בפעם השנייה בתוך שנה: yes מעלה מחירי ה-VOD ב-5 שקלים ל-ל-34.90 שקל בחודש
-
YanivPL
- חבר ותיק

- תגובות: 1342
- נתן תודות: 384 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
החברה העלתה את מחיר ה-VOD ל-34.90 שקל בחודש עקב "העליות הניכרות בעלויות הרכש הבינלאומי, התייקרות מחירי זכויות השידור של תכני הספורט וההשקעה הרבה והרחבת התוכן החינמי"
[imgbig]http://images.globes.co.il/images/NewGl ... 113036.jpg[/imgbig]
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1001184922
[imgbig]http://images.globes.co.il/images/NewGl ... 113036.jpg[/imgbig]
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1001184922
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78911
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
1. לא הבנתי את הקשר בין VOD לבין תכי הספורט. בתור משתמש VOD שאינו צופה בספורט, אני אמור לסבסד את תכני הספורט של חובבי הספורט?!
2. זה מגיע לנקודה קריטית שבה אפילו אני מתחיל לעשות חושבים אם עדיין שווה לי להשאר עם המנוי. זה הרבה מאוד כסף, במיוחד כשאני משווה למה שאני מקבל עם אופציות אחרות (סלקום / נטפליקס).
2. זה מגיע לנקודה קריטית שבה אפילו אני מתחיל לעשות חושבים אם עדיין שווה לי להשאר עם המנוי. זה הרבה מאוד כסף, במיוחד כשאני משווה למה שאני מקבל עם אופציות אחרות (סלקום / נטפליקס).
כל פעם לשמוע את המשפט בגלל עליית מחירי התוכן אנו מעדכנים את המחיר.
על מי אתם עובדים?! כל פעם שומעים על הכסף שאתם מוכנים להוציא על תוכן העיקר שהוא יהיה בלעדי, חלילה שסלקום TV או מתחרותיה יוכלו לרכוש תוכן זה.
אנשים היום לא טיפשים ומבינים שאפשר למכור תוכן איכותי במחיר הוגן (סלקום,נטפליקס,אמזון ובקרוב עוד ספקים) ולא אמרתי מילה על קודי.
העיקר תשלמו פי 10 ל HBO ו SHOWTIME על תוכן שמדינות אחרות רוכשות ברבע מחיר אבל בקצב הנטישה הקרוב לא יהיה מי שיממן את החגיגה הזו...
על מי אתם עובדים?! כל פעם שומעים על הכסף שאתם מוכנים להוציא על תוכן העיקר שהוא יהיה בלעדי, חלילה שסלקום TV או מתחרותיה יוכלו לרכוש תוכן זה.
אנשים היום לא טיפשים ומבינים שאפשר למכור תוכן איכותי במחיר הוגן (סלקום,נטפליקס,אמזון ובקרוב עוד ספקים) ולא אמרתי מילה על קודי.
העיקר תשלמו פי 10 ל HBO ו SHOWTIME על תוכן שמדינות אחרות רוכשות ברבע מחיר אבל בקצב הנטישה הקרוב לא יהיה מי שיממן את החגיגה הזו...
- Kobikob
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 267
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
·mchip81 כתב:כל פעם לשמוע את המשפט בגלל עליית מחירי התוכן אנו מעדכנים את המחיר.
העיקר תשלמו פי 10 ל HBO ו SHOWTIME על תוכן שמדינות אחרות רוכשות ברבע מחיר אבל בקצב הנטישה הקרוב לא יהיה מי שיממן את החגיגה הזו......
לא יכולתי להגיד את זה טוב יותר.
We need something to hold on to
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
זה מעצבן במיוחד כי אצלי 90% מצריכת התוכן היא ב VOD (שאר 10% במוקלטות - לא רואים בכלל ערוצים לינארים)
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
1.איך יממנו את ספורט 3-4 כשהודיעו שלא מעלים מחירים למנויי ספורט 1-2?oferlaor כתב:1. לא הבנתי את הקשר בין VOD לבין תכי הספורט. בתור משתמש VOD שאינו צופה בספורט, אני אמור לסבסד את תכני הספורט של חובבי הספורט?!
