שלום לחברי הפורום
רציתי לדעת אם למישהו כאן יש אפשרות לשלוח לי בבקשה הזמנה לטורנטלי'ץ ?
תודה רבה

אתה לא חייב לשלם VIP בחודש הראשון עד שאתה מעל רטיו 1.0kingikra כתב:אין לי הזמנה אבל אני רק רוצה להדגיש שנותן ההזמנה יכול גם להענש אם המוזמן עובר על החוקיםן ומודח מהאתר כי לא שמר על יחס העלאה\הורדה תקין.
עוד תוספת לכך היא שעם האינטרנט שיש בארץ (לא כולל אנלימיטד) אין שום סיכוי בחודש הראשון לעמוד בחוקים האלו מבלי לשלם למנוי VIP שנותן לך הורדה ללא שיתוף...

בסדר. לזה התכוונתי. לא כל כך משנה על מה אתה מוציא כסף רק ציינתי שאתה חייב להוציא כסף אחרת אין לך סיכוי לעמוד בחוקים.MrYair כתב:אתה לא חייב לשלם VIP בחודש הראשון עד שאתה מעל רטיו 1.0......
אתה משכיר סידבוקס מגדיר autodl-irssi שיורד סתם סדרות משיוא ראשון
ואז אתה מעלה רטיו בלי בעיה
ככה אני התחלתי ב TL אם סידבוקס.
טראקרים כמו TL ו IPT זה רק סידבוקס אם אין לך אפלאוד נורמלי
משאין לנו בארץ אז פשוט תשכיר סידבוקס...
יש במקרה המלצה לטראקר טוב עם הרבה תכני 4K ?eran405 כתב:אישית אני לא מבין מה ההתלהבות דווקא מ-TL. יש טראקרים לא פחות טובים (לטעמי יותר טובים) שיותר קל לשמור בהם על רטיו. אל אף שכמו שכבר אמרתי בעבר עם קצת סבלנות והשקעה אפשר אפילו ב-TL לשמור על רטיו סביר בלי להוציא כסף....

·eran405 כתב:אישית אני לא מבין מה ההתלהבות דווקא מ-TL. יש טראקרים לא פחות טובים (לטעמי יותר טובים) שיותר קל לשמור בהם על רטיו. אל אף שכמו שכבר אמרתי בעבר עם קצת סבלנות והשקעה אפשר אפילו ב-TL לשמור על רטיו סביר בלי להוציא כסף....
·bixente כתב: יש במקרה המלצה לטראקר טוב עם הרבה תכני 4K ?
......