עזרה בקניית Over ear עם בידוד רעשים טוב עד 200$ בשאיפה לפחות
אהלן,
אשמח לעזרתכם במציאת אוזניות Over ear שיתאימו לי.
הדברים שהכי חשובים לי הם:
1. נוחות - אחת לשבוע שבועיים שימוש של 4 שעות רצוף + שימוש יומי של שעה בערך. חשוב לי שיהיו קלות ולא הדוקות על הראש, למשל, m50x לא נוחות לי, urbanite הדוקות לי מדי.
2. בידוד רעשים הכי טוב שניתן - רוב הזמן, לשימוש ממושך, אשתמש בהן ללא מוזיקה, רק לבודד רעש.
אשמח להמלצות לאוזניות מניסיונכם ולמידע על האוזניות הבאות, שמביקורות שקראתי, נראה שהכי יתאימו לי:
1. Monoprice over ear with bass boost - להן יש גם Active Noise Cancelling - 80 דולר
2. Beyerdynamic Custom One Pro Plus - 200 דולר
3. JLab audio omni - 100 דולר
4. V-moda crossfade M-100 - 160 דולר
5. Bose soundtrue aroundear II - 100 דולר
תודה מראש:)
אשמח לעזרתכם במציאת אוזניות Over ear שיתאימו לי.
הדברים שהכי חשובים לי הם:
1. נוחות - אחת לשבוע שבועיים שימוש של 4 שעות רצוף + שימוש יומי של שעה בערך. חשוב לי שיהיו קלות ולא הדוקות על הראש, למשל, m50x לא נוחות לי, urbanite הדוקות לי מדי.
2. בידוד רעשים הכי טוב שניתן - רוב הזמן, לשימוש ממושך, אשתמש בהן ללא מוזיקה, רק לבודד רעש.
אשמח להמלצות לאוזניות מניסיונכם ולמידע על האוזניות הבאות, שמביקורות שקראתי, נראה שהכי יתאימו לי:
1. Monoprice over ear with bass boost - להן יש גם Active Noise Cancelling - 80 דולר
2. Beyerdynamic Custom One Pro Plus - 200 דולר
3. JLab audio omni - 100 דולר
4. V-moda crossfade M-100 - 160 דולר
5. Bose soundtrue aroundear II - 100 דולר
תודה מראש:)
במקרה הזה האופצייה הכי טובה היא ה- Bose QC35. הן מעל התקציב שלך, אבל אם המטרה היא שקט ונוחות שימוש, אז זה שווה את זה.בידוד רעשים הכי טוב שניתן - רוב הזמן, לשימוש ממושך, אשתמש בהן ללא מוזיקה, רק לבודד רעש....
בעיקר רעש קבוע והקלדות.offerbk1 כתב:תצטרך להגדיר איזה רעש אתה מנסה לבודד. רעש קבוע של מזגנים והמון אנשים או רעש של שלושה ארבעה אנשים לידך ואז הייתי מציע לא להשתמש בסינון רעשים אקטיבי. גם QC25 מצויינות בטח אם אתה לא מתכוון לשמוע מוסיקה....
אם אני רוצה לבודד אנשים אז פשוט overear סגורות וה-ANC לא ישנה אם קיים או לא, נכון?
בנוסף, אני מתכוון לשמוע מוזיקה בחלק מהזמן, אבל בעיקר משתמש באוזניות שמגיעות עם הפלאפון, כך שהסטנדרט כאן לא כזה גבוה ואני משער שכל אופציה תתאים לי.
תודה רבה.
Ilyan
הPlantronics backbeat pro מעולות, גם בבידוד וגם בנוחות אם כי ניסיתי אותן רק עם רפידות צד שלישי (לא בעיה להשיג) . אני רק לא בטוח לגבי האטימה הפאסיבית שלהן... יש פה ביקורת באתר של מר חזום, כדאי שתבדוק.
אם אתה מחפש על אטימה מירבית ונוחות שימוש לטווח זמן בינוני (באיזור ה4 שעות) אני הייתי מתרכז באוזניות in-ear, ספציפית IEM. יש כאלה שמתוכננות לעבודה אולפנית כמו כמו ליין IMxx של אודיו-טכניקה ועם אטמי ספוג יכולות להיות סופר נוחות.
אם אתה מחפש על אטימה מירבית ונוחות שימוש לטווח זמן בינוני (באיזור ה4 שעות) אני הייתי מתרכז באוזניות in-ear, ספציפית IEM. יש כאלה שמתוכננות לעבודה אולפנית כמו כמו ליין IMxx של אודיו-טכניקה ועם אטמי ספוג יכולות להיות סופר נוחות.
- Michabarlev
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 172
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 16 פעמים
Bowers & Wilkins P7
לא בתקציב אבל מבחינת בידוד פאסיבי האוזניות הכי טובות שיצא לי להאזין.
לא בתקציב אבל מבחינת בידוד פאסיבי האוזניות הכי טובות שיצא לי להאזין.