שאלה לגבי תכנות מתקדם של שלטי לוג'יטק
-
Ron_G
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 201
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
ברשותי שלט הרמוני 880. לשלט יש בעייה קטנה בעת הפעלה של פונקצייה מסויימת (לדוגמא: Watch TV).
השלט לא מעביר את טלויזייה לערוץ AV הנכון.
האם יש דרך לקבוע את סדר הפעולות שהשלט עושה כאשר לוחצים על פונקצייה מסויימת.
לדוגמא:
אם אני לוחץ על Watch TV, קודם נדלקת הטלויזיה, מעבירה ערוץ (אמורה), רסיבר ק"ב, רסיבר סטריאו וכו'...
אני רוצה לשנות את הסדר הנ"ל.
יש דרך לעשות את זה ?
לדוגמא:
אם אני לוחץ על Watch TV, קודם נדלקת הטלויזיה, מעבירה ערוץ (אמורה), רסיבר ק"ב, רסיבר סטריאו וכו'...
יש דרך לעשות את זה ?
בהחלט !!!
זה בדיוק מה שעשיתי אצלי.
קודם כל השלט הוריד אוטומטית את התכנות של הפלזמה שלי (PWD8) כלומר אני לא תיכנתתי כלום ואז כשיצרתי אקטיביטי לצפייה בטלוויזיה התוכנה שאלה אותי על איזה INPUT נמצא הטלוויזיה (כי היא מכירה את התכונות של הפלזמה שלי) כאשר אני צופה בכבלים ועניתי שזה על INPUT 2 ... פשוט מאוד .
אתה יכול להגדיר מחדש את ההגדרות לאקטיביטי שלך אבל אם אתה מסתבך אז אולי תמחק אותו ותעשה אקטיביטי מחדש.
אני לא יודע אם אפשר להגדיר סדר מסויים של מכשירים שיידלקו ואצלי אישית אני לא רואה מה הצורך בזה.
זה בדיוק מה שעשיתי אצלי.
קודם כל השלט הוריד אוטומטית את התכנות של הפלזמה שלי (PWD8) כלומר אני לא תיכנתתי כלום ואז כשיצרתי אקטיביטי לצפייה בטלוויזיה התוכנה שאלה אותי על איזה INPUT נמצא הטלוויזיה (כי היא מכירה את התכונות של הפלזמה שלי) כאשר אני צופה בכבלים ועניתי שזה על INPUT 2 ... פשוט מאוד .
אתה יכול להגדיר מחדש את ההגדרות לאקטיביטי שלך אבל אם אתה מסתבך אז אולי תמחק אותו ותעשה אקטיביטי מחדש.
אני לא יודע אם אפשר להגדיר סדר מסויים של מכשירים שיידלקו ואצלי אישית אני לא רואה מה הצורך בזה.
לגבי הבעייה שהטלוויזיה לא עוברת לINPUT הנכון, יש 2 פתרונות:Ron_G כתב:ברשותי שלט הרמוני 880. לשלט יש בעייה קטנה בעת הפעלה של פונקצייה מסויימת (לדוגמא: Watch TV).
לדוגמא:
יש דרך לעשות את זה ?...
1.יש אפשרות בהגדרות השלט לבדוק את ה INPUTS שמוגדרים, בדוק את זה.
במידה והסדר שלהם לא מוגדר כמו שצריך למשל תוספת של כניסה (אצלי הוא נתן כניסת HDMI נוספת שאין לי בטלוויזיה) אז תשנה\תמחק את זה ותבדוק האם זה עובד.
2.יכול להיות שהזמן תגובה של הטלוויזיה שלך איטי מדי לעומת זמן התגובה שמוגדר בשלט , כך שיוצא לדוגמא שהשלט "לוחץ" על INPUT NEXT במשך 3 פעמים אבל הטלוויזיה שלך מספיקה לקלוט פחות מזה.
כנס להגדרות הטלוויזיה בתוכנה ותבחר באופציית שינוי התזמון, שם תוסיף זמן - תגדיל את זמן התגובה (בטח הוא על 500MS) ותנסה להעלות אותו.
תעדכן את השלט ותבדוק, אם זה לא עובד תנסה שוב ותשנה את התזמון.
תמיד תוכל לחזור לברירת המחדל הראשונה של המכשיר במידה וזה לא עובד או שהמצב נעשה יותר גרוע.
בהצלחה.
ולגבי סדר הפעולות של השלט:אתה יכול לעשות את זה ע"י פתיחה של ACTIVITY חדש, אל תבחר באופציות המוגדרות מראש שנותנים לך , תבחר ב:Ron_G כתב:ברשותי שלט הרמוני 880. לשלט יש בעייה קטנה בעת הפעלה של פונקצייה מסויימת (לדוגמא: Watch TV).
לדוגמא:
יש דרך לעשות את זה ?...
no - manuually add an activity to my set up
אח"כ תבחר ב אופציית UTILITY בעמוד הבא ואתה שם...
שם תוכל לבחור בין כל המכשירים שמוגדרים לפי רצונך מה סדר הפעולות המדוייק, למשל:
1.טלוויזיה על AV2
2.DVD בתפריט ראשי
3.טלוויזיה MUTE
4.מגבר - כניסת DVD
5.טלוויזיה ביטול MUTE
6.וכ"ו...
וכל צירוף מטורף שרק תחשוב עליו...לך על זה!