2. זה מגיע לנקודה קריטית שבה אפילו אני מתחיל לעשות חושבים אם עדיין שווה לי להשאר עם המנוי. זה הרבה מאוד כסף, במיוחד כשאני משווה למה שאני מקבל עם אופציות אחרות (סלקום / נטפליקס)....
2.צודק לגמרי. התשלום הוא מלבד לתוכן עצמו סדרות וסרטים
כנראה יש הסכם עם ערוץ 2 ו10 לחלוקה ברווחים אחרת יכלו בקלות במקום או בנוסף לפריים טיים להעלות את תכני הערוצים האלו לvod כהקלטה למשל.
בכל מקרה יש דיליי של יום-יומיים בזמינות התכנים שלהם בדיוק כמו בסלקום tv שם העיכוב הזה ברור כשבהוט ויס מקבלים את התכנים כנראה ישירות מהזכייניות
וכנראה גם באיכות יותר גבוהה כשאפשר למשל בhd כשבסלקום זה sd כי מצולמים בhd ומשודרים בsd.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9052
- נתן תודות: 1583 פעמים
- קיבל תודות: 1353 פעמים
חזירות לשמה !!
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- ArielAberjil
- חבר ותיק

דיי בטוח שכן אם זה הקלטות שסלקום מבצעת מהשידור בערוצים ולא תוכן שמועבר מקשת רשת או ערוץ 10 כמו שקורה בהוט ויסYairx9 כתב:@ArielAberjil
·
התכנים בסלקום הם SD?!...
לנטוש את יס חבר'ה לנטוש
החברה כברה עברה את גבול הטעם הטוב
להיות ביס כבר זה משכנתא אוטוטו
בשביל מה? בשביל 5 ערוצים בקושי שיש לנו זמן לצפות?
מי צופה בכל מה שיש שם והמ חירים יכולים להגיע גם ל500-600 שקל בחודש
חשבתי שרק חברת החשמל גנבים מסתבר שיס נכנסה לקטגורייה הריסת ההנאה של הצרכן
אז אני מתה שמנכל יס יכנס לפה ונגיד לו בפנים שהוא יכול לקחת את כל הטלוויזיה האיכותית עם הסדרות האיכותיות ושילך לחפש מקום אחר לנצל בו אנשים
לאט לאט אתה תשאר בלי כלום עם הממירים ה4K שלך לבד.
אה ועם אוכלוסיית העשירים שלא אכפת לה מלהוציא כסף על 200 ערוצים שבסיכום צופים בקושי ב5 ערוצים בחודש.
החברה כברה עברה את גבול הטעם הטוב
להיות ביס כבר זה משכנתא אוטוטו
בשביל מה? בשביל 5 ערוצים בקושי שיש לנו זמן לצפות?
מי צופה בכל מה שיש שם והמ חירים יכולים להגיע גם ל500-600 שקל בחודש
חשבתי שרק חברת החשמל גנבים מסתבר שיס נכנסה לקטגורייה הריסת ההנאה של הצרכן
אז אני מתה שמנכל יס יכנס לפה ונגיד לו בפנים שהוא יכול לקחת את כל הטלוויזיה האיכותית עם הסדרות האיכותיות ושילך לחפש מקום אחר לנצל בו אנשים
לאט לאט אתה תשאר בלי כלום עם הממירים ה4K שלך לבד.
אה ועם אוכלוסיית העשירים שלא אכפת לה מלהוציא כסף על 200 ערוצים שבסיכום צופים בקושי ב5 ערוצים בחודש.
האמת שאני מתחיל להתייאש מהם. אני מאוד מרוצה מיס ומאוד נוח לי אבל אני כבר לא יכול להצדיק את זה לעצמי מבחינת עלות תועלת.העלות של בזק ויס ביחד היא יותר מפי 2 ממה שניתן להשיג במעבר לסלקום ועוד יש לי קודי בסלון שעובד טוב מאוד.
נדבר איתם בשבוע הבא ואם אני לא אקבל מחיר טוב לכל החבילה כנראה שלא תהיה ברירה ונעבור לסלקום.
נדבר איתם בשבוע הבא ואם אני לא אקבל מחיר טוב לכל החבילה כנראה שלא תהיה ברירה ונעבור לסלקום.
