מחפש טלויזיה עד 55 אינץ בתקציב של עד 5500 שקל
אני רוצה לקנות טלויזיה לסלון ומתלבט בין הדגמים הבאים:
1. Philips 49PUS6561
2. Samsung UE50KU7000
3. Samsung UE55KU7000
4. עדיף משהו אחר? אם כן אשמח לשמוע מה
ה55 של פיליפס עם התאורה משלושת הצדדים מגיעה כבר ל5400 בערך, אז לא בתקציב
אני הולך להיות עם סלקום טיוי + נטפליקס ולפעמים לחבר את המחשב ולהזרים סרט/סידרה ממנו
מה אתם ממליצים? אשמח גם לשמוע אם הייתם במצב דומה לשלי ומה החלטתם ומה גרם לכם להחליט..
תודה רבה!
1. Philips 49PUS6561
2. Samsung UE50KU7000
3. Samsung UE55KU7000
4. עדיף משהו אחר? אם כן אשמח לשמוע מה
ה55 של פיליפס עם התאורה משלושת הצדדים מגיעה כבר ל5400 בערך, אז לא בתקציב
אני הולך להיות עם סלקום טיוי + נטפליקס ולפעמים לחבר את המחשב ולהזרים סרט/סידרה ממנו
מה אתם ממליצים? אשמח גם לשמוע אם הייתם במצב דומה לשלי ומה החלטתם ומה גרם לכם להחליט..
תודה רבה!
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20184
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
UE55KU7000.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20184
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
הפיליפס בעלת פאנל IPS, מה שמקנה לה זוית צפיה רחבה יותר ושחורים הרבה פחות טובים, בעיקר כשצופים בחושך.
לפאנל IPS אופיינית ההרגשה של צבעים "עשירים" בסצינות בהירות. בנוסף מאד תלוי בהגדרות של המסך בחנות, יכול להיות שהפיליפס פשוט היתה הרבה יותר בהירה וכך התמונה עליה נראתה טוב יותר. בבית בד"כ לא צופים במצב "חנות" ולכן מה שראית בחנות לא בהכרח מייצג את המציאות כשתצפה בה בבית.
לגבי תנועה, אני לא יודע, אישית אני לא סובל את כל עיבודי התמונה והם מבוטלים אצלי לאלתר בכל מסך שנכנס אלי הביתה.
לפאנל IPS אופיינית ההרגשה של צבעים "עשירים" בסצינות בהירות. בנוסף מאד תלוי בהגדרות של המסך בחנות, יכול להיות שהפיליפס פשוט היתה הרבה יותר בהירה וכך התמונה עליה נראתה טוב יותר. בבית בד"כ לא צופים במצב "חנות" ולכן מה שראית בחנות לא בהכרח מייצג את המציאות כשתצפה בה בבית.
לגבי תנועה, אני לא יודע, אישית אני לא סובל את כל עיבודי התמונה והם מבוטלים אצלי לאלתר בכל מסך שנכנס אלי הביתה.