Beelink GT1 מספר בעיות
- sixfeetunder
-
- חבר פעיל

- תגובות: 51
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
בעיות מוכרות, הן קיימות עוד מההתחלה, והעדכונים שלהם לא פתרו את זה.
זה לא רק המסך החשוך, אלה גם ירידות פריימים בתמונה, לאגים, אתה מרגיש את זה? זה נוראי.
לגבי העדכון, תנסה לעדכן שאין בתוך הסטרימר שום דבר מחובר, דיסק און קי או הארדיסק, זה יעבור בהצלחה.
הזמנתי מגירבסט וביקשתי החזר כספי בעקבות זאת, הם אמרו לי להשאיר את המכשיר אצלי, עד היום הם לא סידרו את הבעיות האלה, והזמנתי אותו בהשקה!
בפורומים שלהם יש מלא תלונות ואין מענה, למעשה, אותי הם חסמו כי העברתי ביקורת עניינית בעניין התמיכה שלהם במכשיר, בושה שעוד מוכרים אותו.
זה לא רק המסך החשוך, אלה גם ירידות פריימים בתמונה, לאגים, אתה מרגיש את זה? זה נוראי.
לגבי העדכון, תנסה לעדכן שאין בתוך הסטרימר שום דבר מחובר, דיסק און קי או הארדיסק, זה יעבור בהצלחה.
הזמנתי מגירבסט וביקשתי החזר כספי בעקבות זאת, הם אמרו לי להשאיר את המכשיר אצלי, עד היום הם לא סידרו את הבעיות האלה, והזמנתי אותו בהשקה!
בפורומים שלהם יש מלא תלונות ואין מענה, למעשה, אותי הם חסמו כי העברתי ביקורת עניינית בעניין התמיכה שלהם במכשיר, בושה שעוד מוכרים אותו.
- sixfeetunder
-
- חבר פעיל

- תגובות: 51
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
תבקש החזר כספי, אתה תקבל, מכשיר בלתי שמיש.
וזה לא הכל, גם בדגם החדש שלהם עם ה-3 ג'גה יש את אותה בעיה, אפשר לראות בדקה 6:20 שהוא מזכיר את התמונה החשוכה.
.
וזה לא הכל, גם בדגם החדש שלהם עם ה-3 ג'גה יש את אותה בעיה, אפשר לראות בדקה 6:20 שהוא מזכיר את התמונה החשוכה.
.
- eliran8s
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 263
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 35 פעמים
נסה את הפתרון כאן - הוא עשוי לעזור לך בבעיה
נערך לאחרונה על ידי eliran8s ב 24/04/2017 0:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
מדריך קניה לסטרימרים, טאבלטים ומיני PC
www.MyminiPC.co.il
www.MyminiPC.co.il
יותר עבור אחרים.
כרגע ההמלצה מהפורום של קודי לא לקנות מכשירים ללא תמיכה טובה עם מפרט מפוצף ושבב s912.
בminix u9-h שנתמך טוב, בסה"כ עובד טוב ועובדים על עדכונים כל הזמן.
http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=252916
כרגע ההמלצה מהפורום של קודי לא לקנות מכשירים ללא תמיכה טובה עם מפרט מפוצף ושבב s912.
בminix u9-h שנתמך טוב, בסה"כ עובד טוב ועובדים על עדכונים כל הזמן.
http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=252916