סאונד 4K עם סטרימר תומך
שלום לכולם
יש לי סטרימר שתומך ברזולוציית 4K אבל המקרן קול שלי לא תומך 4K
כאשר אני מחבר את הסטרימר ישירות למסך 4K אני מקבל את המקסימום רזולוציה אבל בקודי אין לי שמע
ואם אני מחבר דרך המקרן קול אז הרוזלוציה המתקבלת היא 1080P ואז אני מצליח לקבל שמע
1. יש איזה פיתרון לשמע דרך יציאת ה 4K למשל כמו ב OPPO 103 שיש 2 יציאות HDMI ?
אשמח לעזרה
תודה וחג שמח
יש לי סטרימר שתומך ברזולוציית 4K אבל המקרן קול שלי לא תומך 4K
כאשר אני מחבר את הסטרימר ישירות למסך 4K אני מקבל את המקסימום רזולוציה אבל בקודי אין לי שמע
ואם אני מחבר דרך המקרן קול אז הרוזלוציה המתקבלת היא 1080P ואז אני מצליח לקבל שמע
1. יש איזה פיתרון לשמע דרך יציאת ה 4K למשל כמו ב OPPO 103 שיש 2 יציאות HDMI ?
אשמח לעזרה
תודה וחג שמח
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20180
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
תחבר את הסטרימר למסך, ואת הסאונד בר תחבר למסך עם כבל אופטי או דרך כניסת ה-HDMI המסומנת ב-ARC.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20180
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
לא. הדרך היחידה "להנות מכל העולמות" תהיה לשדרג את המקרן קול לאחד שתומך ב-4K (רצוי כבר גם ב-HDR).
נקודה נוספת, מרבית הציוד עדיין יאפשר לך לעבוד עם 4K@30HZ. אז לצפיה בסרטים\סדרות ב-4K עדיין אמור להיות אפשרי גם בחיבור דרך המקרן. כמובן לא תקבל HDR, אבל תוכל לקבל 4K.
נקודה נוספת, מרבית הציוד עדיין יאפשר לך לעבוד עם 4K@30HZ. אז לצפיה בסרטים\סדרות ב-4K עדיין אמור להיות אפשרי גם בחיבור דרך המקרן. כמובן לא תקבל HDR, אבל תוכל לקבל 4K.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·זה לא משנה, אתה לא תבדיל בין HD לHD-MA על סאונד בר, עם הוא בכלל מקבל פורמטים לא דחוסים.big27 כתב:·......
תודה איש יקר !
מנסה ומעדכן .. אבל דרך ה ARC אני יכול להנות מפורמטי האודיו HD ( TRUHD וכו ... ?...