סטרימר h96- אישור תדרים בישראל
הזמנתי סטרימר מאתר Banggood במשלוח מהיר והיום יצרו איתי GCX (חברת משלוחים) והודיעו לי שהסטרימר צריך לקבל אישור ממשרד התקשרות.. זה קרה למישהו פה? האם כדאי לי להתעסק אם כל זה? או פשוט להחזיר את זה למוכר..
https://m.banggood.com/H96-PRO-PLUS-Aml ... 00082.html
https://m.banggood.com/H96-PRO-PLUS-Aml ... 00082.html
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20184
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
תקרא את השרשור שקישרתי אליו ותראה שאין שום דבר דחוף.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
זה לא משנה, הבעיה היא אותה בעיה בדיוק.
עדיף להחזיר למוכר ולהזמין במשלוח רגיל\איטי או מאיביי.
עדיף להחזיר למוכר ולהזמין במשלוח רגיל\איטי או מאיביי.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אני הזמנתי מספר פעמים מאיביי ללא בעיה. רק שים לב שאם אתה נתקל במחיר מאד מאד נמוך (משהו כמו 50%) אז סביר להניח שזה רמאי, אבל אם המחיר באותו איזור של עליאקספרס ושות' ולמוכר יש הרבה פידבק והוא טוב, אז זה בסדר.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@Ilan054
לא יודע. בפעם האחרונה שנתקלתי בזה היתה כששלחו אלי טלפון אלחוטי מארה"ב לפני 10 שנים. פשוט השארתי אותו שם עד שהם החזירו אותו בחזרה. אבל במקרה שלי שלח לי אותו קרוב משפחה, ולא קניתי אותו בחנות, כך שאני לא יודע מה תהיה פוליסת ההחזרה במקרה שלך.
אם שילמת בעזרת פייפאל, אתה יכול לנסות לחכות עד שהמוצר יוחזר. לפנות לחנות ולבקש החזר מלא ואם הם לא יסכימו לפנות לפייפאל עם הסבר על השלשלות האירועים, ועם זה שהחנות לא יכלה לספק נתונים טכניים על המוצר כדי לאפשר ייבוא שלו לארץ ולבקש לקבל החזר מלא. זה רעיון שעלה לי עכשיו בראש, אני לא יודע אם זה יעבוד.
לא יודע. בפעם האחרונה שנתקלתי בזה היתה כששלחו אלי טלפון אלחוטי מארה"ב לפני 10 שנים. פשוט השארתי אותו שם עד שהם החזירו אותו בחזרה. אבל במקרה שלי שלח לי אותו קרוב משפחה, ולא קניתי אותו בחנות, כך שאני לא יודע מה תהיה פוליסת ההחזרה במקרה שלך.
אם שילמת בעזרת פייפאל, אתה יכול לנסות לחכות עד שהמוצר יוחזר. לפנות לחנות ולבקש החזר מלא ואם הם לא יסכימו לפנות לפייפאל עם הסבר על השלשלות האירועים, ועם זה שהחנות לא יכלה לספק נתונים טכניים על המוצר כדי לאפשר ייבוא שלו לארץ ולבקש לקבל החזר מלא. זה רעיון שעלה לי עכשיו בראש, אני לא יודע אם זה יעבוד.
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 1283
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 27 פעמים
אני היזמנתי סטרימר דומה . מאיבי . K1 . ולטלפון שולחני . הפועל עם סים. מאייבי . הכול עבר בשלום . עד הבית
רק הטכנאי קרמר