Do you see a need for open source voice controlled speaker?
מה שחסר לי בעיקר ב Alexa & Google Home זה היכולת להתממשק לשרותים שונים, במיקרה שלי זה בעיקר ל ZWAVE ול OpenHub, בלי היכולות האלו מבחינתי לפחות זה צעצוע נחמד אבל לא הרבה יותר מזה, לא באמת מעניין אותי לשאול מה מזג האויר היום.
כמובן שיש פתרונות כמו bridge ו IFTTT אבל הם מאוד מוגבלים ודורשים הרבה משחק ולנסיוני גם יש בעיות אמינות.
בקיצור מה שאני שואל האם רואים צורך והאם הייתם קונים חומרה ( דומה לאלקסה / הום) שיש לה יכולת הבנה של פקודות (אולי פחות הבנה של דיבור חופשי) ווכולת להתממש ל ...vera, openHub, harmony וכמובן כל מה שיש לו חיבור רשת ו API סביר.
ומה שהיא לא יודעת להתחבר אליו, ניתן לכתוב לה פלגאין בקלות.
כמובן שיש פתרונות כמו bridge ו IFTTT אבל הם מאוד מוגבלים ודורשים הרבה משחק ולנסיוני גם יש בעיות אמינות.
בקיצור מה שאני שואל האם רואים צורך והאם הייתם קונים חומרה ( דומה לאלקסה / הום) שיש לה יכולת הבנה של פקודות (אולי פחות הבנה של דיבור חופשי) ווכולת להתממש ל ...vera, openHub, harmony וכמובן כל מה שיש לו חיבור רשת ו API סביר.
ומה שהיא לא יודעת להתחבר אליו, ניתן לכתוב לה פלגאין בקלות.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
ה"בעיה" היא לא ב-Alexa כשירות (ובטח שלא ב-Echo / Echo Dot כמוצר) אלא במימוש.
ה-API שלהם מאוד רחב ועקרונית ניתן לממש בערך כל דבר שעולה על הדעת בהקשר של בית חכם מול שירותים ופרוטוקולים שונים.
בקיצור, זה תלוי במפתח.
ה-API שלהם מאוד רחב ועקרונית ניתן לממש בערך כל דבר שעולה על הדעת בהקשר של בית חכם מול שירותים ופרוטוקולים שונים.
בקיצור, זה תלוי במפתח.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
אני משתמש ב-Google Home בשילוב עם Home Assistant ו-Broadlink rm2 pro ואני יכול לשלוט על הכל כמעט (טלויזיה, מזגן, תאורה [צריך מתגים תומכים], רובוט שואב וכד')
Home Assistant בפני עצמו הוא פרויקט מדהים ואדיר, ממליץ להעיף מבט
Home Assistant בפני עצמו הוא פרויקט מדהים ואדיר, ממליץ להעיף מבט
אם אתה מתכוון ל-UI, אז כן (ראה תמונה מאצלי):MarioMan כתב:
אפשר לכתוב שם שמות חדרים\התקנים בעברית?.........
[img2=1911x719]https://i.imgur.com/ifHldbU.png[/img2]
https://i.imgur.com/ifHldbU.png