Samsung UE55KU7000 האם כדאי לרכוש?
היי,
שוקל לקנות את ה Samsung UE55KU7000 המחיר מאוד מפתה.
אצל יבואן מקביל היא עולה 3600ש"ח בערך. לא אכפת לי מעידן+ וגם לא מהSMART.
1. האם אני צריך לדאוג ממשהו?
2. יש מריחות בסרטים בטלויזיה הזו?
מהחיפושים בפורום לא קיבלתי תשובות וחוות דעת. בטוח יש פה אנשים אשר רכשו את הדגם הזה, אשמח לשמוע חוות דעת.
תודה
שוקל לקנות את ה Samsung UE55KU7000 המחיר מאוד מפתה.
אצל יבואן מקביל היא עולה 3600ש"ח בערך. לא אכפת לי מעידן+ וגם לא מהSMART.
1. האם אני צריך לדאוג ממשהו?
2. יש מריחות בסרטים בטלויזיה הזו?
מהחיפושים בפורום לא קיבלתי תשובות וחוות דעת. בטוח יש פה אנשים אשר רכשו את הדגם הזה, אשמח לשמוע חוות דעת.
תודה
יש ביקורות לא רעות על המסך הנ"ל...ומבדיקה אישית שלי ומבדיקה כאן בפורום ישנם 3 מסכים שנותנים את התמורה הטובה ביותר למחירם הן בביצועים והן במפרט שהן מציעות
1.lg-uh651
2.hisense-m7000
3.samsung ku7000
טווח המחיר שלהם נע בין 4200 ל4500 .
דעתי האישית בלבד מהסתכלות במסכים הנ"ל הסמסונג מובילה באיכות התמונה ואחריה הlg אבל זוהי דעתי בלבד
1.lg-uh651
2.hisense-m7000
3.samsung ku7000
טווח המחיר שלהם נע בין 4200 ל4500 .
דעתי האישית בלבד מהסתכלות במסכים הנ"ל הסמסונג מובילה באיכות התמונה ואחריה הlg אבל זוהי דעתי בלבד
לא התנסתי בעדכוני קושחה למסך ביבוא מקביל אף פעם אז ככה שאני לא יודע האם אפשר להשיג עידכון למסך או שזה לא בעיה ואני לא רוצה להטעות ... אבל בוודאות המסך לא יקבל עדכונים מהחברה דרך עידכון אוטומטי או על ידי חיפוש עידכונים במידה וקיימים כמו שרוכשים פלאפון מיבואן רשמי ומקבלים מדי פעם עידכוני גירסא.
אני ממליץ לך ללכת לחנות ולראות בעיניים את המסכים הנ"ל ואפילו לקחת תוכן שלך לחבר למסך ולראות שוב פעם אני אומר שלדעתי הסמסונג מציגה תמונה טובה יותר ואני מדבר בתור בעלים של הlg651
אני ממליץ לך ללכת לחנות ולראות בעיניים את המסכים הנ"ל ואפילו לקחת תוכן שלך לחבר למסך ולראות שוב פעם אני אומר שלדעתי הסמסונג מציגה תמונה טובה יותר ואני מדבר בתור בעלים של הlg651
חזרתי עכשיו מחנות וראיתי אותה בלייב. חייב להגיד שהתמונה טובה, לא נפלתי מהרגליים אבל זה כנראה שהיו ליד טלחויזיות OLED ועוד טכנולוגיה שיש ל LG.
בכל אופן, המחיר ליבואן רשמי במקרה הכי טוב הוא 4400 עם אחריות שנה ויש אפשרות להרחיב ל 3 שנים נוספות ב 200ש"ח. כתוב שהאחריות של ה 3 שנים היא מוגבלת, המוכר אמר שההבדל זה רק זמן הגעה של טכנאי (נשעמ מוזר).
מחיר יבוא מקביל הוא 3600 בזאפ.
ממש לא יודע מה עדיף... מה שכן, התוכן הישראלי ועידן+ ממש אבל ממש לא מעניין אותי.
