Samsung ו Amazon משתפות פעולה ומביאות את ה - +HDR10 .

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
mbd פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3601
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 2020 פעמים

שליחה #1 

ה +HDR10 הוא פיתוח של Samsung אשר משדרג את ה HDR10 מ static
והופך אותו ל dynamic . ו Amazon Video הוא השירות הראשון שיאפשר את
השידרוג לתכנים לשימוש בשירות ה streaming שלו. Samsung מיתגו את הפורמט
החדש כחופשי כלומר ללא תשלום תמלוגים עבור השימוש [בניגוד ל Dolby Vision]
כל מכשירי הטלוויזיה החדשים של Samsung [2017] מגיעים עם היכולת מובנת
ודגמי ה 2016 יקבלו עדכון גירסה.
לכתבה המלאה.
http://www.twice.com/news/tv/samsung-am ... 10/64840[b][/b]

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78935
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #2 

השינוי הוא קטן וטכנולוגית נראה שזה גם קל להמיר מערכות קיימות לשיטה. סמסונג הצהירה שמודלי 2016 יקבלו את זה בשדרוג תוכנה. נקווה שנטפליקס יאמצו את הפורמט ושאר יצרני המסכים.

gildmor
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1379
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 127 פעמים

האם סמסונג אמינים בעניין הבטחת עדכונים?

שליחה #3 

אני מתכוון האם קרה משהו דומה בעבר שהיה עדכון חשוב כמו במקרה זה והם עמדו בהבטחה או שאין טעם לרכוש דגמי 2016?

rwg1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1630
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 257 פעמים

שליחה #4 

יש כאן גם עניין מעט יותר גדול ומעניין שלא מתואר בכתבה. כמו שעפר כתב בתגובה שלו, כבר לא מעט זמן היה ידוע
סמסונג עובדים על פתרון משלהם ל- METADATA דינאמי ב- HDR10 והם באמת אמרו שהם יוסיפו אותו לסדרת המסכים
החדשים שלהם וגם לסדרת המסכים הקודמת, הם גם הדגימו את השיטה שלהם לפני כשנה ואני כתבתי על כך אז
בשירשור הזה:

https://www.hometheater.co.il/vt254293.html

כמו שגם כתוב במאמר, הפתרון של סמסונג נכלל היום בתקן החופשי הכולל ל- METADATA דינאמי ST2094 (שהושלם
לפני מספר חודשים) בחלק שנקרא ST 2094-40. דבר שהמאמר לא מציין ומאוד יהיה מעניין לראות איך הוא מיושם
או איך הוא יתפתח זה שלתקן הזה יש עוד כמה חלקים נוספים שכוללים פתרונות אחרים ל- METADATA דינאמי
ב- HDR 10, פתרונות של פיליפס, טכניקולור, ואפילו של דולבי.

אז מעניין מה יקרה עכשיו, האם למשל אמאזון בחרו ליישם מתוך כל התקן רק את הפתרון של סמסונג או שהם גם
יתמכו בפתרונות האחרים שבתקן. מעניין גם מה יקרה במסכים, אני מאמין שבסוף כל המסכים יישמו את התקן המלא
עם תמיכה בכל הפתרונות, אבל נכון לעכשיו אנחנו שומעים רק מסמסונג על השיטה שלהם. LG, שהמסכים שלהם תומכים
גם בשיטת ה- HDR המתחרה של דולבי, הודיעו שסדרת המסכים החדשה שלהם גם תתמוך ביישום של טכניקולור
ל- HDR וזה כנראה אומר שהם גם יתמכו מתוך התקן החדש בפתרון של טכניקולור ואולי גם של דולבי, אבל האם
המסכים החדשים שלהם יתמכו בכל התקן כולל השיטה של סמסונג ?

עוד דבר מעניין יהיה להבין מה יקרה עם ה- UHD BD, שכרגע לא תומך בתקן החדש. האם, או יותר נכון מתי,
יוסיפו גם לפרומט הזה תמיכה בתקן החדש ?

אני מקווה שלא נצטרך לחקות עד לשנת הדגם הבאה כדי שכל הגורמים שקשורים לעניין יסבירו מתי, ויותר
חשוב איך הם הולכים ליישם את התקן החדש.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”