ייעוץ| אחד ולתמיד S905X או Xiaomi MI BOX
אני מתלבטת בין שתי הדגמים האלה
קראתי שירשורים ועוד יותר התבלבלתי
השיאומי קורץ מהמפרט היותר טוב
רק החוסר בLAN
בשתי הדגמים יש יתרונות וחיסרונות
השימוש העיקרי שלי הוא קודי
ומאקו ואפליקציות כד'
טלויזיה תומכת HDR
מה אתם ממליצים
תודה
קראתי שירשורים ועוד יותר התבלבלתי
השיאומי קורץ מהמפרט היותר טוב
רק החוסר בLAN
בשתי הדגמים יש יתרונות וחיסרונות
השימוש העיקרי שלי הוא קודי
ומאקו ואפליקציות כד'
טלויזיה תומכת HDR
מה אתם ממליצים
תודה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20178
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אם אתה מתכוון להשאר עם אנדרויד, לך על ה-MI BOX.
לפי דעתי האישית אין מה לעשות איתו או כל סטרימר אחר בלי LAN, בטח שלא בשביל 4K ו-HD.
זה וודאי תלוי במיקום הנתב האלחוטי בבית והטלויזיה אז אם בכל זאת הולכים על זה צריך לוודא קודם שיש שם קליטה מספיקה.
אני למשל שידרגתי השבוע מנתב ישן של TP-LINK , ל-Xiomi Router 3 ולמרות כל התשבחות שהוא מקבל עדיין בנקודה היכן שהטלויזיה שלי ממוקמת הקליטה עדיין גרועה כשהייתה. למזלי לא בניתי עליו בתחום הזה ועדיין מסתמך על הנקודת רשת.
זה וודאי תלוי במיקום הנתב האלחוטי בבית והטלויזיה אז אם בכל זאת הולכים על זה צריך לוודא קודם שיש שם קליטה מספיקה.
אני למשל שידרגתי השבוע מנתב ישן של TP-LINK , ל-Xiomi Router 3 ולמרות כל התשבחות שהוא מקבל עדיין בנקודה היכן שהטלויזיה שלי ממוקמת הקליטה עדיין גרועה כשהייתה. למזלי לא בניתי עליו בתחום הזה ועדיין מסתמך על הנקודת רשת.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
אפשר להוסיף לו דונגל USB עם רשת קווית.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@gildmor
שטויות, אני מזרים 4K מנטפליקס ומאמזון בצורה אלחוטית לטלויזיה שנמצאת בממ"ד וצד השני של הדירה מהראוטר.
אני מסכים שבכדי להזרים תכני 4K שאתה מוריד, זה בהחלט יכול להגביל וציוד 802.11AC לא בהכרח יעזור.
אבל כפי שכבר נאמר, דונגל USB עבור כרטיס רשת עולה $10 דולר באיביי.
שטויות, אני מזרים 4K מנטפליקס ומאמזון בצורה אלחוטית לטלויזיה שנמצאת בממ"ד וצד השני של הדירה מהראוטר.
אני מסכים שבכדי להזרים תכני 4K שאתה מוריד, זה בהחלט יכול להגביל וציוד 802.11AC לא בהכרח יעזור.
אבל כפי שכבר נאמר, דונגל USB עבור כרטיס רשת עולה $10 דולר באיביי.
@TheCoolest
עשיתי בדיקת מהירות שוב מהטלפון (S6) פתחתי ES EXPLORER והעתקתי קובץ גדול מהרשת הפנימית (שיתוף דרך SERVIO) אל הטלפון.
עם רשת 2.4G , מקבלים מהירות העתקה של 6MB/s ליד הנתב, יורד ל-5 כשנמצאים בסלון מול הטלויזיה (עדיין בקו ראיה) ואז נופל ל-1.3 שני מטר קדימה בתוך המזנון היכן שהסטרימר נמצא.
להפתעתי דווקא ברשת 5G שלא חודרת קירות אבל אולי עוקפת קירות יותר טוב? גם התחיל מ-6 אבל ירד רק ל-3.7.
אם אני מחשב נכון אז ב-2.4 הוא יזרים מקסימום סרטים של 4GB בערך לשעה סרט שזה גבולי ל-FHD בלי DTS/DD. ב-5G זה כבר 13GB.
מה הקצב הדרוש להזרמה מנטפליקס למשל ב-4K? האם הסאונד הוא DD/DTS ?
איזה דונגל בוודאות עובד טוב עם ה-Mi Box?
עשיתי בדיקת מהירות שוב מהטלפון (S6) פתחתי ES EXPLORER והעתקתי קובץ גדול מהרשת הפנימית (שיתוף דרך SERVIO) אל הטלפון.
עם רשת 2.4G , מקבלים מהירות העתקה של 6MB/s ליד הנתב, יורד ל-5 כשנמצאים בסלון מול הטלויזיה (עדיין בקו ראיה) ואז נופל ל-1.3 שני מטר קדימה בתוך המזנון היכן שהסטרימר נמצא.
להפתעתי דווקא ברשת 5G שלא חודרת קירות אבל אולי עוקפת קירות יותר טוב? גם התחיל מ-6 אבל ירד רק ל-3.7.
אם אני מחשב נכון אז ב-2.4 הוא יזרים מקסימום סרטים של 4GB בערך לשעה סרט שזה גבולי ל-FHD בלי DTS/DD. ב-5G זה כבר 13GB.
מה הקצב הדרוש להזרמה מנטפליקס למשל ב-4K? האם הסאונד הוא DD/DTS ?
איזה דונגל בוודאות עובד טוב עם ה-Mi Box?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@gildmor
·
מנטפליקס, בתכנים שבהם נתקלתי אתה צריך בערך 20 megabits (שזה 2.5 megabyte) בשניה.
·
מנטפליקס, בתכנים שבהם נתקלתי אתה צריך בערך 20 megabits (שזה 2.5 megabyte) בשניה.