בכל אופן, המחיר ליבואן רשמי במקרה הכי טוב הוא 4400 עם אחריות שנה ויש אפשרות להרחיב ל 3 שנים נוספות ב 200ש"ח. כתוב שהאחריות של ה 3 שנים היא מוגבלת, המוכר אמר שההבדל זה רק זמן הגעה של טכנאי (נשעמ מוזר).
מחיר יבוא מקביל הוא 3600 בזאפ.
ממש לא יודע מה עדיף... מה שכן, התוכן הישראלי ועידן+ ממש אבל ממש לא מעניין אותי.
אם אתה רוצה נטו טלוויזיה אז יבוא מקביל יכול להיות אופציה אבל קח בחשבון שהסמארט יהיה נעול ככל הנראה.
אל תיקח אותי במילה אבל אני חושב שמבחינת עדכונים שפות והורדה של אפליקציות לא יהיו.
אני גם לא יודע מי נותן את האחריות אבל שווה לבדוק אודותיו אם הוא אמין כלכלית.
בגדול, למרות השם הרע שיש לסמליין כאן הייתי לוקח אחריות רשמית. גם בגלל שאם כב ר אני קונה טלוויזיה אני לא ארצה שהיא תהיה מוגבלת. וגם בגלל שלטוב ולרע זה יבואן שיישאר.
אל תיקח אותי במילה אבל אני חושב שמבחינת עדכונים שפות והורדה של אפליקציות לא יהיו.
אני גם לא יודע מי נותן את האחריות אבל שווה לבדוק אודותיו אם הוא אמין כלכלית.
בגדול, למרות השם הרע שיש לסמליין כאן הייתי לוקח אחריות רשמית. גם בגלל שאם כב ר אני קונה טלוויזיה אני לא ארצה שהיא תהיה מוגבלת. וגם בגלל שלטוב ולרע זה יבואן שיישאר.
@souless
ניתן לרכוש את ה55ku7000 ב4300 יבואן רשמי כולל התקנה לפי בדיקה שעשיתי אתמול .
איזה תוכן שידור ראית במסך? אני כבעלים של הlg651 שהיא מציגה תמונה יפה מאוד ולא פחות לעיניים שלי היה יותר נעים התמונה שהסמסונג שידרה (אותו הסרטון) כל אחד והעיניים שלו מה שמתאים לך לא בהכרח מתאים לאחר ותמיד אפשר להשיג תמונה טובה יותר על ידי כיול מתאים
ניתן לרכוש את ה55ku7000 ב4300 יבואן רשמי כולל התקנה לפי בדיקה שעשיתי אתמול .
איזה תוכן שידור ראית במסך? אני כבעלים של הlg651 שהיא מציגה תמונה יפה מאוד ולא פחות לעיניים שלי היה יותר נעים התמונה שהסמסונג שידרה (אותו הסרטון) כל אחד והעיניים שלו מה שמתאים לך לא בהכרח מתאים לאחר ותמיד אפשר להשיג תמונה טובה יותר על ידי כיול מתאים
יש לי כזו על הקיר כחודש, אני מרוצה. התמונה ב-HD של הוט מצויינת, בערוצים רגילים היא בסדר לא יותר מזה.
לא ראיתי תכני 4K או אפילו BR רגיל.
יתרון נחמד בסמסונג נמצא בסמארט - ניתן לעשות מנוי לנטפליקס. (לא יודע אם קיים בהייסנס או LG)
לדעתי בתקציב של עד 4.5K היא הקנייה הכי טובה.
לא ראיתי תכני 4K או אפילו BR רגיל.
יתרון נחמד בסמסונג נמצא בסמארט - ניתן לעשות מנוי לנטפליקס. (לא יודע אם קיים בהייסנס או LG)
לדעתי בתקציב של עד 4.5K היא הקנייה הכי טובה.
