ספקות לגבי b6

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
שלח תגובה
zax פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני עובר דירה באוגוסט הקרוב ומעוניין לרכוש מסך חדש לחדר שינה. ראיתי את הb6 במספר חנויות והיא באמת נראת רמה אחת מעל כולם מבחינת שחורים ואיכות הצבע בכלל.הבעיה היחידה שלי היא שבכל החנויות היה נראה שהפרצופים של אנשים בערוצים השונים סובלים מאדמומיות יתר,זה ממש בלט לי בעין. האם זו איכות התמונה וזה או שפשוט לא מכיילים כראוי בחנויות? אם זו בעיה,מישהו יודע אם ב b7 זה נפתר ובכלל האם שווה לחכות קצת ולקנות את ה7?

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #2 

זה לא שבחנויות לא מכיילים נכון. בחנויות פשוט לא מכיילים בכלל. לא מכיר חנות אחת בארץ בה יש מסכים מכויילים. ברוב המקרים לא רק שהמסכים לא מכוילים, הם אפילו מוגדרים על המצב שהכי בולט ומושך את העין להדיוט הממוצע, כמו מצב "צבעים חיים" או איזה חירטוט כזה.
אבל זה נעשה מסיבה ברורה ומובנת - מצבי התמונה הנכונים נרעים רע להדיוט הממוצע. רוב האנשים מעדיפים תמונה לא נכונה, עם צבעים מעוותים ומוגזמים, כי זה"יפה יותר".

אבל, תבקש שלט בחנות ושחק עם המסך. תתחיל מבחירה במצב מומחה ומיד לאחר מכן בחר בו איפוס לברירת מחדל.
משם נשאר רק לכוון בהירות (שזה רמת השחור) בהתאם לתכן וסביבת הצפייה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 440 פעמים

שליחה #3 

זה גם משהו שאני ואשתי הרגשנו כשהיה לנו המסך הזה להתנסות בבית. כיול בסיסי (תבניות THX) ומהאינטרנט לא פתרו את הבעיה. אבל אולי לא שחקתי עם ההגדרות מספיק או זה הצבע גם במקור (ובגלל שטווח הצבעים במסך הזה רחב יחסית, פתאום מבחינים באדום הזה).

mrraz111
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2374
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 184 פעמים

שליחה #4 

האדום הוא הצבע הכי יפה במסך הזה
יש מצבים בהם רואים אדום עשיר שהוא כמובן לא טבעי.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78763
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5372 פעמים

שליחה #5 

הרבה פעמים שמים הגדרות צבע רחבות שלא מתאימות למקור.

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”