גם הוט מעלים מחירים ל vod תמיד וחבל.
הכי טוב ב 40 שקל לעשות נטפליקס ורואים הכל סרטים שלא עולים כסף כמו ביס ובהוט וסדרות מבחר הרבה יותר גדול מהוט.
ואין הגבלה בזמן למשל של סרטים 48 שעות כמו ביס אלא כל הזמן אפשר לראות.
ויש כבר בשנה האחרונה מעל 1600 תכנים בנטפליקס מתורגמים לעבירת וכל הזמן עוד ועוד תכנים נוספים
אם הרבה יעברו לסלקום או נטפליקס או אמזון פריים מאמין שיורידו ב 10 שקלים הוט ויס תמחירי vod
הכי טוב ב 40 שקל לעשות נטפליקס ורואים הכל סרטים שלא עולים כסף כמו ביס ובהוט וסדרות מבחר הרבה יותר גדול מהוט.
ואין הגבלה בזמן למשל של סרטים 48 שעות כמו ביס אלא כל הזמן אפשר לראות.
ויש כבר בשנה האחרונה מעל 1600 תכנים בנטפליקס מתורגמים לעבירת וכל הזמן עוד ועוד תכנים נוספים
אם הרבה יעברו לסלקום או נטפליקס או אמזון פריים מאמין שיורידו ב 10 שקלים הוט ויס תמחירי vod
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78911
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
·אתה ממש טועה.ArielAberjil כתב:דיי בטוח שכן אם זה הקלטות שסלקום מבצעת מהשידור בערוצים ולא תוכן שמועבר מקשת רשת או ערוץ 10 כמו שקורה בהוט ויס.........
ב vod של סלקום לא רק שהתוכן של ערוץ 2 בחינם (ביס זה תוספת) אלא שחלק גדול, בעיקר סדרות, הם ב hdtv
- ArielAberjil
- חבר ותיק

זה מה שלקוחות סלקום כתבו בפורום סלקום tv שהיה כאן לפני שאוחד..oferlaor כתב:·אתה ממש טועה.......
ב vod של סלקום לא רק שהתוכן של ערוץ 2 בחינם (ביס זה תוספת) אלא שחלק גדול, בעיקר סדרות, הם ב hdtv...
התכנים מוקלטים ולא נרכשו מהזכייניות. נחמד לשמוע
אני חושב שכל התכנים כבר מצולמים בhd לפחות הסדרות מהשנים האחרונות
למה מחיייבים דיליי של 24/48 שעות או יותר ולא מועלה בסיום הפרקים
ההסכם של הזכייניות זהה מול הוט/יס/סלקום tv על איכות התוכן וזמן העלתו לvod?
אם ככה מעניין שבזלקום זה בחינם וביס/הוט עולה כסף אם התוכן והאיכות וזמן העלאה זהים. או שסלקום מממנים את זה וזה קצת מוזר אם כבר אמור להיות הפוך.
@avirokach
·
אני מנוי סלקום טי וי מתחילת ינואר, בדירה הקודמת הייתי מנוי יס מאז שהם קיימים בערך, ותשתית אינטרנט בזק + ספק הוטנט.
קח בחשבון את הדברים הבאים:
כל ממיר נוסף של סלקום עולה 28 ש"ח לחודש (ביס שילמתי 10 ש"ח בחודש על ממיר hd נוסף).
במידה ואתה מנוי על האינטרנט גם, תשלם 10 ש"ח נוספים על ראוטר (בזק מספקים ראוטר ללא חיוב).
נכון שבכל מקרה שילוב של יס עם אינטרנט יהיה יותר יקר מסלקום עם כמה ממירים לדוגמה, אבל...
מבחינת תוכן יס ללא ספק משאירה את סלקום הרחק מאחור, אם בעבר צרכתי כמות גדולה של תכנים דרך ה vod של יס והשלמתי עם פופקורן, טורנטים וכו', היום אני מוצא את עצמי יותר מחפש להשלים תכנים דרך המחשב ולא יכול להסתמך על סלקום (לדוגמה: חדש !!! בכורה!!! העונה ה-3 של ריי דונובן... סתם דוגמה).
