עזרה בקניית Over ear עם בידוד רעשים טוב עד 200$ בשאיפה לפחות

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
bitoNN פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן,
אשמח לעזרתכם במציאת אוזניות Over ear שיתאימו לי.
הדברים שהכי חשובים לי הם:
1. נוחות - אחת לשבוע שבועיים שימוש של 4 שעות רצוף + שימוש יומי של שעה בערך. חשוב לי שיהיו קלות ולא הדוקות על הראש, למשל, m50x לא נוחות לי, urbanite הדוקות לי מדי.
2. בידוד רעשים הכי טוב שניתן - רוב הזמן, לשימוש ממושך, אשתמש בהן ללא מוזיקה, רק לבודד רעש.

אשמח להמלצות לאוזניות מניסיונכם ולמידע על האוזניות הבאות, שמביקורות שקראתי, נראה שהכי יתאימו לי:

1. Monoprice over ear with bass boost - להן יש גם Active Noise Cancelling - 80 דולר
2. Beyerdynamic Custom One Pro Plus - 200 דולר
3. JLab audio omni - 100 דולר
4. V-moda crossfade M-100 - 160 דולר
5. Bose soundtrue aroundear II - 100 דולר

תודה מראש:)

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #2 

בידוד רעשים הכי טוב שניתן - רוב הזמן, לשימוש ממושך, אשתמש בהן ללא מוזיקה, רק לבודד רעש.
...
במקרה הזה האופצייה הכי טובה היא ה- Bose QC35. הן מעל התקציב שלך, אבל אם המטרה היא שקט ונוחות שימוש, אז זה שווה את זה.

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #3 

תצטרך להגדיר איזה רעש אתה מנסה לבודד. רעש קבוע של מזגנים והמון אנשים או רעש של שלושה ארבעה אנשים לידך ואז הייתי מציע לא להשתמש בסינון רעשים אקטיבי. גם QC25 מצויינות בטח אם אתה לא מתכוון לשמוע מוסיקה.

bitoNN פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

offerbk1 כתב:תצטרך להגדיר איזה רעש אתה מנסה לבודד. רעש קבוע של מזגנים והמון אנשים או רעש של שלושה ארבעה אנשים לידך ואז הייתי מציע לא להשתמש בסינון רעשים אקטיבי. גם QC25 מצויינות בטח אם אתה לא מתכוון לשמוע מוסיקה.
...
בעיקר רעש קבוע והקלדות.
אם אני רוצה לבודד אנשים אז פשוט overear סגורות וה-ANC לא ישנה אם קיים או לא, נכון?

בנוסף, אני מתכוון לשמוע מוזיקה בחלק מהזמן, אבל בעיקר משתמש באוזניות שמגיעות עם הפלאפון, כך שהסטנדרט כאן לא כזה גבוה ואני משער שכל אופציה תתאים לי.

תודה רבה.

bitoNN פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

אני מבין שאף אחד לא מכיר את האוזניות...
אשמח להמלצות למשהו אחר.

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #6 

bitoNN כתב:אני מבין שאף אחד לא מכיר את האוזניות...
אשמח להמלצות למשהו אחר.
...
כל האוזניות שציינת הן סטנדרטיות לגמרי. אף אחת לא יוצאת דופן בכל הקשור לאטימה, סאונד, נוחות וכדומה.

bitoNN פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

HazooM כתב:
...
...
כל האוזניות שציינת הן סטנדרטיות לגמרי. אף אחת לא יוצאת דופן בכל הקשור לאטימה, סאונד, נוחות וכדומה.
...
תודה, אני אשמח להמלצה לאוזניות נוחות מאוד עם אטימה טובה במסגרת התקציב.

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

Ilyan

שליחה #8 

הPlantronics backbeat pro מעולות, גם בבידוד וגם בנוחות אם כי ניסיתי אותן רק עם רפידות צד שלישי (לא בעיה להשיג) . אני רק לא בטוח לגבי האטימה הפאסיבית שלהן... יש פה ביקורת באתר של מר חזום, כדאי שתבדוק.

אם אתה מחפש על אטימה מירבית ונוחות שימוש לטווח זמן בינוני (באיזור ה4 שעות) אני הייתי מתרכז באוזניות in-ear, ספציפית IEM. יש כאלה שמתוכננות לעבודה אולפנית כמו כמו ליין IMxx של אודיו-טכניקה ועם אטמי ספוג יכולות להיות סופר נוחות.

Michabarlev
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 172
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #9 

Bowers & Wilkins P7
לא בתקציב אבל מבחינת בידוד פאסיבי האוזניות הכי טובות שיצא לי להאזין.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”