שירות מחפיר של חברת אלקטרוניקס פרו , טלוויזיות SAMSUNG ראו הוזהרתם !

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
itaysh פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 207
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

הסיפור הוא כזה
ברשותי טלוויזיה מדגם SAMSUNG ua75f8000
אותה רכשתי לפני 3 שנים ו4 חודשים התעקשתי להוסיף עוד 6000 שח עבור אחריות יבואן רשמי ! רק לשם הידיעה המסך עלה 36 אלף שח ב2013.

לפני כשבועיים התחילה תקלה במסך , המסך התחיל לרצד התייעצתי עם כמה אנשים והוחלט לקרוא לשירות של חברת אלקטרוניקס פרו נותן השירות הרשמי של חברת סמליין.

שילמתי עבור ביקור הטכנאי 250 שח על מנת שיגיע אליי מאחר ועברה תקופת האחריות.

כעבר כשבוע הגיע טכנאי אימת את התקלה ואמר כי התקלה ככל הנראה בשנאי של המסך (אני הסברתי לו את זה ושזו תופעה מוכרת וידועה)

אותו טכנאי אמר לי כי עלות התיקון הינה בעצם החלפת הספק בעלות 1900 שח כולל מעמ להחלפת השנאי.

באותה שיחה הציע לי גם הטכנאי "שדרוג" של האחריות שנגמרה בתוספת 1100 שח כלומר 3000 שח וציטוט שלו "תהיה בשקט לכל ה-3 שנים הבאות" כולל כרטיס ראשי, תאורה אחורית וכדומה.

יום למחרת התקשרו אלי מהשירות כי יבואו יום אחרי לתיקון המסך והחלפת הספק, כמובן שהגיע היום ושום טכנאי לא הגיע ולא טרחו להודיע שלא יגיעו, אולם קיבלתי בשעות הצהריים כי היה בלבול ויבואו רק היום 14/4 בשעות הבוקר כי צריך 2טכנאים עבור פירוק של מסך כזה.

הגיעו צמיד הטכנאים פירקו את המסך מהמתלה שלו החליפו את השנאי ואז במקום להיות מקצועיים ומסודרים להביא כבל חשמל פשוט דו גידי לבדיקת תקינות המסך בטרם התליה שלו שוב על הקיר , אמרו כי אין ברשותם ויבואו לקראת 4 או שיבדקו ככה באוויר אם זה עובד , לשמחתי הרבה המסך עובד ונדלק,

ואז מגיע השירות המחפיר, של החברה, הטכנאים סיימו את התיקון תלו את המסך, הסברתי להם כי את החלק התקול אני צריך (אני אלקטרונאי ויודע לתקן ספקים- ויש לי עוד מסך זהה כזה בבית) לכן אני צריך את הספק (וגם אם אני שם אותו בפח זה עדיין זכותי זה משהו שלי שקניתי בכסף)

באותה הרגע התחילת מסכת שקרים שדומה לניהול שיחה מול מוכר בשוק ,

הם אמרו כי החלק ה"דפוק" נשאר אצלם ואין להם אופציה להשאיר אותו אצלי
הסברתי להם בצורה פשוטה כי החלק הזה היננו חלק מהטלוויזיה אותה רכשתי במיטב כספי בשנת 2013 ואני לא מוכן לתת את החלק הזה.
הטכנאי התקשר למנהל המעבדה, אמר לו את תשובת ותשובת הטכנאי אלי: אנחנו מקזזים חלק מהתשלום בעזרת החלק התקול והסבירו לך את זה ששילמת על השירות, מה שהיה ולא נברא מעולם, וגם השיחה עם הטכנאי הראשון שהיה אצלי מתועדת ולא הבטיח כזה דבר מעולם.

הסברתי לטכנאי שוב שלא אמרו לי כזה דבר, לא ציינו כזה דבר וזה הכל המצאה של הרגע,
הוא התקשר שוב לרונן מנהל המעבדה הסביר לו את זה, ואז מנהל המעבדה בא ביציאה חדשה אם לא מתאים לך נפרק את הכל נחזיר את הספק "הדפוק" למסך ונזכה אותך..

