עוד חוויית שרות גרועה מבית אלקטרה. *עדכון*
רכשתי לפני חודש טלויזיה של פיליפס 65pus7601
אחרי שהמתנו חודש לאספקה, הטלויזיה עומדת באמצע הסלון ואין עם מי לתאם התקנה כי הגברת נירה מאלקטרה בחופש(שכחו להעביר את ההזמנה לרטפון להתקנה - היה להם חודש להעביר!!!)
בקיצור שירות גרוע.
חייב לציין את הטיפול היוצא דופן של לבנת מאלקטרה.
הנושא טופל על ידה במהירות ולשביעות רצוני. קיבלתי יחס אישי ומקצועי.
צריך עוד ממנה באלקטרה.
אחרי שהמתנו חודש לאספקה, הטלויזיה עומדת באמצע הסלון ואין עם מי לתאם התקנה כי הגברת נירה מאלקטרה בחופש(שכחו להעביר את ההזמנה לרטפון להתקנה - היה להם חודש להעביר!!!)
בקיצור שירות גרוע.
חייב לציין את הטיפול היוצא דופן של לבנת מאלקטרה.
הנושא טופל על ידה במהירות ולשביעות רצוני. קיבלתי יחס אישי ומקצועי.
צריך עוד ממנה באלקטרה.
נערך לאחרונה על ידי iceman23 ב 20/04/2017 10:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
אורגת סחר בע״מ - ייבוא דבקים
- אלקטרה_ייבוא
- עוסק בתחום

- תגובות: 55
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 5 פעמים
מענה מאלקטרה סחר
צהריים טובים, תתחדש על המסך שרכשת. אנא שלח לי בבקשה את פרטי ההתקשרות עמך למייל [email protected] ואדאג לקדם את הטיפול בפנייתך. בברכה, לבנת בוקובזה אחראית קשרי לקוחות אלקטרה סחר.
- אלקטרה_ייבוא
- עוסק בתחום

מענה מאלקטרה סחר
אסף שלום, בהמשך להתכתבות בנינו מסרתי לך כי יצרו עמך קשר מחר בבוקר לתיאום התקנה קירית כמו כן אני במעקב אחרי הטיפול בפנייתך עד לסיום הטיפול. בברכה, לבנת בקובזה אחראית קשרי לקוחות אלקטרה סחר.
- אלקטרה_ייבוא
- עוסק בתחום

מענה מאלקטרה סחר
אסף צהריים טובים, נמסר לי ששוחחו עמך הבוקר ותיאמו לך התקנה קירית כבר להיום זאת לאחר ששוחחנו ביום חמישי והנחתי אותך על הפעלה ראשונית של הטלויזיה , אני אשוחח עמך לאחר ביקור הטכנאי. בברכה, לבנת בוקובזה אחראית קשרי לקוחות אלקטרה סחר.
בתור אחד שרכש פיליפס 7601 65" וביטל את העסקה ועבר לLG OLED (פתחתי על זה שרשור בזמנו) גם השארתי להם הודעה באתר ללבנת שלא טרחה לחזור אלי בזמנו- הדבר הכי חכם שעשיתי שהבנתי שלא עושים עסקים עם יבואן שלא ערוך לתת שירות טלפוני ועל טיב ההתקנה עוד ידברו פה רבות.
- אלקטרה_ייבוא
- עוסק בתחום

מענה מאלקטרה סחר
אסף בוקר טוב, שמחתי לשמוע שהטיפול בפנייתך הסתיים לשביעות רצונך המלאה. שמחתי לעמוד לרשותך , מאחלת לך הנאה מהטלויזיה. בברכה , לבנת בוקובזה אחראית קשרי לקוחות אלקטרה סחר.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
לאנשים יש זיכרון קצר
רוב האנשים שמשתינים עליהם משכנעים את עצמם שזה גשם.
אתה לא קנית, אבל עובדה שיש עוד מספיק אחרים שעומדים בתור.
כל עוד לא יהיה חרם צרכנים מלא (כמו שבאמריקה יודעים לעשות) נמשיך להתבוסס בשתן שעלה ליבואנים לראש.
רוב האנשים שמשתינים עליהם משכנעים את עצמם שזה גשם.
אתה לא קנית, אבל עובדה שיש עוד מספיק אחרים שעומדים בתור.
כל עוד לא יהיה חרם צרכנים מלא (כמו שבאמריקה יודעים לעשות) נמשיך להתבוסס בשתן שעלה ליבואנים לראש.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20188
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2611 פעמים
- יצירת קשר:
@ahersko
כל היום אתה חופר על כמה משתינים על אנשים. אתה שוכח שכולם עושים את זה זה, ולכן הפתרון היחיד הוא לא לקנות שום דבר בכלל. אישית אני חושב שזה מה שהצרכנים בארץ צריכים לעשות, אבל תכלס זה לא יקרה, אז חבל על המאמץ שלך.
כל היום אתה חופר על כמה משתינים על אנשים. אתה שוכח שכולם עושים את זה זה, ולכן הפתרון היחיד הוא לא לקנות שום דבר בכלל. אישית אני חושב שזה מה שהצרכנים בארץ צריכים לעשות, אבל תכלס זה לא יקרה, אז חבל על המאמץ שלך.