יש לחברת אקסטרימר דגם חדש של 2017,שמחליף את ה-EXTREAMER PRODIGY ULTRA HD 4K
מדובר על ה-EXTREAMER EXPRESS HDR,שבא עם אנדרואיד בגירסא 6 ושעולה 149 לירות סטרלינג, באתר של החברה.
מצד שני,יש לי אפשרות לרכוש את הדגם הקודם שלהם מ-2015,ה-ULTRA HD 4K,ביד שניה ב-500 ₪. הדגם הקודם בא
עם אנדרואיד מגירסא 4.4. האם הגירסא הזאת כל כך מוגבלת,יחסית לגירסא 6 ? למשל,בגירסא 4.4 אי אפשר להתקין את הקודי 17.1 החדש.
מה דעתכם ? על איזה סטרימר כדאי לי ללכת ?
מצד שני,יש לי אפשרות לרכוש את הדגם הקודם שלהם מ-2015,ה-ULTRA HD 4K,ביד שניה ב-500 ₪. הדגם הקודם בא
עם אנדרואיד מגירסא 4.4. האם הגירסא הזאת כל כך מוגבלת,יחסית לגירסא 6 ? למשל,בגירסא 4.4 אי אפשר להתקין את הקודי 17.1 החדש.
מה דעתכם ? על איזה סטרימר כדאי לי ללכת ?
דעתי שאל תגע במוצרים של אקסטרימר...
בגירסא 4 אין קודי 17. לכן זה מוצר מת. לא סתם מוכרים אותו...
בגירסא 4 אין קודי 17. לכן זה מוצר מת. לא סתם מוכרים אותו...
למה לא לגעת בהם ?
יש להם גרפיקה טובה,המון אפליקציות בחנות של גוגל,כולל קודי ונטפליקס והם יציבים. האם יש כיום בעולם סטרימר יותר טוב
מה-EXTREAMER EXPRESS HDR ?
מה-EXTREAMER EXPRESS HDR ?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
Re: למה לא לגעת בהם ?
·איציק37 כתב:יש להם גרפיקה טובה,המון אפליקציות בחנות של גוגל,כולל קודי ונטפליקס והם יציבים. האם יש כיום בעולם סטרימר יותר טוב
מה-EXTREAMER EXPRESS HDR ?...
ברור ושמו nvidia shield
הסתכלתי קצת ב-AVS וראיתי שנביקורת העיקרית על חברת אקסטרימר
היא על שרות הלקוחות של החברה ולא על המוצרים עצמם. תודה,יואב,שהסבת את תשומת לבי ל-nvidia shield.
הוא אכן יותר טוב מהאקסטרימר אקספרס hdr,אבל לא בגלל שיש בו טכנולוגיות/פיצ'רים שאין באקסטרימר,אלא בגלל החומרה היותר חזקה. אבל הביצועים הטובים יותר של ה-nvidia רלבנטיים רק לגיימרים;כי יש משחקים כבדים עם גרפיקה כבדה,שיקרטעו על האקסטרימר.
אבל,מי שאינו גיימר ומחפש בעיקר סטרימר - אז האם ניתן לאמר שגם כסטרימר ה-nvidia עדיף ? בינתיים כל אפליקציה שהרצתי על האקסטרימר 4k,שהינו דגם מיושן מ-2015,עם גירסה 4.4 של אנרואיד,רצה לי בלי קרטועים.
איזהטכנולוגיות/פיצ'רים קיימים ב-nvidia shield,שאין ב-אקסטרימר hdr ? ואני מתכוון לתכונות שקשורות לתפקוד של ה-nvudia כסטרימר ולא כמכונת משחקים.
הוא אכן יותר טוב מהאקסטרימר אקספרס hdr,אבל לא בגלל שיש בו טכנולוגיות/פיצ'רים שאין באקסטרימר,אלא בגלל החומרה היותר חזקה. אבל הביצועים הטובים יותר של ה-nvidia רלבנטיים רק לגיימרים;כי יש משחקים כבדים עם גרפיקה כבדה,שיקרטעו על האקסטרימר.
אבל,מי שאינו גיימר ומחפש בעיקר סטרימר - אז האם ניתן לאמר שגם כסטרימר ה-nvidia עדיף ? בינתיים כל אפליקציה שהרצתי על האקסטרימר 4k,שהינו דגם מיושן מ-2015,עם גירסה 4.4 של אנרואיד,רצה לי בלי קרטועים.
איזהטכנולוגיות/פיצ'רים קיימים ב-nvidia shield,שאין ב-אקסטרימר hdr ? ואני מתכוון לתכונות שקשורות לתפקוד של ה-nvudia כסטרימר ולא כמכונת משחקים.
