OE8 על cubox
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78920
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אחרי תקופה ארוכה שבה הרצתי Kodi 16.1 על ה-cubox i4Pro שלי, וניסיתי מספר פתרונות אלטרנטיביים שלא עבדו (למשל Libreelec עם Kodi 17 שעבד די גרוע) בדקתי את השדרוג:
1. הממשק של KODI 17.1 שיפור משמעותי מעל 16 ואין בכלל מה להשוות ל-17.0 (אני יודע שזה סתם skin אבל הסקין המובנה חשוב מאוד).
2. הבעיה הראשונה שנתקלתי בה היתה עם הספריה הישנה שהיתה די בבלאגן והיה נדרש לא מעט בשביל לאפס וללמוד את הכל מחדש.
3. הבעיות שהיו לי עם LE של גמגמומים ווידאו איטי לא קורים כאן.
4. זה בינתיים יציב למדי, אם כי אני כמה שעות לתוך הסיפור
5. משום מה הנורה הקדמית (שלרוב פשוט דלוקה קבוע כשהתוכנה רצה) מהבהבת באופן קבוע ולא ברור מדוע. אצטרך לחקור את הנושא בהמשך.
6. בניגוד ל-LE שהיו לי בעיות של שליטה מרחוק על המכשיר ב-IP, כאן הכל עבר חלק ללא בעיות.
סה"כ נראה שדרוג משמעותי מאוד. אני כמעט ולא משתמש ב-KODI (בטח לא מאז המעבר ל-4K) למעט העניין שיש לי בטכנולוגיה ובמה שקורה בעולם הזה, אבל זה די חביב.
1. הממשק של KODI 17.1 שיפור משמעותי מעל 16 ואין בכלל מה להשוות ל-17.0 (אני יודע שזה סתם skin אבל הסקין המובנה חשוב מאוד).
2. הבעיה הראשונה שנתקלתי בה היתה עם הספריה הישנה שהיתה די בבלאגן והיה נדרש לא מעט בשביל לאפס וללמוד את הכל מחדש.
3. הבעיות שהיו לי עם LE של גמגמומים ווידאו איטי לא קורים כאן.
4. זה בינתיים יציב למדי, אם כי אני כמה שעות לתוך הסיפור
5. משום מה הנורה הקדמית (שלרוב פשוט דלוקה קבוע כשהתוכנה רצה) מהבהבת באופן קבוע ולא ברור מדוע. אצטרך לחקור את הנושא בהמשך.
6. בניגוד ל-LE שהיו לי בעיות של שליטה מרחוק על המכשיר ב-IP, כאן הכל עבר חלק ללא בעיות.
סה"כ נראה שדרוג משמעותי מאוד. אני כמעט ולא משתמש ב-KODI (בטח לא מאז המעבר ל-4K) למעט העניין שיש לי בטכנולוגיה ובמה שקורה בעולם הזה, אבל זה די חביב.
- PolarBear1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 63 פעמים
הוא כתב בפירוש שיש לו cubox i4Pro
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78920
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
הגמגומים היו עדינים מאוד, אבל בבירור היו קיימים ב-LE ולא קיימים ב-OE.
התקנתי את OE 8.0.1 ביום שזה יצא. הנורה עדיין מהבהבת, למרות שזה אחד התיקונים שזה אמור לעשות. כשאני עולה זה מצהיר שאני עם 8.0.1 (כלומר, ההתקנה הצליחה).
התקנתי את OE 8.0.1 ביום שזה יצא. הנורה עדיין מהבהבת, למרות שזה אחד התיקונים שזה אמור לעשות. כשאני עולה זה מצהיר שאני עם 8.0.1 (כלומר, ההתקנה הצליחה).