במצב כזה לא נשאר לי יותר מידי ברירה במיוחד וזו הטלוויזיה הראשית בבית , אלא להשאיר את המצב כמו שהוא.

לפי לא מעט מאמרים וסרטונים בYOUTUBE התיקון של הספק הוא ברמה מקצועית קלה ואין לי ספק כי ימכרו את הספק שלי בתור חדש.

ביקשתי גם לשוחח עם "רונן מנהל המעבדה" טלפונית אבל ללא הועיל , יש לך את המספר שלנו *5 מליון תתקשר לשם(רק שהם יודעים שבמספר הזה לא עונים גם אחרי שעתיים המתנה) ועוד ביום שישי..

הרגשה של מי "שאונס" אותך, גונב אותך, וגם משקר אותך פשוט מחליא אותי

אחרי שהתעקשתי לקנות אחריות יבואן רשמי בכל כך הרבה כסף אני סמוך ובטוח שזה פשוט לזרוק את הכסף

כל מי שקונה מסך חדש של SAMSUNG פשוט תקנו חברה אחרת או לא יבואן רשמי, לא שווה את הכסף והשירות המחפיר הזה.

אעשה כל מה שמאפשר לי החוק על מנת לקבל את הספק שלי חזרה גם אם זה כרוך בהגעה לבית משפט וכו'.

אם למשהו מהמנהלים יש קשר לסמסונג ישראל או לחלופין אלקטרוניקס פרו אשמח אם יערבו אותם גם בזה.

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4581
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 585 פעמים

שליחה #2 

די נו....
מה שמדליק אותך זה ספק שקונים ב 100 דולר באיביי?

זה שהתקלקל מוצר של 36 אלף ש"ח אחרי שלוש שנים ודקה זה לא מטריד?
זה שלקחו לך 1900 ש"ח על חלק שעולה חמישית... זה לא מציק.

העיקר שעובד (עד התקלה הבאה)

itaysh פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

ahersko כתב:די נו....
מה שמדליק אותך זה ספק שקונים ב 100 דולר באיביי?

זה שהתקלקל מוצר של 36 אלף ש"ח אחרי שלוש שנים ודקה זה לא מטריד?
זה שלקחו לך 1900 ש"ח על חלק שעולה חמישית... זה לא מציק.

העיקר שעובד (עד התקלה הבאה)
...
בטח שזה מדליק..
למה לרמות? זה שמתקלקל אני מקבל את זה כמו כל מוצר חשמלי יכול להתקלקל..
זה שהם לוקחים מחירים מופרזים אני גם יכול לקבל כי הם כביכול "יבואן רשמי"
אבל לגנוב חלק ששלמתי עליו בלי אופציה אחרת ולשקר בפנים כן זה מה שמעצבן אותי..
במיוחד שזה גם שקר "מתקזזים מול היצרן" אם אתם מתקזזים למה אתם תוקעים מחיר 1900 שח על חלק של 500 ?

b2k
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4709
נתן תודות: 204 פעמים
קיבל תודות: 711 פעמים

שליחה #4 

לא הבנתי,
אם אתה יודע מה הבעיה, ואתה מתמצא באלקטרוניקה.
למה לא קנית את החלק לבד ב ebay ומחליף אותו???
וחוסך מעל 1000 שקל אם לא 1500 שקל...

דבר שני, תבע אותם.
יש לך קייס. גנבו ממך חלק ששייך לך
ואם לא מצויין בהצעת המחיר לתיקון שום דבר על לקיחת החלק הפגום כחלק מהעסקה והמחיר שנתנו, מדובר בגניבה.

itaysh פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

b2k כתב:לא הבנתי,
אם אתה יודע מה הבעיה, ואתה מתמצא באלקטרוניקה.
למה לא קנית את החלק לבד ב ebay ומחליף אותו???
וחוסך מעל 1000 שקל אם לא 1500 שקל...

