טלוזיה ue55ku7350 של סמסונג

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
sp2992 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי חברים, אני חדש פה ויש לי כמה שאלות ואשמח מאוד לעזרה מכם.

אני מתעניין בטלוזיה ue55ku7350 של סמסונג, יש לי תקציב של עד 4000 מקסימום אני אוכל לחרוג בעוד 100-200. אבל מה שחשוב לי זה שיהיה 4K גודל 55 אינץ . עכשיו ראיתי שבטלויזיה הזו יש הכל ובנוסף גם HDR והיא גם קעורה. ראיתי אצל חבר את הטלויזיה בגודל 49 והיא נראתה נחמדה, אבל לי מאוד חשוב הגיימינג, יש לי סוני 4 ואני רוצה שיראו טוב, יפה, ללא לאגים וללא input lag. בעבר היתה לי טלויזיה 4K של פנסוניק שקיבלתי והיא היתה איומה, לא ניתן היה לשחק בסוני, היו מריחות, ריצודים ודילאי ענק בין השלטים של הסוני לטלויזיה.

אז מה דעתכם על הדגם הזה לתקציב? ניתן למצוא משהו יותר טוב? (אני לא מעוניין ב-hisense, חברים אמרו לי שהיא על הפנים)

תודה רבה רבה וחג שמח!

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20182
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

אמורה להיות כמו אחותה השטוחה KU7000, והיא לא סובלת מבעיות input lag כשמפעילים מצב משחק.

sp2992 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

TheCoolest כתב:אמורה להיות כמו אחותה השטוחה KU7000, והיא לא סובלת מבעיות input lag כשמפעילים מצב משחק.
...
תודה רבה,
האם יש לך המלצה כלשהיא עליה?

בנונסף אני מבין שמחיר של 4000 שח הוא לא יבואן רשמי ומגיע ללא עברית.
האם ניתן לשנות את הגרסא של הטלוזיה שכן יהיה בה עברית?

תודה.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20182
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

אין לי ממש המלצה ישירה עליה, כי לא נראה לי שראיתי בכלל ביקורות על הדגם הזה.
אבל אם היא זהה מבחינת ביצועים לדגם השטוח, אז היא אמורה להיות טובה כמוהו, והוא טוב מאד למחיר.
בנוגע לעברית, יכול להיות. אישית אף פעם לא התעסקתי עם זה, אבל דרך תפריט טכנאי אמורה להיות אפשרות לשנות את האיזור הגאוגרפי של המסך ו(כנראה) לאפשר תמיכה באפליקציות ישראליות.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”