אני גם יכול להעיד שאני שמתי עין על המכשיר השבוע , לא מבין את האנטי של החברים על המכשיר
לי יש את הפרודוג'י הישן ואני עובד איתו והוא בסדר גמור
כמו כן יכול להגיד שהייתי בקשר עם המוכר הראשי מעלי אקספרס והוא ענה לי על כל שאלה ששאלתי דרך הצ'ט של האפליקציית עלי אלי אקספרס
המכשיר על פניו נראה מצויין , יש לו מעבד חזק , יותר טוב מה ZIDOO X9 ו X 10
לי יש את הפרודוג'י הישן ואני עובד איתו והוא בסדר גמור
כמו כן יכול להגיד שהייתי בקשר עם המוכר הראשי מעלי אקספרס והוא ענה לי על כל שאלה ששאלתי דרך הצ'ט של האפליקציית עלי אלי אקספרס
המכשיר על פניו נראה מצויין , יש לו מעבד חזק , יותר טוב מה ZIDOO X9 ו X 10
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

Re: הסתכלתי קצת ב-AVS וראיתי שנביקורת העיקרית על חברת אקסטרימר
·איציק37 כתב:היא על שרות הלקוחות של החברה ולא על המוצרים עצמם. תודה,יואב,שהסבת את תשומת לבי ל-nvidia shield.
איזהטכנולוגיות/פיצ'רים קיימים ב-nvidia shield,שאין ב-אקסטרימר hdr ? ואני מתכוון לתכונות שקשורות לתפקוד של ה-nvudia כסטרימר ולא כמכונת משחקים....
קודם כל השילד תומך היטב בכל מה שרשום במפרט.
החברה משחררת עדכונים
הוא תומך בנטפליקס בגירסת ה 4k hdr שלה ובכלל הוא עובד פיקס כסטרימר .
אקסטרימר בדרך כלל עושים המון פרסומות, סרטונים ותמונות והרבה רעש לפני שחרור המוצרים בסוף מתברר שהבטחות לחוד ומציאות לחוד .
זה מוצר OEM סיני באיכות ירודה שמתומחר יותר יקר תחת השם הזה. השירות של החברה נוראי. אם תתלונן בפורום שלהם על באג ימחקו את ההודעה ויחסמו אותך. בכלל הפורום שלהם ירד מהרשת כבר כמה זמן... הם מבטיחים הרבה במוצרים שלהם ולא מצליחים לקיים כמעט כלום.. חבל על הכסף...
קראתי קצת ברשת על ה-nvidia shield ואני באמת מתלהב מכל מה שקראתי.
נראה ל,יואב,שאתה צודק וגם כסטרימר הוא ליגה מעל לאקסטרימר אקספרס.
אני שוקל ברצינות לרכוש אותו. האם שווה לי להוסיף כבר 100 דולר וללכת על גירסת ה-pro,שמוסיפה לי
הארד דיסק פנימי של חצי טרה ? הפרו עולה 300 דולר והגירסה הרגילה עולה 200 דולר.
האם זה היתרון היחיד של גירסת הפרו (תוספת ההארד דיסק הפנימי) ?
אגב,נראה לי שהיתרון היחידי של האקסטרימר אקספרס HDR החדש על הnvidia shield pro,הוא שבאקסטרימר ניתן לשים הארד דיסק פנימי בנפח גדול בהרבה,של
4TB.
אני שוקל ברצינות לרכוש אותו. האם שווה לי להוסיף כבר 100 דולר וללכת על גירסת ה-pro,שמוסיפה לי
אגב,נראה לי שהיתרון היחידי של האקסטרימר אקספרס HDR החדש על הnvidia shield pro,הוא שבאקסטרימר ניתן לשים הארד דיסק פנימי בנפח גדול בהרבה,של
4TB.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

Re: קראתי קצת ברשת על ה-nvidia shield ואני באמת מתלהב מכל מה שקראתי.
·איציק37 כתב:נראה ל,יואב,שאתה צודק וגם כסטרימר הוא ליגה מעל לאקסטרימר אקספרס.
4TB....
במידה ואתה בענין משחקים אז לך על הפרו אחרת? מספיק הרגיל.
מי בכלל צריך הרד דיסק פנימי לצורך הזרמה ? אתה לא מזרים ברשת?
זה נחמד שיש לך סרטים ומשחקים באחסון פנימי. וזה גם
נוח להוריד סרטים להארד דיסק הפנימי מטורנטים.
אגב,יש אפשרות להחליף בפרו את ההארד דיסק הפנימי
להארד דיסק גדול יותר ?
אגב,יש אפשרות להחליף בפרו את ההארד דיסק הפנימי
להארד דיסק גדול יותר ?