דבר שני, תבע אותם.
יש לך קייס. גנבו ממך חלק ששייך לך
ואם לא מצויין בהצעת המחיר לתיקון שום דבר על לקיחת החלק הפגום כחלק מהעסקה והמחיר שנתנו, מדובר בגניבה.
...
·בגלל 2 סיבות
אחד אני לא ידעתי בדיוק מה התקלה שיערתי שזאת התקלה
2 למצוא את החלק לא פשוט כי לא מצאתי את כל השנאי רק חלקים ממנו ואמרתי אם בסוף זה כרטיס ראשי עדיף להיות חכם לא להתעסק ואחכ לא ירצו גם בתשלום לתקן לי,

לגבי התביעה אני בהחלט שוקל זאת , לא בגלל המחיר בגלל הרמאות והשקרים.

לא מצוין כלום בהצעה הכל גם מוקלט ומתועד.

se1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1294
נתן תודות: 73 פעמים
קיבל תודות: 185 פעמים

שליחה #6 

ליבואנים לא אכפת כיום מאיכות השירות והאמינות שלהם, כל זמן שאנשים קונים וקונים מסכים.
סיפורים קשים כמו שלך ויותר מזה מתפרסמים כאן בתדירות הולכת וגוברת.
העברת האחריות והשירות לחברות צד ג' כמו במקרה שלך היא הסיבה העיקרית להתנהלות הזו.
כל אחד מטיל את האחריות על השני - היבואן משלם לחברת השירות כדי לנער מעליו את הלקוחות
שדורשים מימוש אחריות ושירות כפי שהובטח להם
ואלה (שהופכים בהדרגה למעין מונופול שירותי) מתישים את הלקוח באיומים וטענות שוא, עד שהוא נשבר.

avioren
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2556
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 127 פעמים

שליחה #7 

אכן נשמע חצוף שבכלל מתווכחים איתך על חלק ששייך לך ואותו רכשת כחלק מהטלויזיה.
הם בטח שולחים אותו ליצרן ומקבלים זיכוי במקומו.
אם כבר אתה תובע, אל תשכח להוסיף את את אי הגעת הטכנאי, שרק על זה אתה זכאי לפיצוי בסך 600 ש"ח.
אתה אפילו לא חייב לתבוע, פשוט תתקשר ודרוש את הפיצוי המדובר, הם מחוייבים לפצותך על הזמן שהמתנת לטכנאי שלא הגיע.

מתוך "חוק הטכנאים"
הגעת טכנאים באיחור לבית הצרכן:
חברה שטכנאיה מגיעים באיחור לבית הצרכן חשופה לסנקציות הבאות:
איחור של מעל שעתיים מעבר לזמן ההמתנה שנקבע ס( ך הכל ארבע שעות מהמועד המדויק
שנקבע -) צרכן רשאי לדרוש פיצויים בשיעור 300 ש " .ח
איחור של מעל שלוש שעות מעבר לזמן ההמתנה שנקבע ס( ך הכל חמש שעות מהמועד
המדויק שנקבע -) צרכן לדרוש פיצויים בשיעור 600 ש " .
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.

greenvector
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 44
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #8 

לא חסרים סיפורים כאלו עם כל המוצרים של סמסונג. אצלי גם התקלקלה טלויזיה אחרי 3 שנים וחודש. קיבלתי מהם הצעת מחיר לתיקון והבנתי שחבל על הזמן.

קצת קריאה בפורומים וחלק מאיביי ב 150 ש"ח פתרו את הבעיה (t con card)

בעיה נוספת שהייתה איתם היא עם המקרר - חדש מהניילונים ומרעיש בקצב. מספר ביקורים מתישים של טכנאים (כולל איחורים שמסרבים לתת בעבורם פיצוי) ולבסוף הוסיפו שסתום למערכת הגז בצורה חפארית (כאמור מוצר דנדש שהיה צריך להחליף).

עד היום לא היה לי זמן להתעסק עם תביעה ונראה לי כבר לא יקרה.. יצאו בזול.

Sexter
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1197
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 90 פעמים

שליחה #9 

כרטיס ספק כוח כזה עולה כ 150 דולר באיביי. זה לא שנאי, אלא כרטיס שלם (הספק של הטלויזיה הוא ספק ממותג, ולא פשוט לתיקון אלא אם כן התקלה נראית לעין כמו רכיב שרוף). אם אין יותר אחרויות אין סיבה להשתמש בשירות. יכולת לפנות למעבדה פרטית או לנסות להחליף לבד עי סרטוני הדרכה ביוטוב..

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”