מגבר national panasonic ledsonic 1800

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
רנבו פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
יש ברשותי מערכת של נשנל פנסוניק עם זוג רמקולים גם כן של אותה חברה. למיטב ידיעתי כשהמערכת הפסיקה להיות בשימוש (לפני למעלה מ-20 שנה), היא הייתה תקינה לגמרי והיום כשניסיתי להפעיל אותה, הפטיפון לא הסתובב. אני יודע שקשה להעריך עלות תיקון מבלי לפתוח את המערכת ובכל זאת אשמח אם משהו כאן יוכל לומר מה בערך יכול להיות טווח המחירים האפשרי לתיקון וקניית מחט שגם כן חסרה.
בנוסף רציתי לדעת מה בערך ערכה של מערכת כזו במצבה הנוכחי

רונן-ש
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 291
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 175 פעמים

שליחה #2 

לצערי לא איש בשורות אני לך.
מה שיש לך הוא מוצר המוני אופייני מאמצע שנות השבעים, רחוק מהדגמים המשובחים שצלחו את מבחן הזמן ו״שווים שיפוץ״.

שלך לא כזה, לצערי.
והפטיפון המשולב הזה, גם אילו פעל, הריהו באיכות הנמוכה ביותר שאפשר להעלות על הדעת ומתכון כמעט בטוח להתעללות בלתי הופכית בתקליטים ובאזנים שלך.

השאר פועל? המגבר, הרדיו?
(אני לא שואל על טייפ הקסטות)

יש לך תקליטים, שאתה רוצה פטיפון פועל?

תן קצת מידע.

רנבו פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

תודה רבה על התגובה. אכן קיוויתי שיהיה לו איזשהו ערך. שמעתי איתו רדיו, חשבתי שזה אומר שגם המגבר תקין אבל לפי שאלתך אני מבין שלא בהכרח (תקן אותי אם אני טועה). אין לי תקליטים אז חשבתי למכור אותו. אתה יודע אם יש מישהו שקונה כאלה במצב הנוכחי יחד עם הרמקולים, או שזה חסר ערך לחלוטין?

רונן-ש
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 291
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 175 פעמים

שליחה #4 

רגע, אל תטעה.
אם אתה שומע איתו רדיו, ושומעים יפה בלי עיוותים או שאר צרות בסאונד, הרי שהאלקטרוניקה (= המגבר) תקינה, ואפשר להשתמש בזה כבסיס למערכת סבירה.
למשל - לקנות נגן CD בפרוטות, ולחבר.

legopart
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4951
נתן תודות: 878 פעמים
קיבל תודות: 393 פעמים

שליחה #5 

אני אישית מתפעל מכל מערכת ישנה גם אם היא בהפצה המונית, כיף שאנשים עוד שומרים דברים כאלו ומשתפים תמונות.
אם אתה מבין איך לתקן אז אולי העניין הוא כולה בגומייה (לפחות מהנסיון הדל שלי עם CD וTAPE) לא בהכרך במנגנון רציני.
בשביל מקלט רדיו זה נראה סבבה לגמרי וגם הרמקולים, בשביל הדרגה הבסיסית והשימוש היומיומי הפשוט נראים מצויינים

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”