מבחינת איכות שידור, כמובן על סמך הניסיון שלי בלבד, ישנן הפרעות שידור בלתי פוסקות, במיוחד בשידורים חיים של אירועי ספורט, לטענתם כרגע יש עומסים על ה...הסבר טכני כלשהו שלא אני ולא נציגת השירות באמת מבינים... (מאחר וגם ככה ביטלו לי לפני שבוע את ערוצי הספורט פרימיום ללא תשלום הבעיה נפתרה... אין לי יותר הפרעות שידור... וגם לא שידור).
השלט שלהם מרגיז ברמות שאי אפשר להסביר, אין מספרי ערוצים הכל בלחיצות על החצים למעלה ולמטה או כניסה לתפריטים על המסך. הממיר נכבה ומאתחל את עצמו לפי בחירתו האישית\מזג אויר\מצב רוחו, או אלוהים יודע למה.
בכל אופן לא הכל שחור, כשאין הפרעות שידור השידור די איכותי, אולי אפילו יותר טוב מיס. יש שירות מוזיקה volium עם מלא מוזיקה חדשה מהארץ ומהעולם באמת תענוג למי שאוהב מוזיקה.
לסיכום אני בכל אופן דבר ראשון הולך להחזיר להם ממיר אחד כי אין סיכוי שאני משלם עליו כמעט 360 ש"ח כל שנה. אני חושב אפילו להתנתק ופשוט להיות מנוי לאמזון או לנטפליקס, דרך אגב שווה ? למישהו יש ניסיון עם השירות שלהם ?
·
אני מנוי סלקום טי וי מתחילת ינואר, בדירה הקודמת הייתי מנוי יס מאז שהם קיימים בערך, ותשתית אינטרנט בזק + ספק הוטנט.
כל ממיר נוסף של סלקום עולה 28 ש"ח לחודש (ביס שילמתי 10 ש"ח בחודש על ממיר hd נוסף).
במידה ואתה מנוי על האינטרנט גם, תשלם 10 ש"ח נוספים על ראוטר (בזק מספקים ראוטר ללא חיוב).
נכון שבכל מקרה שילוב של יס עם אינטרנט יהיה יותר יקר מסלקום עם כמה ממירים לדוגמה, אבל...
מבחינת תוכן יס ללא ספק משאירה את סלקום הרחק מאחור, אם בעבר צרכתי כמות גדולה של תכנים דרך ה vod של יס והשלמתי עם פופקורן, טורנטים וכו', היום אני מוצא את עצמי יותר מחפש להשלים תכנים דרך המחשב ולא יכול להסתמך על סלקום (לדוגמה: חדש !!! בכורה!!! העונה ה-3 של ריי דונובן... סתם דוגמה).
מבחינת איכות שידור, כמובן על סמך הניסיון שלי בלבד, ישנן הפרעות שידור בלתי פוסקות, במיוחד בשידורים חיים של אירועי ספורט, לטענתם כרגע יש עומסים על ה...הסבר טכני כלשהו שלא אני ולא נציגת השירות באמת מבינים... (מאחר וגם ככה ביטלו לי לפני שבוע את ערוצי הספורט פרימיום ללא תשלום הבעיה נפתרה... אין לי יותר הפרעות שידור... וגם לא שידור).
השלט שלהם מרגיז ברמות שאי אפשר להסביר, אין מספרי ערוצים הכל בלחיצות על החצים למעלה ולמטה או כניסה לתפריטים על המסך. הממיר נכבה ומאתחל את עצמו לפי בחירתו האישית\מזג אויר\מצב רוחו, או אלוהים יודע למה.
בכל אופן לא הכל שחור, כשאין הפרעות שידור השידור די איכותי, אולי אפילו יותר טוב מיס. יש שירות מוזיקה volium עם מלא מוזיקה חדשה מהארץ ומהעולם באמת תענוג למי שאוהב מוזיקה.
לסיכום אני בכל אופן דבר ראשון הולך להחזיר להם ממיר אחד כי אין סיכוי שאני משלם עליו כמעט 360 ש"ח כל שנה. אני חושב אפילו להתנתק ופשוט להיות מנוי לאמזון או לנטפליקס, דרך אגב שווה ? למישהו יש ניסיון עם השירות שלהם ?
