יס VOD תקלת תקשורת 103 ממיר אולטרה
יש לי את התקלה הזאת בהזמנת תוכן ב VOD של יס.
הבעיה הזאת התרחשה גם בממיר הקודם שהיה לי - יס מקס טוטאל.
הדבר היחיד שפות את הבעיה המעצבנת הזאת זה ניתוק וחיבור לחשמל של הממיר.
האינטרנט אצלי יציב ומהיר 100 מגה בתשתית הוט וספק בזק בינלאומי והממיר מחובר ישירות למודם/ראוטר של הוט.
הבעיה הזאת התרחשה גם בממיר הקודם שהיה לי - יס מקס טוטאל.
הדבר היחיד שפות את הבעיה המעצבנת הזאת זה ניתוק וחיבור לחשמל של הממיר.
האינטרנט אצלי יציב ומהיר 100 מגה בתשתית הוט וספק בזק בינלאומי והממיר מחובר ישירות למודם/ראוטר של הוט.
@זורו44
·קודם כל תודה רבה על הנכונות לסייע.
ידוע לי העניין עם הניתוק וכתובת ה ip החדשה. עדיין לא פניתי לס מכיוון שנראה לי שהבעיה לא בממיר (עובדה שגם בממיר הישן זה היה ככה). אבל לא חושב שהבעיה בראוטר של הוט מכיוון שכפי שאמרתי האינטרנט יציב כל הזמן.
בכל מקרה מה שעשיתי עכשיו בתקווה שיעזור זה להפוך את הראוטר של הוט לברדיג׳ וחיברתי ראוטר איכותי של לינקסיס.
·קודם כל תודה רבה על הנכונות לסייע.
ידוע לי העניין עם הניתוק וכתובת ה ip החדשה. עדיין לא פניתי לס מכיוון שנראה לי שהבעיה לא בממיר (עובדה שגם בממיר הישן זה היה ככה). אבל לא חושב שהבעיה בראוטר של הוט מכיוון שכפי שאמרתי האינטרנט יציב כל הזמן.
בכל מקרה מה שעשיתי עכשיו בתקווה שיעזור זה להפוך את הראוטר של הוט לברדיג׳ וחיברתי ראוטר איכותי של לינקסיס.
אוקיי, לא בטוח אם זה סופי אבל נראה שחיבור לראוטר של לינקסיס פתר את הבעיה.
בדרך כלל ה VOD היה מציג את השגיאה למחרת הניתוק/חיבור מחדש לחשמל.
נראה אם גם מחר זה יהיה ככה.
בדרך כלל ה VOD היה מציג את השגיאה למחרת הניתוק/חיבור מחדש לחשמל.
נראה אם גם מחר זה יהיה ככה.
אתה מתחיל הכי מהר שלך ואז אתה לאט לאט מגביר.
זה קורה כנראה בכל בית. מתרגלים עד שגאוני יס יפתרו זאת.
בהתחלה, קיבלנו קופסאות שחורות קטנות, שהלבישו את הרשת על כבלי הקישור לממירים. בעידן הקופסא ההיא,
הופיע מדי פעם מסך שחור, כאשר הסרט התקדם בפועל, וכך הפסדנו קטעי סרט שונים.
כשנמאס לי מזה, העברתי כבלי רשת מהראוטר לכל ממיר בנפרד, וייתרתי את הקופסאות שבנדון.
תופעת המסכים השחורים נעלמה, אבל מדי פעם, החלה להופיע אותה תקלה 103, המצריכה את ניתוק הממיר מהחשמל.
תקלה נוספת שקורית אצלי (וכנראה רק בממיר [מקס טוטאל] אחד), היא האפלת התמונה תוך כדי התעסקות ב-VOD.
האפלה = החשכה כמעט מלאה, אם כי ניתן לראות "משהו".
גם במקרה זה, הפתרון בא בעקבות הניתוק מהחשמל.
הסיבה שאיני מזמין טכנאי, היא שאיני רוצה לוותר על כל ההקלטות ש"צברתי" בממיר שבנדון. כל עוד זה "רק" זה,
אני מקבל זאת "בהשלמה".
מחוסר ברירה וכדי לשפר נוחות, התקנתי מפסקי נדנדה על כבלי הזינה של הממירים...
אז... התרגלנו גם אם זה לא ממש כיף.
הופיע מדי פעם מסך שחור, כאשר הסרט התקדם בפועל, וכך הפסדנו קטעי סרט שונים.
כשנמאס לי מזה, העברתי כבלי רשת מהראוטר לכל ממיר בנפרד, וייתרתי את הקופסאות שבנדון.
תופעת המסכים השחורים נעלמה, אבל מדי פעם, החלה להופיע אותה תקלה 103, המצריכה את ניתוק הממיר מהחשמל.
תקלה נוספת שקורית אצלי (וכנראה רק בממיר [מקס טוטאל] אחד), היא האפלת התמונה תוך כדי התעסקות ב-VOD.
האפלה = החשכה כמעט מלאה, אם כי ניתן לראות "משהו".
גם במקרה זה, הפתרון בא בעקבות הניתוק מהחשמל.
הסיבה שאיני מזמין טכנאי, היא שאיני רוצה לוותר על כל ההקלטות ש"צברתי" בממיר שבנדון. כל עוד זה "רק" זה,
אני מקבל זאת "בהשלמה".
מחוסר ברירה וכדי לשפר נוחות, התקנתי מפסקי נדנדה על כבלי הזינה של הממירים...
אז... התרגלנו גם אם זה לא ממש כיף.