@roy007
·
אין מצב שהוא נעול, לפחות לא הגירסא המקורית, אחרת היו מציינים את זה במפרט של הטלויזיה. בכל עמוד ובכל חנות שהיתי בו (אפילו על הקופסא) רשומים כל הפיצירים של הטלויזיה כולל הסמראט. אם הוא יגיעה בלי, כנראה שלפי חוק ניתן יהיה להחזיר מוצר בגלל האי תאימות. מה שכן רשום, שאין תמיכה בעברית, אין עידן פלוס ותוכן מותאם לארץ. ברגע שאני יקנה כזה - אני ירשום את הוות דעת לגבי השרות והמוצר, כי אני רואה בכל הפורום הזה, למרות כל כך הרבה פוסטים - אין באמת מידע לכך. מי שקנה מסך - כבר לא נכנס לפה, ומי שמגיב, זה משתמשים אקטיביים שמנסים לעזור בכל זאת.
חבל שאנשים סתם ממנים את החברות הללו שלוקחות פי 20% יותר מהמוצר רק מחוסר ברירה, כי אין תחליף אחר. זה נשמע פסיכי שאנשים מזמינים ציוד מחו״ל ואחרי 35% של מכס ומע״מ עדיין יוצא להם יותר משתלם. הזוי לחלוטין.
·
אין מצב שהוא נעול, לפחות לא הגירסא המקורית, אחרת היו מציינים את זה במפרט של הטלויזיה. בכל עמוד ובכל חנות שהיתי בו (אפילו על הקופסא) רשומים כל הפיצירים של הטלויזיה כולל הסמראט. אם הוא יגיעה בלי, כנראה שלפי חוק ניתן יהיה להחזיר מוצר בגלל האי תאימות. מה שכן רשום, שאין תמיכה בעברית, אין עידן פלוס ותוכן מותאם לארץ. ברגע שאני יקנה כזה - אני ירשום את הוות דעת לגבי השרות והמוצר, כי אני רואה בכל הפורום הזה, למרות כל כך הרבה פוסטים - אין באמת מידע לכך. מי שקנה מסך - כבר לא נכנס לפה, ומי שמגיב, זה משתמשים אקטיביים שמנסים לעזור בכל זאת.
חבל שאנשים סתם ממנים את החברות הללו שלוקחות פי 20% יותר מהמוצר רק מחוסר ברירה, כי אין תחליף אחר. זה נשמע פסיכי שאנשים מזמינים ציוד מחו״ל ואחרי 35% של מכס ומע״מ עדיין יוצא להם יותר משתלם. הזוי לחלוטין.
azerbouf היקר.
או שלי יש בעיה בהבנת הנקרא או שלך יש.
אתה כותב:
כי הוא מתאים לארה"ב ושם רוב האפליקציות והסטרימינג הן בתשלום (זכויות יוצרים)
ולא מיועדות לשידור מחוץ לארה"ב (חסומות).
אם אתה לא צריך עברית, חיפוש בעברית, אפליקציות כמו יוטיוב, נטפליקס מקו או וואלה, אז לך על זה.
זו הסיבה העיקרית למחיר הזול יותר.
אשמח אם אחרי שתקנה המסך המקבילי תכתוב לנו את התרשמותך
הלוואי שנגלה שאין בכלל בעיות
או שלי יש בעיה בהבנת הנקרא או שלך יש.
אתה כותב:
מה שאתה כותב, זה מה שמתכוונים כשאומרים שאולי המסך המקביל יהיה חסום לתכנים ואפליקציות שמותאמים לארץ."...מה שכן רשום, שאין תמיכה בעברית, אין עידן פלוס ותוכן מותאם לארץ."...
כי הוא מתאים לארה"ב ושם רוב האפליקציות והסטרימינג הן בתשלום (זכויות יוצרים)
ולא מיועדות לשידור מחוץ לארה"ב (חסומות).
אם אתה לא צריך עברית, חיפוש בעברית, אפליקציות כמו יוטיוב, נטפליקס מקו או וואלה, אז לך על זה.
זו הסיבה העיקרית למחיר הזול יותר.
אשמח אם אחרי שתקנה המסך המקבילי תכתוב לנו את התרשמותך
הלוואי שנגלה שאין בכלל בעיות
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20190
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2612 פעמים
- יצירת קשר:
לא, במסכים שמיובאים מארה"ב (UN) הסמארט נעול.
מסכים אירופאיים, יכול להיות שפשוט לא תהיה תמיכה בתוכן ישראלי ובעברית, אבל אני לא יודע.
