באגון מעצבן ב-Vista Media Center
באחד האמשים אני יושב בסלון ושם לב שה-VMC עסוק יותר מדי בלא לעשות כלום, אף H264 לא מתנגן, שום תכנית אינה מוקלטת, ואפילו לא mp3 קטן מפזם לו לרפואה.
החלטתי למצוא לו תעסוקה יזומה, שלפתי כ-30 CD מהארונית והתחלתי להזין לו אותם לביצוע ripping.
בעוד ה-Music media library מתאכלסת לה לאיתה במגוון כותרים מוזיקליים בתוספת ה-cover art שה-VMC מוריד מהרשת, שמתי לב שעבור חלק מהאלבומים בתצוגה הראשית, לא מוצגת העטיפה, אלא אייקון גנרי עם תצוגה טקסטואלית של שם האלבום.
כניסה לאותם אלבומים העידה כי ה-VMC אכן הוריד גם עבורם עטיפות, ואף מציג אותם בתצוגת האלבום לצד רשימת השירים, אך משום מה אינו מציג אותן בתצוגת כל האלבומים.
מוזר משהו...
כשניסיתי להבין במה "זכו" אותם אלבומים ספציפיים עבורם לא מופיע העטיפה, שמתי לב למכנה משותף, לדוגמא חלק מהאלבומים:
Dire Straits - Communiqué
Crosby Stills Nash and Young - déjà vu
Keith Jarrett - The Köln Concert
קל להבחין כי המשותף הוא הימצאותם של accented letters בשם האלבום, במקרה זה אני מניח שייתכן ושם הקובץ של העטיפה אינו כולל את ה-accents ולכן VMC לא "מוצא" אותם בתצוגת כל האלבומים (כמובן שייתכנו מגוון סיבות נוספות אך הן קשורות מן הסתם ל-accents).
האם מישהו נתקל בתופעה/פיתרון?? אני חושד שהבעיה קשורה אולי לעובדה שה-locale אצלי הוא עברית (לצורך ערוצי התוכן הישראליים ב-VMC), מאחר ולא מצאתי התייחסות לבעיה זו בגוגל.
החלטתי למצוא לו תעסוקה יזומה, שלפתי כ-30 CD מהארונית והתחלתי להזין לו אותם לביצוע ripping.
בעוד ה-Music media library מתאכלסת לה לאיתה במגוון כותרים מוזיקליים בתוספת ה-cover art שה-VMC מוריד מהרשת, שמתי לב שעבור חלק מהאלבומים בתצוגה הראשית, לא מוצגת העטיפה, אלא אייקון גנרי עם תצוגה טקסטואלית של שם האלבום.
כניסה לאותם אלבומים העידה כי ה-VMC אכן הוריד גם עבורם עטיפות, ואף מציג אותם בתצוגת האלבום לצד רשימת השירים, אך משום מה אינו מציג אותן בתצוגת כל האלבומים.
מוזר משהו...
כשניסיתי להבין במה "זכו" אותם אלבומים ספציפיים עבורם לא מופיע העטיפה, שמתי לב למכנה משותף, לדוגמא חלק מהאלבומים:
Dire Straits - Communiqué
Crosby Stills Nash and Young - déjà vu
Keith Jarrett - The Köln Concert
קל להבחין כי המשותף הוא הימצאותם של accented letters בשם האלבום, במקרה זה אני מניח שייתכן ושם הקובץ של העטיפה אינו כולל את ה-accents ולכן VMC לא "מוצא" אותם בתצוגת כל האלבומים (כמובן שייתכנו מגוון סיבות נוספות אך הן קשורות מן הסתם ל-accents).
האם מישהו נתקל בתופעה/פיתרון?? אני חושד שהבעיה קשורה אולי לעובדה שה-locale אצלי הוא עברית (לצורך ערוצי התוכן הישראליים ב-VMC), מאחר ולא מצאתי התייחסות לבעיה זו בגוגל.
A good plagiarized idea is better than a lousy original one
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
א. זה מצחיק
ב. אני חושב על כמה סיבות כבר שזה יכול לקרות
ג. אני בטוח שתוכל למצוא ברשת אולי פתרון
אני כל בוקר מברך : "ברוך ה' שלא התקנינני ויסטה מדי סנטר"
ב. אני חושב על כמה סיבות כבר שזה יכול לקרות
ג. אני בטוח שתוכל למצוא ברשת אולי פתרון
אני כל בוקר מברך : "ברוך ה' שלא התקנינני ויסטה מדי סנטר"
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
מעצבן עבור אחד הוא מצחיק עבור אחר...droren כתב:א. זה מצחיק...
אני חושב אפילו על הרבה...droren כתב: ב. אני חושב על כמה סיבות כבר שזה יכול לקרות...
אני לא, חיפשתי.droren כתב: ג. אני בטוח שתוכל למצוא ברשת אולי פתרון
...
<חילול הקודש>בתור איש יו*ניקס מזה כ-13 שנה, בהם השתמשתי בעשרות הפצות שונות, כתבתי כלים, אפליקציות ואף דרייבר שמסתובב בקרנל, אני חייב להודות שאני די מרוצה מ-VMC. ניסיתי במשך זמן רב מספר חלופות כמו MythTV ו-Freevo, והן לא מספקות לי את החוויה לה אני מצפה מ-frontend ל-HTPC ואשר אותה מספקת (פחות או יותר) VMC</חילול הקודש>droren כתב: אני כל בוקר מברך : "ברוך ה' שלא התקנינני ויסטה מדי סנטר"...
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
אמןdroren כתב: אני כל בוקר מברך : "ברוך ה' שלא התקנינני ויסטה מדי סנטר"...
ZEEV אם זו הבעיה היחידה... אשריך וטוב לך.
אבל ברצינות... ניסית לשתול קובץ JPG עם תמונת האלבום ידנית בספרית האלבום?
אולי עם שם זהה לשם הספריה?
Enjoy the Silence
אני מניח שזה יעבוד כפי שזה עובד לי בספריית הוידאו, אך זה די מחמיץ את הפונקציונליות האוטומטית של הורדת העטיפה ע"י VMC. אני מעוניין לדעת האם התופעה קיימת גם אצל משתמשים אשר הגדירו locale אנגלית.OferL כתב:
אבל ברצינות... ניסית לשתול קובץ JPG עם תמונת האלבום ידנית בספרית האלבום?
אולי עם שם זהה לשם הספריה?...