האם הסטרימר רוקו מוכר לכם? ..
@efishn
·
מוכר, יש אצלי בבית את 3 כבר מספר שנים. מוצר יציב מאוד. שלט נהדר - אלחוטי WIFI עם יציאה לאוזניות (נהדר אם יש ילדים בבית שישנים ורוצים לשמוע כמו שצריך את התכנים). מתקינים PLEX (יש תוכנה ייעודית לרוקו) על המחשב עם התכנים ומזרימים בקלות. ישנם אפליקציות של נטפליקס ושל HULU ועוד עבור המכשיר. כמו כן גם אפליקציית נגן המאפשרת להריץ רשימות ניגון של M3U (פלייליסטים של IPTV). כמו כן למי שיש PLEX PASS (מנוי משודרג שעולה כסף) יכול להינות אף מKODI עליו (כך הבנתי - לא מניסיון).
שים לב - לא ניתן להריץ עליו קודי. אך ורק להזרים תכנים מהמחשב או מקור אחר דרך PLEX (בד"כ זה מה שעושים כולם עם המכשיר).
סה"כ מכשיר סופר יציב וממש שווה את המחיר.
·
מוכר, יש אצלי בבית את 3 כבר מספר שנים. מוצר יציב מאוד. שלט נהדר - אלחוטי WIFI עם יציאה לאוזניות (נהדר אם יש ילדים בבית שישנים ורוצים לשמוע כמו שצריך את התכנים). מתקינים PLEX (יש תוכנה ייעודית לרוקו) על המחשב עם התכנים ומזרימים בקלות. ישנם אפליקציות של נטפליקס ושל HULU ועוד עבור המכשיר. כמו כן גם אפליקציית נגן המאפשרת להריץ רשימות ניגון של M3U (פלייליסטים של IPTV). כמו כן למי שיש PLEX PASS (מנוי משודרג שעולה כסף) יכול להינות אף מKODI עליו (כך הבנתי - לא מניסיון).
שים לב - לא ניתן להריץ עליו קודי. אך ורק להזרים תכנים מהמחשב או מקור אחר דרך PLEX (בד"כ זה מה שעושים כולם עם המכשיר).
סה"כ מכשיר סופר יציב וממש שווה את המחיר.
בטוח שאי אפשר להריץ קודי ? .....
מזל שעוד לא קניתי.
חשבתי שקודי רץ על כל המכשירים.
סתם להזרים תכנים לטל' יש לי את ה- PLEX מה צריך יותר ?
גם בשביל נטפליקס יש לי אפליקציה על ה LG.
אני רוצה קודי.
אז לקנות את ה אנ-וידייה שילד ?
חשבתי שקודי רץ על כל המכשירים.
סתם להזרים תכנים לטל' יש לי את ה- PLEX מה צריך יותר ?
גם בשביל נטפליקס יש לי אפליקציה על ה LG.
אני רוצה קודי.
אז לקנות את ה אנ-וידייה שילד ?
Re: בטוח שאי אפשר להריץ קודי ? .....
@efishn
·
אישית אני לא מתחבר למכשירי אנדרואיד ומעדיף מיני PC - לדעתי השקעה כדאית יותר במיוחד אם קונים מיני PC מסוג NUC הניתנים לשדרוג חומרה. אך גם מיני PC פשוטים יותר עושים את העבודה.
אך זאת רק דעתי.
·
אישית אני לא מתחבר למכשירי אנדרואיד ומעדיף מיני PC - לדעתי השקעה כדאית יותר במיוחד אם קונים מיני PC מסוג NUC הניתנים לשדרוג חומרה. אך גם מיני PC פשוטים יותר עושים את העבודה.
אך זאת רק דעתי.
- eliran8s
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 263
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 35 פעמים
Re: בטוח שאי אפשר להריץ קודי ? .....
@efishn
·האנבידיה שילד יקר ומוגזם מדי רק עבור קודי.
מהנסיון שלי עם שניהם, ממליץ ללכת על אחד מ 2 הדגמים האלו:
Xiaomi Mi Box
MINIX NEO U1
·האנבידיה שילד יקר ומוגזם מדי רק עבור קודי.
מהנסיון שלי עם שניהם, ממליץ ללכת על אחד מ 2 הדגמים האלו:
Xiaomi Mi Box
MINIX NEO U1
נערך לאחרונה על ידי eliran8s ב 24/04/2017 0:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
מדריך קניה לסטרימרים, טאבלטים ומיני PC
www.MyminiPC.co.il
www.MyminiPC.co.il