עזרה במציאת כבל לחיבור מקרן קול
-
udilizi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 230
- שם מלא: אודי כהן
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום לכולם יש לי טלויזיה 46 חדשה ואני רוצה לחבר אותה למקרן קול שלי עכשיו הכניסה בטלויזיה היא digital audio input ובמקרן היא optical או 3.5" כמו aux האם קיים כבל בצד אחד אופטי וצד שני דיגיטל מה אני עושה ואיך אני מחבר בין המקרן לטלויזיה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20184
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
digital audio input זאת כניסה, לא יציאה.
גם בלי שום פירוט או הסבר איזה דגם המסך או סוג החיבורים שיש לך שם איך נוכל לעזור?
למרבית מסכים מודרניים צריכה להיות יציאה אופטית, ואם לא, אז לפחות קואקסיאלית (RCA, בננה-כתום).
גם בלי שום פירוט או הסבר איזה דגם המסך או סוג החיבורים שיש לך שם איך נוכל לעזור?
למרבית מסכים מודרניים צריכה להיות יציאה אופטית, ואם לא, אז לפחות קואקסיאלית (RCA, בננה-כתום).
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
צריכה להיות לך יציאה קואקסיאלית (RCA בצבע כתום) בחלק האחורי של הטלויזיה.
תבדוק ותוודא, יכול מאד להיות שיש כניסה כזו אצלך במקרן קול גם כן. אני יודע שלשלי יש כניסה גם אופטית וגם קואקסיאלית.
ואם אין, אז תצטרך מתאם מקואקסיאלי לאופטי.
לדוגמה: www.ebay.com/itm/172482168394
תבדוק ותוודא, יכול מאד להיות שיש כניסה כזו אצלך במקרן קול גם כן. אני יודע שלשלי יש כניסה גם אופטית וגם קואקסיאלית.
ואם אין, אז תצטרך מתאם מקואקסיאלי לאופטי.
לדוגמה: www.ebay.com/itm/172482168394
-
udilizi
- חבר פעיל מאוד

יש יציאה כמו rca שרשום עליה audio outout ולצד שני אני אמור לחבר למקרן במקרן קול יש 2 סוגי יציאות אחת כמו של אוזניות של מחשב והשנייה יציאה אופטית האם קיים כבל שבצידו האחד הוא כמו כבל אופטי ובצידו השני קווקסאלי?
או אפשרות נוספת כבל קווקסאלי שבצידו האחר כמו aux כלומר חיבור אוזניות?
שוב תודה
או אפשרות נוספת כבל קווקסאלי שבצידו האחר כמו aux כלומר חיבור אוזניות?
שוב תודה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
נראה שלא ממש קראת את מה שכתבתי. תראה את השורה האחרונה.
-
udilizi
- חבר פעיל מאוד

השאלה שלי האם קיים כבל צד אחד audio digital out וצד שני אופטי או 3.5 ללא מתאם כי אין לי אפשרות לחבר את המתאם לחשמל וראיתי שהוא דורש חשמל
שאלה נוספת אם אני קונה כבל aux מחבר צד אחד למקרן צד שני ליציאת out בכרטיס קול במחשב האם א י עדיין ישמע במקביל גם בטלויזיה וגם במקרן קול?
כי שהיציאה האופטית מחוברת אני שומע בשניהם במקביל
שאלה נוספת אם אני קונה כבל aux מחבר צד אחד למקרן צד שני ליציאת out בכרטיס קול במחשב האם א י עדיין ישמע במקביל גם בטלויזיה וגם במקרן קול?
כי שהיציאה האופטית מחוברת אני שומע בשניהם במקביל
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
לא קיים כזה שלא דושר חיבור לחשמל, כי חיבור אופטי דורש מתח כדי לעבוד.
עד כמה שידוע לי, לא כי וינדוס יכול להוציא קול רק מכרטיס קול אחד בו זמנית. (יצאת הHDMI גם נחשבת ככרטיס קול במחינת וינדוס)
פעם ראיתי שיש משהו שיכול לאפשר הוצאת קול מקבילה משני כרטיסים, אבל אני כבר לא ממש זוכר איך זה נקרא.
עד כמה שידוע לי, לא כי וינדוס יכול להוציא קול רק מכרטיס קול אחד בו זמנית. (יצאת הHDMI גם נחשבת ככרטיס קול במחינת וינדוס)
פעם ראיתי שיש משהו שיכול לאפשר הוצאת קול מקבילה משני כרטיסים, אבל אני כבר לא ממש זוכר איך זה נקרא.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
הרצתי פשוט חיפוש באיביי. באותה צורה אפשר להריץ חיפוש גם בעלי. אפשר פשוט לקנות בנוסף גם כבל שמתאם בין כניסת ה-USB לבין החיבור שיש במכשיר.
לדוגמה כזה: www.ebay.com/itm/332165414304
לדוגמה כזה: www.ebay.com/itm/332165414304