לגבי הראוטר, אני מניח שאם יש לך אחד משל עצמך (אפשר לקנות בחנויות נתב עם מודם), כמו בשאר השוק הסיטונאי, אז לא תשלם עוד 10 ש"ח.lion77 כתב:@avirokach
·
לסיכום אני בכל אופן דבר ראשון הולך להחזיר להם ממיר אחד כי אין סיכוי שאני משלם עליו כמעט 360 ש"ח כל שנה. אני חושב אפילו להתנתק ופשוט להיות מנוי לאמזון או לנטפליקס, דרך אגב שווה ? למישהו יש ניסיון עם השירות שלהם ?...
מהשוואה שעשיתי לפני שנתיים כמות הסרטים לדוגמא הייתה דומה ב-VOD של סלקום ושל יס. אלא אם אתה מתכוון לקניית סרטים נוספים מעבר לספריית הבסיס ב-VOD של יס.
מעניין לשמוע על העומסים על השרתים של סלקום, חשבתי שזה עובד טוב. ערוצי הספורט משודרים דרך האינטרנט ולכן אם רוחב הפס בערוץ ההעלאה של סלקום לא מספיק או יש מעט שרתים ביחס למספר הצופים, יהיו תקלות בצפייה.
אני הייתי מנוי של נטפליקס בחודש נסיון (חינם) וזו לדעתי שיטה טובה כדי לבדוק ולראות אם זה מתאים לכל אחד.
- בנישוורץ123
-
- טרול

- תגובות: 31
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
@liorp
·
ניקח את בסיס ההשוואה שלך מלפני שנתיים ונראה מה המצב היום
לדעתי המגמה ברורה, על סמך התיעוד שלך מלפני כשנתיים, בסלקום היום פי 4 תוכן מאשר ביום ההשקה
רשמת שלפני שנתיים המצב היה כזה:
סלקום
מס' סרטים: 125
מס' סדרות: 34
מס' תכנים לילדים: ?
מס' ערוצים : 8
אז כיום המצב כזה:
380 סרטים + 105 סרטים ישראלים+ סרטי ילדים (50 סרטים מדובבים+ סרטי דיסני למינהם) +סרטים ברוסית
לצורך ההשוואה היום עלו ביס ובסלקום במקביל הסרט "סוכן וחצי" , בחג עלו במקביל "אנגרי בירדס" ו" פופסטאר" "קיאנו" ואחרים
סדרות: סדרות זרות 84, סדרות ישראליות 70 , 31 סדרות של נשיונל גיאוגרפיק , עוד כמה סדרות ברוסית
מס' ערוצים: 21 פתוחים לכולם+ ערוצי מרתון גם חינם אבל זה תוכן מתוך ה-VOD + ערוצי ספורט בתשלום+ 20 ערוצים ברוסית
ייתכן ולא מספיק תוכן לכולם אבל המגמה ברורה
·
ניקח את בסיס ההשוואה שלך מלפני שנתיים ונראה מה המצב היום
לדעתי המגמה ברורה, על סמך התיעוד שלך מלפני כשנתיים, בסלקום היום פי 4 תוכן מאשר ביום ההשקה
רשמת שלפני שנתיים המצב היה כזה:
סלקום
מס' סרטים: 125
מס' סדרות: 34
מס' תכנים לילדים: ?
מס' ערוצים : 8
אז כיום המצב כזה:
380 סרטים + 105 סרטים ישראלים+ סרטי ילדים (50 סרטים מדובבים+ סרטי דיסני למינהם) +סרטים ברוסית
לצורך ההשוואה היום עלו ביס ובסלקום במקביל הסרט "סוכן וחצי" , בחג עלו במקביל "אנגרי בירדס" ו" פופסטאר" "קיאנו" ואחרים
סדרות: סדרות זרות 84, סדרות ישראליות 70 , 31 סדרות של נשיונל גיאוגרפיק , עוד כמה סדרות ברוסית
מס' ערוצים: 21 פתוחים לכולם+ ערוצי מרתון גם חינם אבל זה תוכן מתוך ה-VOD + ערוצי ספורט בתשלום+ 20 ערוצים ברוסית
ייתכן ולא מספיק תוכן לכולם אבל המגמה ברורה