מסכים אירופאיים, יכול להיות שפשוט לא תהיה תמיכה בתוכן ישראלי ובעברית, אבל אני לא יודע.
@se1
·
התייחסתי לציתות ״שהסמארט יהיה נעול ככל הנראה״ ע״י roy007
אז הוא לא, רק התוכן ישראלי. אבל בהפרש של 1000 שח אפשר לקנות רמקולים אם סאב, מקלדת bluetooth קומפקטי וusb stick אם מערכת הפעלה מובנת (מסוג lenovo stick) שאפשר להתקין אליה כל מה שבא לך ובכל שפה שבעולם. במחיר הזה לא רק קיבלת טלויזיה אלא תחנת מחשב רובסטי שתוכל להריץ קודי, לגלוש, לראות ערוצי טלויזיה, לשמוע מוסיקה מכל מקור (flac) ותוכל לא רק לחפש בעברית ולראות סרטים ב4k דרך יוטוב, אלא גם תוכל לעשות חיפוש קולי. להשוות סמארט למערכת הפעלה נורמלית זה כמו להשוות טלפון נייד של נוקיה מול סמארטפון.
בסופו של דבר טלויזיה - זה אותה טלויזיה ולקחת 20% מערך המוצר רק על התמיכה בעברית זה יותר ממוגזם.
·
התייחסתי לציתות ״שהסמארט יהיה נעול ככל הנראה״ ע״י roy007
אז הוא לא, רק התוכן ישראלי. אבל בהפרש של 1000 שח אפשר לקנות רמקולים אם סאב, מקלדת bluetooth קומפקטי וusb stick אם מערכת הפעלה מובנת (מסוג lenovo stick) שאפשר להתקין אליה כל מה שבא לך ובכל שפה שבעולם. במחיר הזה לא רק קיבלת טלויזיה אלא תחנת מחשב רובסטי שתוכל להריץ קודי, לגלוש, לראות ערוצי טלויזיה, לשמוע מוסיקה מכל מקור (flac) ותוכל לא רק לחפש בעברית ולראות סרטים ב4k דרך יוטוב, אלא גם תוכל לעשות חיפוש קולי. להשוות סמארט למערכת הפעלה נורמלית זה כמו להשוות טלפון נייד של נוקיה מול סמארטפון.
בסופו של דבר טלויזיה - זה אותה טלויזיה ולקחת 20% מערך המוצר רק על התמיכה בעברית זה יותר ממוגזם.
@azerbouf
·באותה מידה אתה גם יכול להתקין stick על טלוויזיה FHD מיושנת בת חמש שנים..
מערכות הסמארט מאפשרות ממשק נוח וידידותי לרוב המשתמשים ומציעות גישה נוחה יותר לתכנים, אם זה נטפליקס, יוטיוב או כל דבר אחר..
ככה שהטיעון שניתן לתקוע stick ולבטל את קיומה של הסמארט לא מוסכם עלי.
לגבי זה שההפרש הוא 20%, על זה עוד אפשר להתכווח.
מכבד את דעתך שאינך מוכן לשלם על התוספת של יכולות סמארט מלאות, אך קח בחשבון שלא כולם בדעתך.
ההשוואה לסמארט לטלפון של נוקיה היא קצת מוגזמת לטעמי כי כיום ישנן ממשקי סמארט מאד מתקדמים שתוכל לעשות שם יותר דברים מאשר לשחק סנייק...
·באותה מידה אתה גם יכול להתקין stick על טלוויזיה FHD מיושנת בת חמש שנים..
מערכות הסמארט מאפשרות ממשק נוח וידידותי לרוב המשתמשים ומציעות גישה נוחה יותר לתכנים, אם זה נטפליקס, יוטיוב או כל דבר אחר..
ככה שהטיעון שניתן לתקוע stick ולבטל את קיומה של הסמארט לא מוסכם עלי.
לגבי זה שההפרש הוא 20%, על זה עוד אפשר להתכווח.
מכבד את דעתך שאינך מוכן לשלם על התוספת של יכולות סמארט מלאות, אך קח בחשבון שלא כולם בדעתך.
