק hd אז הייתה נשרפת יציאה גם אם זה היה hd טומסון. וזה לא קשור לממיר אלא נסיבות טכניות של הארקה ,מוליכות מעולה שקיימת בכבל hd וזרם חילופין הקיים בארץ. וקיומה של הארקה של כבלי rf. תכנון מעגל חשמלי עם צרכן כבד מאוד יחד עם הטלויזייה והממיר. ברקים. הפסקות חשמל. הפסקות חשמל של איזור סמוך בזמן שאצלך אין הפסקת חשמל. וכו והוא בלי שום קשר אחלה ממיר
·הוא לא שורף יציאות כי זה hd מגיק. אם נשרפה לך יציאת hd והיה לך מגיק hd אז הייתה נשרפת יציאה גם אם זה היה hd טומסון. וזה לא קשור לממיר אלא נסיבות טכניות של הארקה ,מוליכות מעולה שקיימת בכבל hd וזרם חילופין הקיים בארץ. וקיומה של הארקה של כבלי rf. תכנון מעגל חשמלי עם צרכן כבד מאוד יחד עם הטלויזייה והממיר. ברקים. הפסקות חשמל. הפסקות חשמל של איזור סמוך בזמן שאצלך אין הפסקת חשמל. וכו והוא בלי שום קשר אחלה ממיר