ההשוואה לסמארט לטלפון של נוקיה היא קצת מוגזמת לטעמי כי כיום ישנן ממשקי סמארט מאד מתקדמים שתוכל לעשות שם יותר דברים מאשר לשחק סנייק...
@roy007
·
זה מה שהרוב עושים בימינו. כמות המכירות של סטיקים עלה בכמה מאות אחוזים בשנתיים אחרונות כי זה פי אלף יותר מכל סמארט טיווי, בכלל שזה תמיד עושה צרות. כל חברה בונה לעצמה סמארט טיווי ונלחמת אצל מי הסמארט יותר טוב. אני ראיתי אנשים שקונים מסך בגלל אנרואיד רק כדי להתקין ״קודי״ ולא בגלל הפאנל. אבסורד בעיני
·
זה מה שהרוב עושים בימינו. כמות המכירות של סטיקים עלה בכמה מאות אחוזים בשנתיים אחרונות כי זה פי אלף יותר מכל סמארט טיווי, בכלל שזה תמיד עושה צרות. כל חברה בונה לעצמה סמארט טיווי ונלחמת אצל מי הסמארט יותר טוב. אני ראיתי אנשים שקונים מסך בגלל אנרואיד רק כדי להתקין ״קודי״ ולא בגלל הפאנל. אבסורד בעיני
נערך לאחרונה על ידי azerbouf ב 13/04/2017 16:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
אין בעיה אני לא אמרתי שסטיק זה דבר לא טוב, אבל אי אפשר לומר שהוא מבטל את היתרונות של הסמארט לגמרי.
אני יכול להגיד לך באופן אישי שהרבה יותר נוח לי לעבוד עם plex מהסמארט מאשר עם הכרומקאסט שלי.
ויש אנשים שנוח להם ללחוץ על נטפליקס מהשלט וישר לזפזפ.
אני כמובן חושב שמערכת סמארט לא צריכה להווות שיקול עיקרי בבחירת מסך, אך זה בהחלט מוצר שאי אפשר להתעלם ממנו
אני יכול להגיד לך באופן אישי שהרבה יותר נוח לי לעבוד עם plex מהסמארט מאשר עם הכרומקאסט שלי.
ויש אנשים שנוח להם ללחוץ על נטפליקס מהשלט וישר לזפזפ.
אני כמובן חושב שמערכת סמארט לא צריכה להווות שיקול עיקרי בבחירת מסך, אך זה בהחלט מוצר שאי אפשר להתעלם ממנו
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20190
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2612 פעמים
- יצירת קשר:
@azerbouf
אתה שוכח שמרבית הסטרימרים\סטיקים (למעט כרומקאסט לסוגיו) לא תומכים בכלל בשירותים כמו נטפליקס ואמזון באיכות גבוהה מ-SD, ביוטיוב אולי תקבל 720P, כך שמ-4K ו-HDR אתה יכול לשכוח.
אתה שוכח שמרבית הסטרימרים\סטיקים (למעט כרומקאסט לסוגיו) לא תומכים בכלל בשירותים כמו נטפליקס ואמזון באיכות גבוהה מ-SD, ביוטיוב אולי תקבל 720P, כך שמ-4K ו-HDR אתה יכול לשכוח.
@elico1987
איפה קיבלת את המחיר 4300 ליבואן רשמי? זה כלל את האחריות המורחבת? כי לההבנתי הם נותנים שנה אחת אחריות וצריך להוסיף עוד 200ש"ח בשביל 3 שנים נוספות שהן מוגבלות. עדיין לא הבנתי מה זה אחריות מוגבלת אצל סמליין, אני לא קונה את ההסבהר של המוכר שההבדל הוא רק בזמן הגעה של הטכנאי.
איפה קיבלת את המחיר 4300 ליבואן רשמי? זה כלל את האחריות המורחבת? כי לההבנתי הם נותנים שנה אחת אחריות וצריך להוסיף עוד 200ש"ח בשביל 3 שנים נוספות שהן מוגבלות. עדיין לא הבנתי מה זה אחריות מוגבלת אצל סמליין, אני לא קונה את ההסבהר של המוכר שההבדל הוא רק בזמן הגעה של הטכנאי.